17 June 2024

Gunoiul este colectat mai bine in cosuri de gunoi estetice si eficiente

O mare problema pentru fiecare dintre noi o reprezinta gunoiul. Intotdeauna incercam, atat in propria locuinta, cat si in spatii publice, sa ascundem gunoiul cat de mult putem. Din pacate, multi dintre noi fac o greseala vitala. Este vorba despre aruncarea gunoiului in acelasi loc. Ce inseamna asta? Inseamna ca punem atat resturile menajere, cat si hartia, cartonul, aluminiul, sticla si alte elemente reciclabile in acelasi loc. Astfel, impiedicam procesul de reciclare, care nu numai ca este deosebit de benefic pentru mediu, dar ajuta la recererea de produse noi, fara a mai fi nevoie sa consumam din resursele pamantului. Ce putem face? Solutii exista! Achizitionati de la magazinele specializate, cosuri gunoi speciale pentru a evita ca selectarea si colectarea diferentiata sa reprezinte o problema sau o scuza pentru cei din jur.

 

Stim ca, de multe ori, inventam scuze de genul ca un cos de gunoi nu arata foarte bine intr-un birou, o sala de conferinte, un mall sau chiar in casa noastra. Insa, daca achiztionati de la sanito.ro, cosuri colectare selectiva elegante si rezistente, aspectul estetic va fi unul deosebit. Aceste cosuri va vor ajuta sa creati o imagine de ansamblu eleganta si adaptata cerintei locului, permitand totodata eliminarea acestor deseuri colectate selectiv, fara ca aceasta actiune sa fie neplacuta, creand o imagine haotica in mediul respectiv. Un cos de gunoi precum cele de la sanito.ro, poate fi frumos asezat intr-un mod bine studiat. Acesta poate fi integrat cu succes intr-un colt in care nu este chiar vizibil, dar totusi la indemana pentru a ajuta pe cei din jur sa realizeze ca acela este locul in care pot fi aruncate deseurile, atat cele pentru reciclare, cat si cele care nu mai pot fi valorificate. Evident, nu numai cosurile de gunoi comune sau cosurile pentru colectare selectiva pot avea o imagine eleganta. La sanito.ro exista eurocontainere si pubele pentru colectarea separata, ce pot fi integrate in spatii publice deschise, precum parcuri sau locuri de promenada, astfel incat aspectul estetic general sa nu fie  distrus. Nu este nevoie decat de astfel de pubele si de un specialist in amenajari care sa gandeasca structura de design a locului respectiv.

La sanito.ro exista mai multe modele de cosuri pe care un specialist le poate integra in orice peisaj. Dam ca exemplu cosurile de gunoi Horsens. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare Horsens, are un design compact, prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si 70 x 30 x 70 cm.

Desigur, pe sanito.ro veti gasi si alte modele, de la brand-uri cunoscute in domeniu. Cu putina vointa si creativitate, orice spatiu de colectare poate fi transformat in ceva eficient si estetic.