21 June 2024
Sistem de monitorizare pentru bebelusi Philips Avent - de vanzare pe minikids.ro

Ghid de cumparare: Camere de supraveghere pentru bebelusi

Sa vrei sa stii ce face bebelusul tau in timpul noptii si daca somnul ii este linistit este un lucru firesc pentru un parinte, nicidecum un moft. Poti monitoriza acest aspect de la distanta cu ajutorul camerelor de supraveghere pentru bebelusi, care au ceva caracteristici suplimentare fata de camerele web traditionale. Iata care sunt acestea, dar si de ce utilitatea acestora este incontestabila mai ales in ceea ce priveste siguranta copilului si linistea parintilor.

Tipuri de camere de supraveghere pentru bebelusi si copii

Camere de supraveghere sunt de mai multe tipuri, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de buget sau preferinte.

 • In functie de complexitatea camerei de supraveghere, acestea pot sa fie simple si sa aiba doar rolul de camera de supraveghere.
 • Camerele multifunctionale pot avea, pe langa sistemul audio-video, statie meteo si de umiditate, poti inregistra, poti pune muzica in camera copilului sau poti chiar regla lumina ambientala.
 • In ceea ce priveste functionarea lor, exista camere de sine statatoare ce dispun de doua statii, una la parinte si una in camera bebelusului, sau cele care se conecteaza la telefonul mobil, laptop sau televizor.

Indiferent ce tip ti se potriveste, cu siguranta vei gasi un model potrivit nevoilor tale in categoria de sisteme de monitorizare copii de la MiniKids.

La ce trebuie sa te uiti cand cumperi o camera de monitorizare?

Achizitionarea unei camere de supraveghere nu este un lucru simplu si trebuie sa ai in vedere o multime de aspecte.

 • In primul rand, zona de acoperire al camerei trebuie sa fie unul adaptat casei tale. Daca ai o casa mare, cu o curte, alege o camera mai performanta pentru a putea monitoriza somnul bebelusului din oricare unghi al casei.
 • Vederea nocturna este esentiala, mai ales daca micutul doarme fara lumina de veghe sau cu una extrem de redusa.
 • Verificator al temperaturii si al umiditatii din camera este foarte util, permitandu-ti astfel sa pastrezi un mediu optim pentru odihna bebelusului.
 • Sa dispuna de senzori buni de miscare si de sunet, dar si de o calitate superioara a imaginii pe timp de zi si pe timp de noapte.
 • Indicatori prompti si in timp real sunt o caracteristica esentiala a unei camere de supraveghere calitative.

Avantajele unui sistem de monitorizare bebelusi

Ideea ca un monitor este necesar doar in cazurile in care casa e una mare sau bebelusul doarme singur in camera lui este gresita. Acesta este esential pentru linistea parintilor, pentru a le oferi sansa de a se relaxa sau de a se odihni fara stres dar si pentru siguranta copilului.

 • Atunci cand bebelusul incepe sa se rostogoleasca, camerele de supraveghere cu sistem de sesizare a miscarii te pot anunta, iar astfel poti evita aparitia accidentarilor, precum cazutul din pat. Spre exemplu, sistemul de monitorizare copii Philips Avent este extrem de sensibil, atentionand parintii in privinta celui mai mic sunet sau cea mai fina miscare.
 • Poti auzi daca s-a trezit indiferent daca esti in camera sau nu. Astfel nu trebuie sa stai langa el mereu, ci iti poti continua treburile prin casa, poti face baie sau te poti uita la un film.
 • Il poti lua cu tine chiar si in concedii, astfel incat sa iti poti petrece serile in realaxare.

Astfel, pentru linistea ta ca parinte si pentru siguranta bebelusului, alege un sistem de supraveghere pe care sa il montezi in camera micutului. In acest fel toata lumea din casa este relaxata si multumita stiind ca bebelusul se odihneste in siguranta in linistea patutului lui.