17 June 2024

Ghid complet de dezinsectie in restaurante

Nu multi stiu acest lucru, insa pentru restaurante si alte localuri in care se serveste mancare este obligatorie semnarea unui contract de prestari servicii DDD – dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Ai observat prezenta unor insecte si vrei sa scapi de ele cat mai repede? Consulta acest ghid complet de dezinsectie in restaurante inainte sa semnezi un contract.

Cum se face dezinsectia in restaurante

In restaurante, dezinsectia se efectueaza pentru a extermina insectele care pot transmite boli infectioase, toxiinfectii alimentare sau reactii alergice. In acest sens, se utilizeaza pesticide care nu lasa niciun miros, nu deterioreaza suprafetele pe care se aplica si nu reprezinta un risc pentru sanatatea umana.

La Anti Insect, utilizam doar echipamente si substante care respecta reglementari stricte si sunt aprobate pentru utilizare in unitati de preparare si servire a alimentelor. Mai mult, personalul este calificat si detine toate aprobarile pentru prestarea serviciilor DDD.

Pentru dezinsectia in restaurante, expertii de la Anti Insect vor folosi metode precum pulverizarea profunda cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate care genereaza ceata rece si terminebulizare cu echipamente care genereaza ceata calda. Unde spatiul permite, se pun picaturi cu geluri insecticide si capcane adezive cu atractanti hormonali si alimentari.

Toate substantele chimice utilizate la Anti Insect sunt aprobate de Ministerul Sanatatii pentru utilizare in unitati de alimentare publica. Tratamentele folosite la dezinsectie, dezinfectie si deratizare nu pateaza, nu au miros si nu sunt corozive. Dupa uscare, aceste substante se biodegradeaza si nu polueaza mediul inconjurator, iar pentru vietatile cu sange cald nu sunt toxice.

Ghid complet de servicii DDD

Expertii de la Anti Insect recomanda contractele de servicii complete DDD. Acolo unde au aparut insectele sau rozatoarele, suprafetele au fost contaminate si trebuie dezinfectate riguros pentru a preveni raspandirea parazitilor si a bolilor.

Pentru dezinfectie anti Covid-19, te vom ajuta sa pastrezi angajatii si clientii in siguranta. Substantele dezinfectante sunt destina11te uzului in domeniul sanitar si vom utiliza pulverizatoare cu pompa/baterie, pulverizatoare electrostatice (ULV) sau pulverizatoare mecanice, dupa caz. Agentii de la Anti Insect au o vasta experienta in domeniu si respecta preocedurile de lucru avizate de catre Directia de Sanatate Publica.

Atunci cand alegi un pachet complet de servicii DDD, cu operatiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, obtii un pret avantajos si un raport calitate-pret avantajos. Mai mult, la Anti Insect poti opta pentru colectarea uleiului uzat si curatarea periodica a separatoarelor de grasimi, totul in timp ce vei pastra daunatorii la distanta de afacerea ta.

Daca igiena si curatenia sunt cartea ta de vizita, noi te vom ajuta sa iti pastrezi reputatia nepatata. Oferim servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cele mai inalte standarde, avem un program flexibil si ne putem adapta oricand nevoilor tale. Vrei sa scapi de daunatorii din restaurant sau doar sa previi aparitia lor? Iti punem la dispozitie toate cunostintele noastre eficient si prompt.

Pentru dezinsectie, controlul insectelor, dezinfectie si eliminarea rozatoarelor vom folosi cele mai noi metode de combatere a daunatorilor. Contacteaza un agent Anti Insect si afla cum poti sa beneficiezi de consultanta gratuita!