24 June 2024

Funerarenicolas.ro firma non stop care iti aduce sicriul cu trupul celui drag acasa

Mobilitatea fortei de munca, posibilitatea studierii in afara tarii si excursiile in tari straine fac ca tot mai multi romani sa se afle peste hotare, la mii de kilometri de casa.  Viata omului este atat de fragila, incat pe drept a fost comparata cu un fir de ata. Plecam de acasa, ne imbratisam, ne luam la revedere, facem planuri de viitor, dar nu stim daca ne vom revedea sau daca ne vom putea strange in brate.

Pandemia si furia cu care ataca noul virus a pus sub semnul intrebarii atat in faza de debut a sa, cat si in cea de apogeu, insasi viata de pe planeta noastra, tocmai de aceea s-au luat masurile de protectie si de izolare care se impuneau.

Conform studiilor realizate de catre cercetatori in anul 2013, in fiecare minut, pe glob mureau 110 persoane si se nasteau 250, scorul fiind clar in favoarea vietii (2-1). Ar fi interesant de stiut cu cat s-a modificat dinamica deceselor si a nasterile pe glob in 2020.

Astazi vreau sa va prezint firma funerarenicolas.ro care actioneaza eroic sa iti aduca sicriul cu trupul neinsufletit al celui drag acasa, de la capatul lumii.

Sa zicem ca in acest moment cineva din Romania primeste un telefon ca si-a pierdut sotul, sotia, fiul, fiica sau parintele la mii de kilometri de tara! Nu poate fi veste mai trista si mai traumatizanta ca aceasta, cu toate acestea, apartinatorii trebuie sa actioneze rapid ca decedatul sa fie inmormantat conform datinei  in pamantul patriei sale.

De ce spun ca reprezentantii firmei de servicii funerare mentionate mai sus actioneaza eroic?

  1. Un agent funerar sta la dispozitia celor indurerati 24 din 24 de ore.

Oricat ar fi de obosit, de incarcat de durerea celor cu care interactioneaza verbal, el are cuvinte de imbarbatare pentru toti si energia necesara de a da cele mai bune sfaturi si de a realiza cel mai eficient plan de repatriere.

Nu este usor sa asculti oamenii care au pierdut ce au mai scump si care abia rostesc cuvintele printre hohote de plans.

  1. De indata ce cazul a fost preluat de agentul din tara, echipa din Germania sau Italia se mobilizeaza si lucreaza repede si foarte bine ca repatrierea sa fie conforma legislatiei si exigentelor internationale.

In spatele unei repatrieri sta munca in echipa a unor profesionisti exigenti si cu multa experienta. Ei isi impart sarcinile judicios ca in cel mai scurt timp sicriul cu trupul neinsufletit sa fie adus legal in tara.

Pentru respectarea legislatiei  funerare europene sunt necesare:

-dosarul complet de repatriere

-imbalsamarea de calitate sau injectia de conservare cu efecte garantate

-cele doua sicrie obligatorii, unul din zinc si altul din lemn

-sigilarea sicrielor la plecare

-respectarea cu sfintenie a traseului prevazut in pasaportul funerar

-masina autorizata legal pentru un astfel de transport special.

Apartinatorii stiu ca masina funerara autorizata inseamna un mijloc de transport igienic pentru decedatul lor drag. Dupa fiecare transport se face dezinfectarea spatiului respectiv, astfel ca sicriul va fi perfect curat, fara urme de virusi sau bacterii pe el. In cazul unor temperaturi caniculare, aceste masini care asigura transportul elegant al decedatilor acasa sunt prevazute cu frig, asa ca decedatul nu va avea de suferit.

Trupul neinsufletit rezista si la o calatorie de 3 zile, plus alte 3 zile de priveghi la capela fiindca imbalsamarea este garantata pana le 10 zile, iar calatoria la temperaturi joase nu grabeste in nici un fel procesul de descompunere.

Pe langa faptul ca masina de la pompe funebre este eleganta si potrivita evenimentului, ea este si foarte sigura. Nu se pleaca in cursa, fara verificari amanuntite, usile sunt incuiate in timpul traseului, soferii atenti si cu multa experienta.

Si soferii sunt niste eroi, fiindca aduc sicriul cu trupul neinsufletit, sa il predea familiei de la mii de kilometri. Nu este usor sa ti se incredinteze o astfel de sarcina.

Pe site-ul firmei de pompe funebre care conduce in topul repatrierilor perfecte, decente, fara incidente se gasesc informatii referitoare la actele necesare, la formalitati, dar si la tipurile de repatrieri (terestre, aeriene, cu cost 0).

Cand exista o asigurare de viata, repatrierea se face fara bani, mai mult de-atat apartinatorii primesc banii ramasi dupa decontarea cheltuielilor inapoi.

Agentul funerar este atat de politicos si disponibil, incat iti raspunde la orice intrebare, fara sa iti spuna cu repros ca ai toate informatiile pe site.

Cosultanta gratuita are rolul dea linisti apartinatorii ingrijorati, indurerati si de a-i orienta sa aleaga pachetul de servicii avantajos.

Pe unii dintre ei i-am vazut la datorie.  Mi-a placut enorm ca soferul era marcat de eveniment si a avut un comportament adecvat ceremoniei, de la vestimentatie, pana la atitudine.

Funerarenicolas.ro a redat familiilor indoliate din Romania mii de sicrie in care se odihneau frumos cei dragi. Nu exista datorie la fel de  sacra ca aceasta: sa avem grija de morti si de mormintele lor, sa le cinstim memoria prin faptele noastre!

Oare cum pot fi cei care muncesc din greu intr-o tara straina ca noi, cei din tara, sa primim acasa trupurile neinsufletite ale celor dragi?

Si ei au temerile lor, durerile si dorurile lor, dar datoria este mai presus de ele! Nu este usor pentru echipa sa se ocupe de un caz de la inceput, adica de la preluarea trupului neinsufletit  de la spital sau din locul in care a avut loc decesul, pana la asezarea sicrielor sigilate in masina funerara.

Se munceste eroic si fara repros, se depune mult suflet, dar efortul merita, fiindca durerea este estompata de sentimentul datoriei indeplinite.

Recunostinta apartinatorilor este o rasplata meritata pe deplin, iar din evaluarile acestora aflam ca nu pot sa ii uite pe cei care au actionat in numele lor ca omul drag sa se odihneasca sub plapuma calda a pamantului natal.