13 June 2024
Formatie sau DJ la petrecerea de la nunta

Formatie sau DJ la petrecerea de la nunta?

Cand vine vorba de divertisment pentru petrecea de la nunta, aveti doua optiuni: un DJ sau o formatie nunti care canta live. Fiecare are avantajele si dezavantajele sale, dar care este totusi alegerea potrivita pentru tine?

Alegerea muzicii pentru nunta este un element fundamental, de care depinde toata petrecerea. Iata cateva sfaturi utile care ne vor ajuta in alegere.

Suntem inconjurati de muzica

In fiecare zi, mii de melodii sunt redate la radio, la televizor, pe internet, in smartphone-urile noastre, in playerele noastre mp3. Melodii care amintesc de un moment, care insotesc scena unui film, care dau putere imaginilor unui documentar. Cantece care marcheaza drumul vietii noastre, de cand ni le-au cantat mama noastra in leagan.

Apoi treceti la melodiile tematice ale desenelor animate. La primele seri la discoteca. La primul karaoke. Pana in ziua nuntii noastre, unde, adesea superficial, credem ca muzica va servi doar pentru a-i face pe oaspetii nostri sa danseze.

Muzica care trebuie aleasa in ziua nuntii noastre este fundamentala, foarte importanta, deoarece contine toate amintirile si emotiile unei vieti petrecute mai intai singur, apoi cu partenerul nostru.

Deci, ce muzica sa alegeti, cum sa creati playlistul potrivit?

Incepeti cu relatia voastra, cu o melodie care sa va aminteasca de primul sarut, de prima vacanta impreuna, de weekendul romantic petrecut impreuna, de petrecerea unui prieten, de seara intr-un club la moda, toate melodiile care de-alungul timpului v-au binedispus.

In timpul intalnirii cu DJ-ul evenimentului sau trupa cover, va fi necesar sa va cunoasteti foarte bine gusturile, tendintele, si le expuneti. Astfel in ziua nuntii ei sa poata fi autonomi sa aleaga melodiile din lista vostra.

Receptia este importanta, deoarece ii face imediat pe oaspetii care ajung la locatia aleasa pentru bautura sa inteleaga cum va fi ziua urmatoare.

La aperitiv este recomandat sa fie muzica live sau un DJ care canta muzica ambientala si lounge, este important este ca volumul sa fie moderat pentru a permite oamenilor sa vorbeasca.

Primul dans: nu-l ratati niciodata. Ajuta oamenii sa inteleaga ca este timpul sa se alature noilor casatoriti pe ringul de dans, sarbatoreste dragostea si evidentiaza predarea miresei de la familia ei si de la parintii ei noului ei sot.

Petrecerea: este recomandat intotdeauna sa incepeti cu o formatia care canta live care hit-urile voastre preferate.

Cum iti organizezi nunta?

Fiecare cuplu merita sa aiba parte de o nunta de vis, de aceea am pregatit pentru voi o serie de sfaturi utile. La fel ca in cazul restaurantului, si incheierea unui parteneriat cu un fotograf profesionist de nunta trebuie realizata in timp util. De regula, fotografii au numeroase cereri si atunci este indicat sa va asigurati ca persoana cu care va doriti sa colaborati este disponibila pentru ziua cununiei voastre.

La fel trebuie sa procedati cu o formatie nunti, DJ-ul si videograful pentru filmari nunti. Nu lasa pe ultima suta de metri nici rochia și costumul sau verighetele. Inainte de eveniment trebuie sa reconfirmati ultimele detalii cu cei de la restaurant, cu formatia si fotograful pentru ai anunta daca au intervenit schimbari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru fotografiedepoveste.ro – Servicii foto video Timisoara