20 June 2024

Firma de curatenie ne ofera timp

Fiecare familie isi doreste sa intre in iarna cu locuinta curata ca un pahar, mai ales in contextul pandemiei. Un evaluator extern vine, se uita in cele patru camere ale unui apartament, in baie, bucatarie si pe holuri si crede ca este floare la ureche sa faci ordine in acest spatiu.

In realitate, situatia este complicata, fiindca mobila este grea si trebuie spirit de organizare ca spatiile curatate recent sa nu fie murdarite din nou si lucrurile sa nu fie mutate dintr-ul loc in altul fara rost.

De exemplu, faci curat in una dintre camere si dupa ce termini calci cu picioarele pline de praf pe pardoseala care stralucea de curatenie.

Lipsa experientei isi spune cuvantul fiindca nu va exista ordine logica a activitatilor. Inainte de curatarea pardoselii se sterge praful de pe tavan, pervaz si pereti. Curatenia perfecta se face cu secrete pe care numai o firma de curatenie cu experienta, cu personal calificat si aparatura moderna le detine.

Helppy.ro este renumita in Bucuresti pentru:

-calitatea serviciilor

-preturile oneste

-onestitatea si priceperea personalului

-diversitatea serviciilor indispensabile in gospodarie pe care le ofera

-disponibilitate.

Ma gandesc ce ajutor nepretuit ofera aceasta firma unor oameni care muncesc. Dupa 8 ore petrecute la serviciu si stresul acumulat, multi sunt nevoiti sa se nelinisteasca si la gandul ca va veni iarna in curand si casa este nepregatita de venirea ei.

Helppy.ro ofera tuturor bucurestenilor ajutoare de nadejde pentru:

curatenie la domiciliu, indiferent ca stai la casa, la bloc sau ca detii o vila.

-curatenie in curte si in gradina. Resturile vegetale, crengile care cad din pomi trebuie stranse atent si indepartate de locuinta.

-reparatii instalatii sanitare si desfundat toalete.

-montaje rafturi, gresie, faianta si instalarea si punerea in functiune a electrocasnicelor.

-vopsitul tamplariei si zugravitul

-curatenia dupa constructori sau dupa cei care au renovat/reparat locuinta.

Angajatii firmei lucreaza sub impresia bucuriei de a fi de folos clientilor, de a-i ajuta si de a-i face fericiti.

Helppy.ro trimite echipa conform programarii cu tot ce are nevoie sa faca locuinta luna. Produsele de curatare sunt cele mai bune si nu sunt deloc nocive, de aceea iti recomand sa nu insisti sa le utilizeze pe cele pe care tu le folosesti frecvent, fiindca vei avea de pierdut.

De asemenea toate serviciile oferite de aceasta firma sunt garantate.

In plus, dupa terminarea curateniei, clientii au garantia ca produsele utilizate la curatenie nu sunt aruncate neglijent sa polueze mediul, ci sunt gestionate cu maxima grija.

In concluzie, apeleaza la acesta echipa cu incredere si ofera-ti timp!

Cat timp ei fac ordine in casa ta si in curte, poti merge la mall sau in parc, te poti rasfata la o terasa sau poti vedea un nou film.

Echipa prezentata de mine se ocupa de curatenie in casele vedetelor, dar si in firme, banci si institutii si toata lumea este multumita.

Miile de clienti care solicita serviciile au evaluat cu nota maxima prestatia salariatilor.

Imagineaza-ti cat este de bine ca in cateva zile sa ai apartamentul zugravit, usile vopsite, pardoseala stralucitor de curata, mobilierul sters de praf, covoarele perfect curate!

E timpul sa soliciti o programare, fiindca nu se stie cat de repede va veni iarna anul acesta si trebuie sa te prinda cu casa curata ca un pahar de cristal!