17 June 2024

Domicilio este un magazin al elegantei si confortului

Domicilio este magazinul care ofera maxima incantare vizitatorilor sai. Toate produsele de aici sunt de un rafinament aparte, ofera confort cumparatorului si mai ales preturile sunt accesibile.

Vizitatorul este intampinat de poze de vis si de un anunt care tenteaza pe oricine: „transportul este gratuit la produse mai mari de 100 de lei, exceptand paturile.”

Ce se poate cumpara din acest magazin? In primul rand, exista o gama variata de scaune stabile si confortabile. Sunt scaune pe care omul poate sta zeci de ore fara sa se resimta, daca ar avea de facut munca intelectuala.

Usoare, elegant lucrate, cu tapiterie fina ele pun in valoare alte piese elegante de mobilier din sufragerie.

Gri sau de culoarea havanei, negre sau cappuccino sunt placute la privit, iar nevoia de scaune elegante este mare in orice locuinta.

Scaunele cu picioare din lemn rezistent costa 771 lei, iar cele cu picioare metalice 559 lei.

Corpurile de iluminat par din palatele imperiale, dar spre deosebire de operele de arta realizate din sticla de cea mai buna calitate sau din cristal de odinioara sunt realizate pe baza tehnologiei LED, deci mult mai performante si mai rezistente.

Lampile suspendate stralucesc asemenea unor astri, paturile sunt comode si robuste, iar mesele au design modern la fel ca scaunele care le completeaza.

Fiecare categorie de produse are mult farmec si reuneste piese care se poarta in tarile dezvoltate ale lumii. Corpurile de iluminat sunt atipice, adevarate capodopere care transforma banalul iluminat intr-un ceremonial de servire a luminii in toate colturile din incaperea respectiva.

Ele sunt distribuite dupa mai multe criterii:

  1. Dupa locul in care se monteaza: plafon, perete, noptiera asezata langa pat ca oamenii sa poata citi pana tarziu.
  2. Dupa materialele din care sunt facute: sticla, metal, plastic, cristal sau material textil.
  3. Dupa camera pentru care au fost create.

Si scaunele sunt variate: unele pentru sufragerie, elegante si confortabile, altele tip taburet sau scaune pentru bar, facute din lemn, din metal sau din plastic, simple sau tapitate.

La categoria scaune tapitate exista zeci de modele de forme si culori diferite, in functie de gustul cumparatorului si de decoratiunile interioare. Sunt foarte interesante scaunele tapitate galbene sau portocalii care parca lumineaza camera in care se afla. In acest magazin cromatica scaunelor este variata. Nu exista culoare pe care sa o doreasca un client pentru scaunele pe care doreste sa le cumpere si sa nu o gaseasca pe site.

Cel mai ieftin scaun costa 145 de lei si arata frumos cu picioarele sale argintii si tapiteria maronie. Forma picioarelor este moderna si ofera stabilitate piesei de mobilier.

Modelele care nu mai sunt in stoc pot fi aduse la comanda, daca clientul poate sa astepte.

Din acest magazin se pot cumpara scaune simple, care ocupa putin loc, dar ofera confort celui care se asaza pe ele si scaune care rivalizeaza cu fotoliile uriase pe care isi doresc sa se aseze toti membrii familiei.

Alegerea apartine familiei. Evident ca este mai avantajos sa existe mai multe scaune in camera de zi, fiindca este posibil sa vina mai multi musafiri si sa fie nevoie de spatiu.

Multe scaune sunt livrate asamblate si bine impachetate, sa nu se deterioreze in timpul transportului si mai este de adaugat o informatie surprinzatoare: poate sustine o greutate de 150 de kilograme.

SCAUN DINING TAPITAT HAVANA SILVER se afla in acest moment la reducere cu 10% si costa 771 de lei. Si el poate suporta o persoana mai plinuta.

Scaune verzi, scaune turcoaz, scaune rosii, maronii sunt expuse unele langa altele, iar vizitatorii le privesc cu maxima incantare.

In paturile expuse pe site-ul magazinului cumparatorilor li se garanteaza un somn confortabil. Zeci de modele de paturi asteapta sa fie alese si sa mobileze dormitorul unor cumparatori norocosi. Unele sunt prevazute cu lada de depozitare a lenjeriilor, a pernelor si pilotelor si ele se clasifica si dupa dimensiunea saltelei.

Si cromatica acestora este diversificata: paturi crem, bej, maro, albastre, gri, negre, roz pudrat sau de culoarea lavandei alcatuiesc un tablou de vis.

In functie de culoarea peretilor, a perdelelor si draperiilor si paturile pot fi asortate sau se poate miza pe culori contrastante.

Un pat care poate rezista zeci de ani costa sub 3000 de lei, pret care nu se gaseste in alta parte pentru o piesa de mobilier atat de importanta.

Cel mai ieftin exemplar poate fi cumparat cu mai putin de 2000 de lei.

Din acest magazin cu mobilier pentru gospodariile individuale si pentru hoteluri sau pensiuni nu puteau sa lipseasca mesele.

Mese rotunde de dimensiuni eficiente si mai multe modele de picioare de mese din metal sau din lemn pot fi puse in cos, fiindca sunt mereu produse utile.

CANDELABRU BALLOONS S2 MULTICOLOR poate inveseli cea mai intunecata camera in cea mai cenusie zi. Copiii vor fi fericiti sa aiba un asemenea corp de iluminat in camera lor sau in spatiul destinat jocului.

In prezent, acest produs costa cu 30% mai putin. LUSTRA TRANSPARENTA LOTUS S0 DIN STICLA rasfrange feeric lumina.

Cine comanda cel mai ieftin scaun va avea transportul gratuit si va fi foarte multumit. Candelabrele sunt impachetate atent sa ajunga in stare perfecta la cei care le comanda.

Cine doreste sa nu mai achite asamblarea scaunelor, le comanda din acest magazin, fiindca vin gata montate. Ele sunt despachetate, iar musafirii se pot aseza pe ele.

In acest magazin, ochii nu stiu unde sa se uite mai intai si mainile ce sa puna in cosul virtual.

Nimeni nu iese cu cosul gol de pe site, fiindca produsele sunt deosebit de utile si foarte elegante.