21 June 2024

Disponibile in premiera si la precomanda in Romania, noile iPhone-uri sunt mai aproape de dumneavoastra prin Quickmobile.ro!

In materie de tehnologie si lansari de diverse gadget-uri si device-uri, pe tot parcursul anului au loc tot felul de premiere.

De aceasta data, discutam de cea mai asteptata lansare a anului – noile smartphone-uri ale companiei americane, Apple.

Noile iPhone 13 mini, 13, 13 Pro si 13 Pro Max sunt pe punctul de a fii lansate in Statele Unite ale Americii, iar imediat dupa lansarea oficiala a companiei, device-urile vor fi disponibile in premiera in Romania, la precomanda prin intermediul magazinului Quickmobile.ro.

Tocmai din acest motiv, sunteti invitati sa accesati notificarile pentru a putea fi primii care veti plasa o comanda pentru cele mai noi si performante smartphone-uri ale momentului, device-urile fiind prezentate oficial intr-un cadru online, in data de 14 septembrie.

Cel mai important impact al noilor device-uri Apple, o sa fie din punct de vedere al performantelor.

In ceea ce priveste design-ul, schimbari majore nu vor exista, fiind pastrate liniile specifice iPhone-ului, Totusi, din punct de vedere al finisajelor, Apple asigura viitorii clienti de faptul ca, se vor putea bucura de un feeling la atingere cu totul diferit si premium, in adevaratul sens al cuvantului, depasind orice asteptare si bineinteles concurenta.

Un detaliu care cu siguranta va face fericiti multi utilizatori de iPhone-uri, se refera la dimensiunea acelui breton, a notch-ului ca va fi vizibil mai mica.

Per total, discutam despre o serie de noi device-uri premium, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie, atat pe partea hardware cat si software.

Exista zvonuri care sugereaza faptul ca, cele mai noi modele iPhone 13 si iPhone 13 Pro ar putea fi dotate cu placi de circuite polimerice cu cristale lichide. Scopul unor astfel de placi, este acela de a asigura miscari net superioare din punct de vedere imagistic, precum si transmiterea mult mai rapida a datelor. Cu alte cuvinte, smartphone-ul pe partea de conectivitate in principal, va fi mai rapid ca niciodata avand in vedere si implementarea tehnologiei 5G.

De la procesor, accelerator grafic, memorie RAM si asa mai departe, dincolo de carcasa noilor modele de smartphone-uri Apple, regasim componente de ultima generatie, iar acest aspect nu poate fi contestat.

Din punct de vedere al stocarii interne, pentru noile modele Apple, memoria de stocare va varia intre 64 GB si 512 GB. De asemenea, conform mai multor surse, noile iPhone-uri vor putea fi alese chiar si intr-o varianta de 1 TB memorie de stocare interna, fapt care este cu adevarat imbucurator, avand in vedere capacitatea perfecta a smartphone-ului de a realiza continut foto si video. In plus, acest lucru inseamna ca, anul acesta vom putea vedea pentru prima data iPhone-ul cu cea mai mare capacitate de stocare interna, in premiera chiar pe Quickmobile.ro la precomanda, intr-un timp foarte scurt.

Exista imbunatatiri substantiale din toate punctele de vedere pentru noile modele de smartphone-uri Apple, cele mai importante si care conteaza cel mai mult, fiind reprezentate de capacitatile foto/video, precum si de performantele hardware si software. Totusi, bateria nu a fost nici aceasta uitata, fiind imbunatatita considerabile pentru o durata de utilizare in viata de zi cu zi, mult mai mare.

Cu siguranta momentul lansarii noilor modele de telefoane mobile inteligente de la Apple va dezvalui tot ceea ce avem nevoie sa stim despre aceste device-uri, astfel ca, sunteti invitati sa accesati Quickmobile.ro unde cu siguranta veti gasi toate informatiile necesare. In plus, sunteti invitati sa va aliniati si in cadrul programului de afiliere Quickmobile si veti beneficia pe viitor de diverse avantaje.