17 June 2024

Descoperă secretul fericirii absolute cu Vibrații Înalte

Pentru a te putea bucura de viață la adevărata sa valoare este nevoie să înveți să rezolvi și să depășești probleme care te țin pe loc. Iertarea și recunoștința sunt două elemente fără de care nu vei putea cunoaște fericirea. Vibrații Înalte îți propune o terapie profundă de origine hawaiană care te va ajuta să înveți să ierți cu adevărat și să îți concentrezi atenția către ceea ce contează cu adevărat. Practică hooponopono și deblochează părți din tine pe care cu greu le puteai atinge fără o îndrumare corespunzătoare.

Ce este terapia ho`oponopono și cum te poate ajuta?

Principiul pe care se bazează acest concept este faptul că noi creăm lumea din jurul nostru pe baza gândurilor pe care le avem și are la bază un experiment dezvoltat de însuși creatorul acestei tehnici, care atestă faptul că poți vindeca și boli atât timp cât crezi în asta. Dacă găsești cauza problemelor tale în interior și te concentrezi în a o elimina, vei putea să îți concentrezi atenția către lucruri benefice care să îți aducă liniște și împlinire, eliminând răul din viața ta.

Descoperă cele 4 etape ale iertării

Așa cum spuneam, iertarea stă la baza unei vieți bazate pe pozitivitate. Fie că este vorba de persoane apropiate, de propria persoană sau de anumite evenimente, doar iertând și înțelegând lecția pe care trebuia să o înveți din această situație vei putea evolua. Începe prin a-ți exprima iubirea față de ceea ce te deranjează, pentru ca mai apoi să îți poți asuma realitatea și să afirmi cu încredere că îți pare rău pentru ceea ce s-a dezvoltat. „Iartă-mă” este punctul culminant din această ecuație și ingredientul principal pentru vindecarea de trecut și de traumele care te ancorează în acesta. „Mulțumesc” este manifestarea verbală și sufletească a recunoștinței pentru tot ce ai învățat și ce urmează să vină ca urmare a gândurilor pe care le-ai manifestat în această direcție.

Fă recunoștința parte din rutina ta zilnică

Este important să te raportezi la ceea ce vrei să obții ca la ceva ce ai deja. Fii recunoscător zi de zi pentru ceea ce ai obținut și vizualizează constant ceea ce vei avea, iar realitatea se va materializa în acest mod. Încrederea și credința sunt două elemente de bază în acest proces și te vor ghida constant spre nivelul pe care vrei să îl atingi.

Folosește materialele Vibrații Înalte pentru a practica eficient meditația

Pe pagina noastră de YouTube te așteaptă zeci de clipuri video explicative care îți arată ce și cum trebuie să faci pentru a putea începe să îți controlezi gândurile pentru a medita eficient. Oricare ar fi scopul tău final, ho`oponopono te aduce cu un pas mai aproape de acesta. Crede, practică și mulțumește zi de zi alături de Vibrații Înalte și observă cum viața ideală se construiește în jurul tău!