20 June 2024
Etuo

Descoperă care este cel mai bun mod de a avea un telefon care te reprezintă!

Smartphone-ul te însoțește în fiecare zi. Este atât de … obișnuit încât uneori uiți să îl respecți în mod corespunzător. Cu toate acestea, ele sunt încă instrumente delicate, iar reparația este un cost inutil și evitabil. Sticlă spartă, deteriorată, o carcasă zgâriată sau multe alte daune este un minus al faptului că ai chiar și cel mai bun și mai scump smartphone. Cum să îl protejezi și să fii la modă în același timp?

Avantajele unei huse pentru smartphone cu propria fotografie

Câtor oameni nu le-a scăpat telefonul din mână, nu au vărsat apă pe el și apoi a apărut acea incertitudine a momentului când trebuie ridicat. S-a crăpat? Ai pierdut fotografiile și contactele colectate pe el? Toată lumea știe… smartphone-ul a devenit un element indispensabil al vieții și, în glumă, se numește o extensie a mâinii. De aceea Etuo a oferit utilizatorilor de smartphone-uri un alt tip de carcasă pe care să poată pune orice fotografie. O personalizezi, decorezi și în același timp îți protejezi telefonul.

Carcasa nu îl va împiedica să cadă din buzunar, dar va reduce forța de impact. Și în geantă, îl va proteja de lovirea cu cheilor, vârfurilor metalice ale pixurilor, monedelor mici sau obiectelor dure care se află acolo.

Avantajul de a avea o carcasă este, mai presus de toate, protecția împotriva daunelor. Un strat suplimentar sub formă de material rezistent protejează în mare măsură smartphone-ul atunci când lovește o suprafață dură, asigurând suplimentar ecranul. Proprietarii carcasei mai spun că smartphone-ul este ținut mai confortabil și mai sigur.

Carcasă cu propria fotografie

Aceste huse telefoane personalizate sunt un gadget la modă pentru toată lumea. Concepute în funcție de nevoile individuale, ele sunt, de asemenea, perfecte ca și cadou. Sunt perfecte și pentru cei care vor să iasă din mulțime. Cu siguranță va fi un cadou perfect pentru persoanele care își subliniază personalitatea, creativitatea și interesele. Ce să alegi?

O carcasă flip poate reprezenta eleganța cu un indiciu de clasic. Poate înlocui un portofel, deoarece într-un compartiment de depozitare util poți ascunde, de exemplu, o carte de identitate, un permis de conducere sau un card bancar. Dacă nu ai chef să transporți numerar și nu ai stăpânit încă plățile prin telefon, aceasta este soluția pentru tine.

Carcasa telefonică cu o fotografie personalizată -așa poți numi și carcasele acestea care te reprezintă cu adevărat. Un astfel de cadou va evoca amintiri plăcute, mai ales când poza va fi în concordanță cu interesele destinatarului: călătorii de vis, idol sportiv, grafică amuzantă cu text, un prieten cu patru picioare sau orice altceva – deoarece personalizarea este întotdeauna alegerea ta liberă.

Câți proprietari de smartphone-uri, atâtea nevoi diferite. Așadar, pentru cei care iubesc totul, o husă din silicon sau piele va fi perfectă. O carcasă clasică din lemn poate fi o opțiune mai recentă și este ceva pentru fanii eleganței și naturii în același timp. De asemenea, gândește-te la carcasa de telefon ca la un cadou util pentru un tânăr căruia nu îi pasă întotdeauna de smartphone așa cum ar trebui.

Husa trebuie adaptată nevoilor și intereselor tuturor. Este posibil ca modelele vesele din silicon colorat să nu se potrivească oricărui tip de lucru al utilizatorului. Pe de altă parte, carcasele elegante din piele sau lemn vor fi apreciate de proprietarii mai serioși.