22 June 2024
aspirator profesional

De ce sa folosesti aspiratoare profesionale in detrimentul altor metode de curatare?

Cele mai multe instrumente si utilaje profesionale sunt folosite in industria HoReCa. In cadrul hotelurilor, restaurantelor sau cafenelelor, spatiile sunt mai mari, consumul de resurse este crescut, iar reziduurile menajere lasate in urma clientilor au o cantitate exponential mai mare decat in cazul unei gospodarii obisnuite.

Cu toate acestea, nu ar trebui sa te feresti de folosirea echipamentelor utilizate in spatiile comerciale. Exista o multitudine de avantaje pentru care, de exemplu, sa inlocuiesti aspiratorul obisnuit cu unul profesional. Iata doar cateva dintre acestea!

Eficienta crescuta

Cu ajutorul folosirii unor aspiratoare profesionale, procesul de curatenie se poate face in mai putin timp decat in cazul utilizarii unor aspiratoare obisnuite. Fara niciun dubiu, este esential sa pastrezi foarte curat spatiul in care locuiesti sau lucrezi.

Acest lucru este necesar nu doar pentru un aspect placut, dar si din motive sanitare si de siguranta. Un spatiu de lucru murdar poate duce la probleme de sanatate, care pot determina pierderea afacerii tale.

Raportul calitate-pret

Desi poate parea ca achizitionarea unor aspiratoare profesionale reprezinta o cheltuiala mult prea mare, trebuie sa ai in vedere un aspect important: durata de viata a unui astfel de instrument este mult peste media de functionare a unui aspirator obisnuit.

Mai mult, de rezistenta in timp dispun si componentele din care este alcatuit. Prin urmare, reparatiile la care ar putea fi supus aspiratorul vor fi mai putine.

aspiratoare profesionale

Economisirea timpului

Trebuie sa recunosti faptul ca pentru a curata un spatiu, domestic sau de lucru, necesita timp, iar timpul inseamna bani, odihna sau distractie. Dimensiunea, puterea si proprietatile utilizarii de aspiratoare profesionale ajuta la scaderea considerabila a timpului necesar procesului de curatenie.

Succesul igienizarii

Sanatatea este de nepretuit. Fie ca este vorba despre locul in care iti petreci timpul liber sau cel in care desfasori activitati din sfera profesiei tale, este necesar ca praful, murdaria si alergenii de pe diferite suprafete sa lipseasca.

Pentru ca acest lucru sa devina o realitate, curatenia este obligatorie. Prin folosirea unor asemenea aparate dedicate intocmai inlaturarii celor mai dificile tipuri de murdarie, poti fi sigur de reusita ta! Colegii de birou si familia vor fi mandri de tine!

In magazinul online Polti.ro vei gasi o gama variata de aspiratoare profesionale. Pentru a alege corect ce anume este potrivit pentru tine si nevoile tale, este necesar sa ai in vedere cateva aspecte:

  • Care este suprafata pentru care vei folosi cel mai mult aspiratorul dorit? Este acoperita cu un covor, cu mocheta sau este dintr-un material dur?
  • Care este bugetul pe care esti dispus sa il aloci acestei investitii? Ofera-ti o suma minima si una maxima pentru a-ti cunoaste limitele financiare.
  • In functie de modelele preferate, verifica puterea motorului fiecarui aspirator si compara aceste valori. Tine minte: cu cat un motor va avea mai multi amperi, cu atat mai mare va fi puterea de suctiune a utilajului.
  • Verifica si: mecanismul de filtrare, lungimea firului prin care trece curentul electric si perioada de garantie.

Dincolo de avantajele practice si pragmatice ale alegerii unuia dintre modelele de aspiratoare profesionale, mai este un aspect foarte important. Transforma curatenia in distractie si bucura-te de fiecare moment alaturi de cei dragi!