21 June 2024
gel UV

gel UV

De ce sa alegi manichiura cu gel UV?

Manichiura realizata cu gel UV continua sa fie un trend greu de contestat. Aceasta este, fara indoiala, salvarea doamnelor si domnisoarelor care nu au timpul necesar pentru realizarea unei manichiuri clasice in mod regulat.

Mai mult decat atat, procedeul vine la pachet cu o serie de avantaje. Iata de ce toate femeile ar trebui sa opteze pentru o astfel de metoda de infrumusetare a unghiilor!

Ce sunt, de fapt, unghiile cu gel?

Ei bine, inainte de toate, este important de stiut ca unghiile cu gel au un aspect extrem de natural. Manichiura a devenit din ce in ce mai populara atat in randul femeilor mature, cat si in randul tinerelor.

De asemenea, trebuie subliniat faptul ca procedeul este unul sigur pentru sanatate, astfel ca femeile nu ar trebui sa se ingrijoreze absolut deloc din acest punct de vedere. Gelul UV nu este daunator pentru unghii, dar este necesar ca acesta sa fie aplicat intr-un mod profesional pentru rezultate optime.

In cazul in care persoana care aplica gelul nu are pregatirea necesara pentru a face o astfel de manichiura, atunci gelul poate afecta unghiile. Exista de ceva timp mitul conform caruia acest gel UV nu permite unghiilor naturale sa respire. Acest lucru este total gresit, pentru ca unghiile nu respira, acestea fiind “moarte” inca de la inceput.

Ce contin gelurile de unghii?

Gelurile sunt realizate din gel monomer si polimer pre-amestecat. De indata ce gelul a fost aplicat pe unghii, incepe procesul de uscare cu ajutorul lampii UV. In cazul in care unghiile nu sunt tratate cu lumina ultravioleta, atunci se utilizeaza un activator special de gel.

Acesta ajuta semnificativ la imbunatatirea lungimii unghiilor si la redarea luciului lor. In prezent, exista o gama variata de astfel de geluri, in culori neutre si vibrante.

Care sunt avantajele unei astfel de manichiuri?

Avantajele unei manichiuri cu gel UV sunt multiple. In primul rand, doamna sau domnisoara care apeleaza la acest tip de cosmetizare a unghiilor se va bucura de un rezultat extraordinar pe o perioada lunga de timp. Timp de aproximativ trei saptamani, nu va mai fi nevoie sa faci nicio vizita la salonul de cosmetica.

Unghiile cu gel au un aspect mult mai natural decat cele acrilice, care sunt destul de rigide. Un alt avantaj este acela ca gelul se usuca foarte repede si asta datorita lampii cu ultraviolete. Unghiile vor fi stralucitoare, iar culoarea isi va pastra intensitatea si va fi la fel de frumoasa chiar si dupa doua saptamani.

Manichiura cu gel UV este, de asemenea, o optiune excelenta, pentru ca poti alege o varietate de modele. Iti poti personaliza unghiile asa cum vrei, ori de cate ori doresti. Daca ai unghii mici cu o forma nu prea placuta, atunci cu siguranta acest procedeu iti va permite sa ai unghii lungi, perfect simetrice si rezistente.

Manichiura cu gel reprezinta cu siguranta manichiura ideala pentru orice femeie. Unghiile sunt cartea de vizita a unei doamne, iar pentru cele care nu au fost inzestrate cu unghii perfecte exista manichiura cu gel. Asadar, indiferent de forma unghiilor, poti oricand apela cu incredere la o astfel de metoda revolutionara!