17 June 2024

De ce este importanta monitorizarea in timp a cladirilor?

Monitorizarea comportarii in timp a constructiilor este catalogata ca fiind obligatorie pentru toate categoriile de cladiri si este un proces care se desfasoara constant, , pe toata durata de viata a constructiilor. Asadar, este neaparat necesar sa ai la dispozitie o echipa de profesionalisti in care sa poti avea incredere ca se vor ocupa de tot ceea ce presupune aceasta urmarire. Apeleaza la serviciile de monitorizare tasari si fisuri oferite de Eurosurvey si ai garantia calitatii la cel mai inalt nivel.

Ce presupune acest proces?

Urmarirea sau monitorizarea constructiilor reprezinta niste date vitale la care se poate raporta echipele de proiectare , sa  poate observa deplasarile pe verticale si orizontala in cazul unor abateri . , cum rezista in fata anumitor fenomene si daca apar modificari asupra carora trebuie luate masuri, pentru a-i asigura o durata de viata cat mai lunga, in conditii de maxima siguranta.

Care sunt motivele pentru care trebuie sa apelezi la un astfel de serviciu?

Exista un ciclu logic pe care se bazeaza intregul demers, scopul principal fiind garantarea sigurantei si a durabilitatii constructiei. Asadar, interpretarea datelor, avertizarea, alarmarea in caz de risc major si preventia avariilor sunt punctele pe care le vizeaza monitorizarea tasarilor si fisurilor unei constructii. Informatiile sunt necesare pentru actualii si viitorii proprietari intrucat se pot asigura ca procesul de constructie s-a derulat  asa cum se cuvine

Aparitia unei fisuri sau deplasari verticale ale unei marci de nivelment reprezintun  alt detaliu ce trebuie controlat indeaproape pentru a evitariscurile. Mai exact, fisurile pot parea inofensive in stadiul incipient, insa pot dezvolta serioase avarii daca nu sunt supravegheate. Astfel, prin desfasurarea unei activitati constante de urmarire, riscul scade considerabil, putandu-se actiona imediat ce aceasta devine periculoasa pentru constructie

De ce sa alegi Eurosurvey pentru monitorizarea constructiilor?

De peste 14 ani, echipa Eurosurvey se dezvolta in directia perfectionarii tuturor categoriilor de servicii oferite.    Ne-am adaptat in functie  de  cerintele si nevoile clientilor. Astfel, optand pentru aceasta colaborare, ai garantia calitatii si profesionalismului, dublate de eficienta si siguranta.

Mai mult decat atat, fiecare lucrare beneficiaza de cea mai buna aparatura, si o echipa de profesionisti care asigura maximul de precizie necesar pentru obtinerea unor informatii concrete si utile.. Ne dorim   o relatie de colaborare pe termen lung, benefica pentru ambele parti.