20 June 2024

centru de daune

De ce ar trebui sa constati dauna ta auto la un centru de daune profesionist?

Dupa cum probabil bine stii, primul lucru pe care ar trebui sa il faci dupa ce experimentezi o dauna auto este sa avizezi dauna respectiva. Dupa, trebuie sa te ocupi si de constatarea acesteia – anume sa iti contactezi asiguratorul si sa incepi punerea la punct a dosarului tau de dauna.

Totusi, partea de constatare a daunei tale auto poate fi decisiv imbunatatita prin colaborarea cu un centru de daune profesionist. Acest tip de centru vine cu o serie de servicii si beneficii aditionale – pe langa faptul ca te ajuta sa eviti comunicatiile cu asiguratorul tau.

Dupa cum stii, programul unui asigurator poate fi destul de incarcat, iar consilierii acestuia rar iti pot oferi informatiile de care ai nevoie.

Ce este un centru de daune?

Un astfel de centru este un partener direct al unuia sau mai multor asiguratori din Romania. Evident, trebuie sa te asiguri ca asiguratorul tau este inclus in lista partenerilor centrului alaturi de care vrei sa colaborezi.

Apoi, acest centru iti pune la dispozitie toate cele necesare pentru a constata o dauna auto la sediul acestora. Mai mult chiar, in unele cazuri acesta iti pune la dispozitie chiar si consilieri experti, pregatiti sa te ajute pe timpul procesului de completare al dosarului de dauna.

Care sunt beneficiile directe ale unui centru de daune?

  • In primul rand, beneficiezi de programare expres in vederea constatarii daunei tale auto dupa sesizarea acesteia. Totodata, poti face acest lucru telefonic, fara a trebui sa te deplasezi la sediul asiguratorului sau centrului de daune;
  • Consultanta permanenta pe toata perioada punerii la punct a dosarului tau de dauna;
  • In unele cazuri, ai si posibilitatea de a te programa la un service auto direct la sediul unui centru de daune. Aceste centre pot colabora cu o retea de furnizori de care ai nevoie in urma unui accident – unele, precum CarsInv, functioneaza si ca service auto;
  • Posibilitatea unui parteneriat de durata, atat in cazul unor daune auto, cat si in cazul necesitatii unor reparatii la masina ta.

Dupa cum poti vedea, un astfel de centru poate fi singura ta oprire dupa ce ai fost implicat intr-un accident in trafic. Datorita modului in care aceste centre opereaza, de obicei, nu vei fi nevoit sa faci niciun drum la sediul asiguratorului tau ori sa contesti vreo decizie a acestuia.

Centrul de daune se va asigura ca atat dosarul tau de dauna, cat si dauna masinii tale vor fi evaluate si rezolvate corect si complet!

Care este cel mai bun centru de daune Bucuresti?

Daca locuiesti in Bucuresti si crezi ca ai nevoie de consiliere, deschidere dosar dauna, avizare dauna, platforma si service auto, atunci ar trebui sa apelezi la CarsInv. Acest centru colaboreaza cu asiguratorii principali din Romania – sunt sanse foarte mici ca asiguratorul tau sa nu fie partener direct al acestui centru.

CarsInv iti pune la dispozitie servicii auto de exceptie – mecanica, electrica, service roti si anvelope, dar si tinichigerie si vopsitorie. Peste 350 de masini sunt reparate in fiecare luna de catre specialistii din echipa CarsInv!