13 June 2024

De 15 ani, o firma ce ofera servicii de repatrieri decedati conduce detasat in topului inimilor apartinatorilor

Daca intri pe site-ul firmei de pompe funebre specializate in repatrieri decedati cu scopul de a-l aduce pe cel drag acasa, sufletul ti se linisteste de la primul popas.

Vei vedea cu cata compasiune prezinta informatiile referitoare la repatriere acesta firma. In afara informatiilor utile, pe site gasesti si evaluarile apartinatorilor care cu ajutorul acestor oameni de exceptie au reusit sa ii aduca pe cei dragi acasa, ca familia sa fie intregita post-mortem.

Pozele sunt alese special sa aline sufletele indoliate. Salcam greu de floare, cum este mintea celui ramas in viata, plina de amintiri cu cel care s-a stins printre straini ca o floare delicata printre spini.

Un sicriu din lemn cu sase colturi, avand capacul sigilat, care este adus in liniste si cu onoare acasa.

Pe soclul din aluminiu este bine fixat si in mod  sigur ca nu are cum sa alunece. Poza infatiseaza o masina perfect curata, fiindca ai suferi inzecit sa vezi ca este adus acasa cu o masina plina de praf si de pete de noroi si  ruginita.

O alta poza prezinta angajatii firmei de pompe funebre, imbracati potrivit evenimentului, cum iau pozitie de drepti in fata masinii.

De 15 ani firma prezentata mai sus aduce in tara sicriele cu trupurile neinsufletite care mor din diferite cauze: boala, accident, prin moarte violenta, in incendii sau atentate.

15 ani de munca de calitate premium ca sicriul sa soseasca la timp la capela, inmormantarea sa aiba loc si cei care l-au cunoscut sa aiba sansa sa isi ia adio de le defunct.

A-ti lua la revedere reprezinta o datorie de onoare si in acelasi timp este un semn de recunostinta fata de tot ce a facut persoana respectiva fata de tine.

Este ca si cum stii ca un membru al familiei pleaca la capatul lumii si nu te duci sa il vezi inainte. Poate ca te mahneste faptul ca pleaca, dar trebuie sa fii acolo. Nu il poti lasa singur pe peronul garii sau la aeroport si ar fi inuman ca sicriul sa nu fie insotit cel putin de apartinatori.

Ce inseamna 15 ani de activitate in repatrieri si de organizat aceste servicii complexe la superlativ?

  1. Inseamna mii de apeluri preluate prompt si conversatii bazate pe empatie.

Asa incepe orice repatriere, cu un dialog cu apartinatorul fie telefonic, fie pe chat sau cu un e-mail. Se mai poate cere direct oferta de pret si in acest mod reprezentantul furnizorului de servicii interactioneaza cu un apartinator dezamagit, nervos, suparat. Conform evaluarilor clientilor nu exista operatori de servicii funerare mai rabdatori cum sunt cei de la aceasta firma. Sunt pregatiti sa asculte, se raspunda la tirul de intrebari si sa imbarbateze.

  1. Cei 15 ani de activitate se pot masura in muntii de documente intocmite de delegatii speciali, fara de care repatrierile nu ar fi putut sa aiba loc. Cine s-a trezit de dimineata sa ajunga la ghiseu sa depuna anumite documente si sa ridice pasaportul funerar? Cine a tradus documentele care nu ar fi fost primite in limba romana si a solicitat programarea pentru depunerea sau ridicare documentelor?

Datorita acestor oameni apartinatorii nu sunt obligati sa parcurga obositorul drum de obtinere a documentelor de repatriere. Ar fi fost extenuant ca  avand o durere uriasa in suflet sa fii obligati sa parcurgi mii de kilometri.

  1. Mii de trupuri neinsufletite pregatite cu pricepere si respect pentru repatriere. In timp ce echipa lucreaza de zor, apartinatorul suna sa intrebe in ce stadiu se afla repatrierea, fiindca nu mai are rabdare. Sunt sentimente coplesitoare care te cuprind: pe de o parte ai dori ca masina sa nu soseasca si sa primesti un telefon care sa te anunte ca a fost o stire falsa si ca el traieste, pe de alta parte stii ca nu este asa si vrei ca dupa inmormantare sa iti continui viata normal.

Ca sa te poti linisti, ei muncesc acolo pentru tine. Dupa ce au preluat trupul neinsufletit, il spala in sala curata, dotata cu aparate frigorifice mari, se uita cu atentie la unghiile lui, la parul lui, la chipul sau si fac retusuri sa arate la fel ca atunci cand era viu.

Apoi specialistul il imbalsameaza cu cele mai bune substante, nu numai fiindca asa este obligatoriu, ci din respect fata de defunct si fata de apartinatori si participantii la trista ceremonie. Aici intra si imbracatul care se face dificil, mai ales daca trupul a devenit inert.

Cu pricepere profesionala insa totul va fi facut conform legislatiei si dorintelor familiei.

  1. Mii de manipulari ale sicrielor obligatorii in repatrieri, unul fiind din zinc si altul din lemn. Se ajunge pe putin la 100 de kilograme in cazul unui decedat mai slab si la mai multe, cand defunctul este voinic.
  2. Multe transporturi funerare realizate cu zeci de ore de condus atent pe autostrada.

Toate aceste eforturi sunt rasplatite cu multumirile pe care apartinatorii le adreseaza acestor profesionisti omenosi. Se pare ca in topul inimilor lor angajatii acestei firme de repatrieri conduc detasat, fiindca le-au adus pe cei dragi acasa.

Nimic nu este mai important ca asta!

Peste ani si ani, solicitantul de servicii sa isi aminteasca modul in care i-au rezolvat problema si sa iti multumeasca sincer pentru asta.

Moartea este un fenomen firesc, cand actioneaza departe de casele, de familiile si de inimile noastre. Cand s-a atins de ceea ce avem mai scump, altfel se pune problema.

Sa acceptam faptul ca oamenii dragi sunt muritori ca si noi de fapt si sa acceptam ideea despartirii definitive!