17 June 2024

Cunoasterea proprietatilor diferitelor forme ale cristalelor inseamna sanatate, noroc, protectie

In mod cert ca divinitatea a transferat o parte din rolul protector lucrurilor care il inconjoara pe om: pietre pretioase sau semipretioase, plate medicinale, animale care dau de veste, semnaland un pericol.

In jurul intregii lumi se intampla miracole, dar ele se produc numai in fata celor care cred. Multe dintre animale presimt cutremurele si semnalizeaza omului iminenta lor producere. In plus, din mosi stramosi oamenii au invatat ca exista plante din care se pot face ceaiuri ca afectiunile de mai jos sa fie tratate cat mai natural:

-dureri de cap

-dureri de masele

-dureri de stomac

-stari febrile sau stari de  greata

-hemoragii

-diaree

-constipatie

-afectiuni pulmonare si dificultati in respiratie

-afectiuni cardio-vasculare.

Evident ca in aceste situatii, vizita la medic devine obligatorie, dar sunt momente in care omul simte ca nu mai poate, este miezul noptii, nu are pastile in casa si doreste o clipa de alinare, sa se poata odihni cateva ore.

La fel se intampla cu cristalele care ne inconjoara, iar cunoasterea proprietatilor diferitelor forme ale cristalelor poate aduce acea alinare de care omul are nevoie, cand simte ca nevoile si ingrijorarile vietii il coplesesc.

Omul modern are nevoie de putina magie, are nevoie sa creada ca anumite cristale ii aduc stropul de noroc dupa care este insetat si ii asigura protectia, fiindca este atat de vulnerabil.

Sigur ca persoanele initiate stiu exact ce cristale sa aleaga dintre sutele existente in magazinele de specialitate, dar cele care nu stiu care sunt cristalele potrivite zodiei au libertatea sa intre pe site-ul magazinului E-crystals si sa citeasca informatiile complete.

De pilda Taurul iubeste armonia, dar este in acelasi timp foarte incapatanat. Uneori incapatanarea lui se loveste de incapatanarea partenerului de viata, a colegului de birou si atunci ce are de facut sa salveze situatia?

Trebuie sa apeleze la cristalele care il tempereaza si care il ajuta sa isi valorifice calitatile pentru ca despre harnicia si tenacitatea acestei zodii s-a dus vestea. Taurul munceste pana isi atinge scopurile, chiar daca obiectivele sale par a fi pe alta planeta, comparativ cu datele reale ale problemei.

Nascut primavara, se poate spune ca este o legatura indisolubila intre anotimpul nasterii si culorile cristalelor benefice acestei zodii. Taurul este pus in valoare de cristale roz, caramizii si vernil, asemenea gradinilor si pajistilor care se umplu de iarba, de flori timide si parfumate.

Fiind darz si muncind pana la epuizare, nativul nascut sub acest semn zodiacal are nevoie sa scape de stres si sa se relaxeze din maratonul vietii, fiindca Taurul adora sa fie in fata tuturor, asumandu-si riscurile acestei pozitii. Cuartul roz este cristalul favorit care il ajuta sa se debaraseze de ingrijorari si sa se odihneasca. Ametistul il ajuta sa urce pe culmile meditatiei si sa iubesca mult, asa cum numai Taurul stie, dar este nevoie sa scape de pornirile posesive pe care nu si le poate reprima nici in cuplu, nici in societate.

Obsidianul mahon il ajuta sa isi consolideze sanatatea sau sa o recapete, dat fiind efortul sau sustinut de a ajunge unde si-a propus. Un colier din aceste cristale ii alina durerile de cap, starea de epuizare, durerile de masele sau starile de ameteala.

Toate aceste talismane, sisteme sigure de protectie atat pentru aceasta zodie, cat si pentru altele pot fi comandate online si sunt livrate prompt la domiciliu. Ele au fost testate si de catre alti cumparatori care au fost 100% multumiti de alegerile facute.

In ciuda curajului, a tenacitatii, se intelege ca are si Taurul momente in care este cuprins de pesimism, simte gustul esecului si al neimpliniri, dar in prezenta Ochiului de Taur, optimismul apare din nou in viata sa.

Rodonitul il face sa gandeasca limpede si sa iubeasca sincer si cu toata puterea sa.

Ametist, calcedonie, obsidian, smarald, safir sunt talismane care apara Taurul de boala, de energii negative, de virusi, de bacterii si de deochi, dar si de ura dusmanilor, de aceea ar trebui sa intre in noul an avand multe bijuterii realizate din aceste cristale.

Viata este grea si frumoasa, prin surprizele ei provoaca omul sa gandeasca, sa aleaga si sa actioneze. De cele mai multe ori cristalul potrivit orienteaza perfect alegerile, usurand incercarile vietii.

Bratara Arhanghelul Uriel este lumina pe care cei care o poarta o primesc de sus, sa nu rataceasca pe harta incalcita a propriei vieti.

Ea stimuleaza gandirea limpede si ajuta la gasirea solutiilor eficiente pentru rezolvarea unor probleme dificile. Pretul acestei bijuterii este de 28,60 lei, iar aspectul acesteia este deosebit.

Predomina tonurile de maro si de gri si contrasteaza placut cu cele patru cristale albe.

Cand poarta aceasta bratara, oamenii simt asupra lor si lumina divina, dar si putere de sus sa reuseasca.

Bratare realizata special pentru zodia Taur este facuta din toate cristalele compatibile cu aceasta zodie, de aceea purtarea ei inseamna: sanatate, protectie, noroc de bani si noroc in dragoste. Aceasta bijuterie cu roluri multiple costa 33,80 de lei si poate fi daruita si cu ocazia sarbatorilor de iarna sau in prima zi a anului 2022.

Oamenii care cred in cristale sunt ajutati de puterea lor, de aceea sa se initieze in cristaloterapie si nu vor regreta!

Cristalele au aceste puteri fiindca au absorbit energia pamantului si energia soarelui, au stat in bataia vantului si la para fulgerelor, rezistand de milenii.

Cristalele sunt extrase din mijlocul naturii si inconjurate de toate aceste elemente ale universului, iar protejat de ele, omul se va simti atotputernic.

Cristalele potrivite zodiei formeaza in jurul persoanei care le poarta un cerc energetic puternic care alunga spiritele rele, gandurile negre, purifica si intretine armonia.