17 June 2024

Cumparati intotdeauna piese de schimb de calitate !

 

Atunci cand cumparam piese de schimb pentru masina sau diferite utilaje, este important sa alegem doar magazinele autorizate care vand doar de la producatori. Gama de piese Agronord ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona piese originale pentru Aro, Raba sau Saviem la preturi foarte accesibile, iar piesele vor fi trimise prin curier oriunde in tara.

Piata de piese auto creste in fiecare zi, cu asta creste si numarul de optiuni, dar acest lucru nu este intotdeauna bun, deoarece creste si prezenta replicilor sau similare, si chiar si a pieselor auto false.

Dar ca sa nu credeti ca este in regula sa folositi piese de calitate inferioara, suntem aici pentru a va arata importanta pieselor de calitate. Pana la urma, masina voastra are nevoie de multa ingrijire si pentru a nu avea nicio problema majora.

Cat de important este sa folositi piese auto de calitate?

Cand conduceti masina, puteti vedea cat de mult conteaza fiecare lucru pentru ca experienta sa fie buna, condusul sa fie lin si fara probleme. Piesele de calitate sunt acest lucru. Masina este un set de piese care functioneaza ca una, asa ca este important sa acordati atentie intretinerii pieselor si reviziilor.

Piesele influenteaza nu numai performanta buna a vehiculului vostru, ci si siguranta  la conducere, siguranta a intregii familii, iar acesta este cel mai important lucru. Deci o piesa de calitate, de exemplu, piesa care compune franele, daca este de buna calitate si originala, va poate salva viata atunci cand aveti nevoie.

Aceste piese asigura frecventa mai mica de intretinere.

Acesta este un punct foarte pertinent, prin alegerea unei piese auto de calitate reduceti nevoia de intretinere atat de frecventa. Piesele de calitate proasta trebuie de obicei schimbate mai repede decat in mod normal, adica o piesa de calitate va scuteste mai mult decat schimbarea de mai multe ori pentru una mai slaba.

Dupa cum am spus, o parte buna va poate salva viata, o placuta de frana deteriorata, suspensie uzata, cauciucuri sau orice alta problema de acest gen va poate face rau. Atunci cand vehiculul nu ofera performanta, puteti simti aceste efecte, mai ales cand trebuie sa reactionati in caz de urgenta. Iar o buna parte din aceste accidente il reprezinta rezultatul lipsei de grija in alegerea pieselor auto.

Investind putin mai multi bani este ceva ce va poate ajuta in viitor, asa ca gandesti-va bine inainte de a pune orice piese pe masina.

Inainte de a face orice achizitie este important sa cunoasteti originea produsului, producatorul si furnizorul, intrucat asta va va ajuta foarte mult sa nu aveti batai de cap pe viitor.

Puteti utiliza instrumentul de cautare online si puteti cauta, de exemplu, „kit de schimbare a uleiului de calitate”. Puteti vedea de ce marci si produse sunt cei mai multumiti oamenii. Aceasta cautare va poate ajuta sa echilibrati exact ceea ce va trebuie.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l stiti inainte de a cumpara un produs pentru masina este exact ce model si seria piesei care trebuie sa o schimbati, astfel incat sa nu riscati sa o cumparati pe cea gresita, fortand o potrivire care nu ar trebui sa existe.

De asemenea, puteti cauta un profesionist care sa va ajute, un mecanic in care aveti incredere, care are experienta si stie de ce are nevoie vehiculul vostru.

 

Cum sa stiti daca piesa este de buna calitate?

Un sfat simplu pentru a identifica daca piesa este durabila si are o performanta buna este sa stiti informatii despre producator. Marca responsabila pentru produs are responsabilitatea de a livra un produs bun si stim ca unele marci iau acest angajament mai in serios.

Cautati firme care ofera un tip de garantie, service bun inainte si dupa vanzare, astfel incat sa garantati ca in cazul unui incident cu piesa, aceasta cheltuiala va fi suportata de firma.

Piesele originale pot fi foarte scumpe, deoarece producatorii auto si dealerii pot creste putin preturile, desigur ca vor fi piese de inalta calitate. Insa puteti opta pentru piese de schimb, deoarece acestea sunt fabricate cu la fel de multa calitate si specificatii ca si cele originale, ceea ce poate fi o modalitate buna de a economisi bani.

Trebuie doar sa stiti daca marca este de incredere si indeplineste ceea ce promite in ceea ce priveste calitatea produsului.

Pentru a schimba o piesa este foarte important sa stiti exact cum sa o faceti, din acest motiv este necesar sa angajati un profesionist care sa faca corect inlocuirea.

Lipsa acestor cunostinte poate fi mai daunatoare pentru vehiculul vostru decat o piesa de calitate scazuta, asa ca cautati-va mecanicul de incredere si angajati serviciile acestuia pentru a efectua acest schimb, astfel incat sa  garantati ca se va face bine.

Piesele foarte vechi va pot deteriora masina, asa ca cumparati ce este mai bun si echipati-o corespunzator. Atunci cand trebuie sa inlocuiti o piesa, si aceasta are o calitate scazuta sau nu i se arata grija corespunzatoare in manipulare, intreaga functionare este pusa in pericol. Un alt lucru, daca exista un schimb cu o piesa inferioara, sunt sanse mari de o noua inlocuire intr-un timp scurt. Asa ca bucurati-va de o performanta buna, care va va face experienta mai usoara si mai sigura. Calitatea pieselor auto poate fi recunoscuta cu usurinta de catre marca responsabila de productie, ca si in cazul atator alte produse. In cea mai mare parte, au standarde de urmat, pe langa istoricul care permite verificarea si originea certificarilor articolelor.

Cautati intotdeauna marci care ofera garantie, servicii bune pre si post-vanzare, precum si asistenta pe teren si un catalog extins de piese. Acordati prioritate producatorilor care isi selecteaza furnizorii cu atentie.