21 June 2024
agentie marketing online

agentie marketing online

Cum te poate ajuta o agentie de marketing online „sa vinzi”?

E adevarat ca folosirea Internetului si, cu precadere, a retelelor de socializare este o abilitate tot mai des intalnita in randul oamenilor din ziua de azi. De fapt, aceasta este atat de frecventa, indiferent de nivelul de educatie, varsta sau sex, incat putem spune ca a devenit mai degraba un tabiet decat o abilitate. Internautii „googlesc” si comunica intre ei zilnic cu ajutorul Internetului.

Dar, nu putem afirma si faptul ca toti dintre acestia folosesc Internetul in cel mai util si eficient mod sau ca sunt capabili sa faca bani online. Aceasta digresiune preliminara se aplica perfect in cazul brandurilor si al promovarii in mediul digital: e simplu sa ai acces la social media si sa folosesti astfel de canale in mod gratuit, insa nu oricine va reusi si performanta de a crea o imagine de succes afacerii respective.

Pentru acest lucru este nevoie, indubitabil, de specialistii pe care ii poti gasi intr-o agentie marketing online precum iAgency.ro, specializata in primul rand in servicii SEO, dar cu vaste cunostinte referitoare si la celelalte tehnici de e-marketing.

La intrebarea noastra, Cum te poate ajuta o agentie de marketing online?, echipa iAgency ne-a oferit un indiciu contextual cat se poate de graitor: „Suntem o agentie marketing online moderna, axata pe servicii SEO. Dar, SEO tehnic, spre exemplu, reprezinta poate doar 10-15% dintr-un proiect. Diferentele se fac prin imbinarea tehnicilor de marketing online si strategia de comunicare. Iti vom construi o prezenta online de exceptie.” Cu alte cuvinte, o imagine care „sa vanda”!

Asadar, vorbim despre un tot unitar, implicand combinarea mai multor tipuri de servicii conexe, integrate, omogenizate intre ele. Intr-o astfel de viziune consta „secretul” si contributia majora pe care o poate aduce o agentie marketing online: in faptul ca ea nu doar alege tehnicile si gandeste strategiile, ci le si implementeaza sub o forma cat mai coerenta si unitara, care sa ajunga la publicul corect si sa aiba puterea de a convinge; de a „converti” publicul tinta, pentru a cumpara oferta asociata paginii de prezentare.

agentie marketing online

Iar iAgency.ro cunoaste acest aspect de ansamblu mai bine ca oricine, avand in vedere cei peste 10 ani de experienta in domeniul marketingului digital. In prezent, relevanta pentru utilizator a devenit poate criteriul numarul 1 de departajare. Trebuie sa-i oferi acestuia mereu informatii utile si complete, continut de calitate, disponibilitate si amabilitate, o experienta cat mai buna a navigarii pe site s.a.m.d. Iata cateva exemple de servicii prin care o agentie de marketing online te poate face vazut si auzit pe Internet, creandu-ti un plan de promovare exhaustiv si omogen, care sa atraga si sa prezinte incredere:

Servicii SEO
Search Engine Optimization presupune optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, proces in urma caruia Google va afisa oferta site-ului tau pe prima pagina a rezultatelor sale (pentru cuvintele cheie targetate de tine).

Social media
Un scurt argument: daca brandul tau nu este prezent pe Facebook si pe alte retele de socializare, pierzi sansa de a construi relatii importante cu clientii tai!

AdWords si PPC
In cazul in care te afli la inceput de drum, de pe urma campaniilor AdWords si PPC vei beneficia de un boost de trafic rapid, pentru a pasi cu dreptul in afaceri online.

Web design
Nu poti vinde pe Internet daca nu ai un site bine pus la punct, cat mai user friendly. In functie de specificul activitatii tale, o agentie va combina si implementa diverse tehnici, incepand cu „tehnica de aur” a comertului electronic – si, anume, SEO.