17 June 2024

Cum să scapi rapid de ploşniţele de pat din locuinţa ta?

În special odată cu venirea toamnei, dar nu numai, invaziile de ploşniţe de pat încep să fie din ce în ce mai numeroase. Pentru a putea gestiona într-o manieră cât mai eficientă astfel de situaţii, este bine să ştii ce sunt aceste insecte, de ce sunt ele periculoase şi cum poţi scăpa de ele definitiv prin intermediul serviciilor profesionale de dezinsectie plosnite de pat.

Ce sunt ploşniţele de pat

Deşi cu siguranţă majoritatea dintre noi am auzit de ploşniţe, multe persoane sunt încă confuze cu privire la ce sunt acestea şi cum arată. Dacă şi tu te numeri printre aceste persoane, află că ploşniţele de pat, denumite ştiinţific Acanthosoma Haemorrhoidale, sunt nişte vieţuitoare care nu pot zbura, lungi de 4-8 mm, de culoare roşu-ruginiu până la maro închis. Antenele şi picioarele acestora sunt de culoare gălbuie, iar corpul este aplatizat dorsoventral (spatele şi abdomenul).

De ce sunt periculoase ploşniţele de pat

Ploşniţele de pat se instalează cu uşurinţă în anumite spaţii predilecte, precum patul, crăpăturile din perete sau mobilă şi sub covor, motiv pentru care este destul de dificil să constaţi prezenţa lor în timp util. Deşi pot părea destul de inofensive în primă fază, aceste insecte ies la vânătoare în special odată cu sosirea nopţii şi se hrănesc cu sângele oamenilor şi al animalelor de companie, muşcătura acestora generând alergii periculoase, care pot produce un disconfort major.

Apelează DDD Nord pentru o dezinsecţie

În cazul în care ai sesizat faptul apariţia ploşniţelor de pat în spaţiul casei tale şi eşti în căutarea unor servicii profesionale de dezinsecţie ploşniţe, merită să soliciţi ajutorul firmei autorizate în domeniu DDD Nord. Aceasta va interveni pentru tine chiar şi în regim de urgenţă, prin intermediul unor echipamente de ultimă generaţie şi a unor substanţe menite să pătrundă şi să acţioneze până şi în cele mai greu accesibile locuri, totul pentru a te ajuta să scapi de insectele care îţi dau bătăi de cap şi pentru a îţi asigura un mediu sigur şi igienizat complet, în care să te simţi confortabil din nou.