21 June 2024

Cum sa iti protejezi casa de insecte

Desi cele mai multe insecte se hranesc cu frunze, fructe si cereale, unele prefera sangele – si devin o adevarata pacoste odata intrate in casa noastra. Profesionistii de la Best Solution Atac iti arata cum sa iti protejezi casa – si pielea – de insecte.

Cum sa tii insectele afara din casa

Expertii de la Best Solution Atac vor determina intai insectele care au intrat in casa pentru adapost, hrana si apa, apoi vor folosi solutii profesionale pentru eliminarea acestora in conditii de siguranta pentru locuitorii casei. Recomandarile pentru a preveni aparitia insectelor in casa sunt urmatoarele:

  • Asigura-te ca este ordine si curatenie in orice colt al casei. Insectele sunt atrase de firimituri, resturi de mancare si gunoi, asadar fii sigur ca acestea sunt eliminate in mod sistematic.

  • Foloseste aspiratorul cat mai des. Te ajuta sa pastrezi casa curata si elimina o buna parte din daunatori si ouale acestora.

  • Nu pastra farfuriile murdare in chiuveta pentru prea mult timp. Gandacii de bucatarie pot ajunge la acestea prin sau pe langa tevi.

  • Scoate zilnic gunoiul afara din casa.

  • Sigileaza crapaturile sau gaurelele pe unde ar putea sa patrunda insectele in casa.

  • Inspecteaza in spatele aragazului, cuptorului si frigiderului pentru eventuale insecte si foloseste aici solutii insecticide recomandate de expertii de la Best Solution Atac.

  • Pune plase de insecte la ferestre – vei reusi sa tii la distanta de casa mustele, tantarii si plosnitele, acele insecte urat mirositoare.

  • Apeleaza la o firma specializata precum Best Solution Atac inca de la prezenta primei insecte in casa. Un gandac de bucatarie se poate transforma intr-un adevarat focar in doar cateva zile.

Cand sa apelezi la Best Solution Atac pentru servicii de dezinsectie

Nu sunt putini cei care aplica insecticide fara sfatul unui specialist. Dar daca apelezi la Best Solution Atac pentru servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, ai siguranta ca tratamentele aplicate sunt eficiente, in dozajul optim si nu iti vor afecta sanatatea.

Expertii de la Best Solution Atac vor folosi solutii chimice pentru a preveni o eventuala invazie a insectelor, fie ca acestea prefera resturile de mancare din bucatarie sau sangele locuitorilor casei. Este mai bine sa apelezi la ajutorul specialistilor, intrucat solutiile preparate acasa sau spray-urile cu actiune insecticida din comert nu ofera protectie de durata impotriva insectelor si pot fi daunatoare pentru oameni, daca nu sunt utilizate de personal atent instruit.

Poti contacta specialistii de la Best Solution Atac atat pentru dezinsectie preventiva, pentru a feri casa de insecte, cat si pentru a combate daunatorii deja prezenti in apartament, casa sau vila. Daca dezinsectia cu caracter preventiv nu a blocat patrunderea s proliferarea insectelor in caminul tau, se va efectua dezinsectie de tip curativ. Astfel, insectele vor fi exterminate – dar trebuie sa stii ca efectele pot fi doar temporare, caci gandacii si furnicile pot patrunde din nou in casa ta.

Fiecare interventie de dezinsectie trebuie tratata diferit, iar operatiunea trebuie efectuata prin cascada, folosind mai multe tipuri de insecticide. Contacteaza expertii de la Best Solution Atac si protejeaza-ti casa de insecte!