17 June 2024
OK Flora

Cum să îi urezi „La multi ani!” într-un mod inedit

Aceasta este noua tendință care se dezvoltă din ce în ce mai mult. A spune „La multi ani!” devine distractiv prin asocierea ciocolatei și a florilor într-un duet uimitor. Clasic sau original, ai la alegere flori și sortimente de delicatese. Pentru a nu face o greșeală de gust, trebuie să știi să alegi florile și bomboanele care vor mulțumi pe cea care le va primi. În plus, pentru ca surpriza să fie și mai mare, poți alege o cutie cu baloane surpriza.

Un buchet de flori de ziua ei!

O zi de naștere este întotdeauna mai specială. Una dintre acele date care punctează anul cu momente speciale, fie cu prietenii, fie cu familia. În această zi specială, deși anii trec adesea mult mai repede decât ți-ai dori, te bucuri să fii în centrul atenției pentru câteva ore. Din acest motiv, se găsesc în florăriile online o colecție de buchete de flori de ziua de naștere demne de acest nume. Pentru a satisface toți clienții, multe combinații de flori și dulciuri sunt disponibile pentru livrare 7 zile pe săptămână în mai puțin de 5 ore oriunde în București. Dorești să oferi flori unei persoane dragi în timp ce aduci o notă atipică gestului tău tandru? Ia în considerare oferirea unui buchet original de bujori alături de o cutie cu baloane surpriză.

Urează-i „La mulți ani” cu flori și baloane!

Pentru fiecare persoană, atenția va fi diferită. Dacă este ziua iubitei tale, optează pentru un buchet de bujori în tonuri roșii pentru a scoate la iveală cea mai profundă pasiune și sentimentele tale. De ziua de naștere a mamei dragi, multe opțiuni îți sunt la dispoziție: un buchet în tonuri roz pentru una dintre cele mai frumoase relații care pot exista. Dacă îți lipsește inspirația, este timpul să lași loc talentelor meșterilor florari, prin crearea unui buchet special aniversar. Indiferent de alegerea ta, dacă este vorba de un buchet de ziua de naștere sau de un aranjament floral, acesta va fi neapărat cel potrivit, deoarece va fi umplut cu sinceritate. Dacă dorești să îți însoțești buchetul cu un cadou baloane surpriză, nu ezita să arunci o privire și la cadourile de acest fel. Te asigur de succesul imediat!

Flori și bomboane de ciocolată, duetul câștigător

Flori pentru frumusețea și parfumul lor și bomboane de ciocolată pentru a încânta cerul gurii. Iată o asociație care ar trebui să marcheze spiritele. Este noua tendință de a oferi flori și bomboane de ciocolată ca duo pentru a spune cuiva „La mulți ani!”. Din nou, mai multe variante sunt oferite pe site-urile florăriilor. Poți opta pentru buchetul rotund sau compoziția livrată cu un sortiment de bomboane de ciocolată fină.

De asemenea, poți alege o plantă în loc de un buchet. Din nou, alegerea este vastă și va fi cu atât mai ușoară dacă cunoaști gusturile persoanei. În caz contrar, orhideea este un pariu sigur. Această plantă care necesită puțină întreținere are întotdeauna efectul ei unic. Mai excentric, poți opta pentru un mic măslin în ghiveci sau un bonsai. În orice caz, planta este însoțită de delicatese.