22 June 2024

Cum să alegi rochia de seară potrivită?

Toate doamnele și domnișoarele își doresc să aibă în șifonier cât mai multe rochii de seară astfel încât să se potrivească evenimentelor la care urmează să participe. Iar dacă nu știi cum să alegi rochia de seară la preturi reduse potrivită pentru tine, îți recomandăm să citești articolul pe care ți l-am pregătit.

Alegerea rochiei de seară în funcție de talie

Dacă faci parte din categoria femeilor un număr mic de kilograme, îți recomandăm să optezi pentru o rochie de seară care să dea volum. Prin urmare, te poți orienta către o rochie cu funde, cu împletituri, cu volane sau cu pliuri. Un truc bun de folosit este să alegi o rochie fără bretele deoarece îți oferă un plus de feminitate.

În schimb, dacă te bucuri de forme, nu le ascunde. Alege să porți rochii de seară care să îți pună în evidență formele pline de senzualitate, rochii cu o croială simplă, dreaptă. Niciodată nu te ascunde în spatele hainelor largi. Poți atrage atenția în zona superioară prin accesorii sau printr-un decolteu interesant. Evită culorile strălucitoare deoarece creează senzația de și mai mult volum.

Te poți orienta către magazinele online de fashion, care îți pun la dispoziție un număr foarte mare de articole vestimentare. În plus, poți economisi folosind un cod de discount atunci când îți achiziționezi o nouă rochie de seară.

Alegerea rochiei de seară în funcție de locație și ocazie

În momentul în care începi să cauți o nouă rochie de seară ține cont de ocazia și locația unde urmează să o porți.

Există evenimente care au loc seara și care nu impun o ținută foarte elegantă. Prin urmare vei fi o apariție plăcută într-o rochie little black dress sau într-o rochie de cocktail. O poți accesoriza cu bijuterii simple sau cu un machiaj delicat. Dacă vrei să fii și mai feminină, poartă o pereche de pantofi cu toc.

Dacă este vară și urmează să mergi la o petrecere la piscină orientează de către o rochie albă sau una colorată din materiale ușoare, vaporoase.

Îl schimb, dacă urmează să mergi la o nuntă sau într-un loc extrem de elegant, atunci poți opta pentru bijuterii din pietre prețioase, perle ori pentru rochii accesorizate cu paiete sau pene. Sau, de ce n,u poți să alegi un material prețios așa cum este dantela sau voalul.Costul acestora poate fi mai ridicat însă, dacă vrei să te încadrezi într-un anumit buget, poți planifica să le achiziționezi de Black Friday sau să vânezi un cod de reduceri.

În ceea ce privește țesătură, pentru anotimpul cald achiziționează rochii din in, bumbac sau vâscoză în timp ce pentru anotimpul rece sunt recomandate rochiile din lână ori cașmir.

Indiferent de alegere, ține cont că este foarte important ca rochia suntem să rezoneze cu personalitatea ta și să te facă să te simți feminină și sigură pe tine.