13 June 2024

Cum sa alegeti tablourile ideale

Una dintre cele mai intalnite intrebari pe care vi le puneti atunci cand vreti sa achizionati tabloul perfect este cum sa alegi fara sa dai gres ? Exista cateva aspecte pe care puteti sa le luati in considerare pentru a fi siguri ca optati pentru tabloul corespunzator . In general, un tablou ajuta la definirea personalitatii unei persoane si a incaperii in care locuieste aceasta. Este indicat sa imbinati anumite piese pentru a crea o armonie in locuinta in care va aflati. Un avantaj al acestor opere de arta este acela ca le puteti lua oriunde iar investitia creste odata cu trecerea timpului. De exemplu, puteti opta pentru tablouri canvas personalizate de pe site-urile online  sau din magazinele propriu-zise. Acestea sunt accesibile din punct de vedere al costurilor si sunt usor de amplasat pe pereti.

Una dintre cele mai uitate camere in termeni de arta  dintr-o locuinta este bucataria.

De cele mai multe ori, bucataria este asociata cu termenul de “inima casei” si este cea mai folosita camera a unei case. Nu exista niciun dubiu ca aceasta opera de arta trebuie sa lipseasca . Spatiile de deasupra dulapurilor sunt cele mai ideale pentru amplasarea tablourilor . Pentru a mentine arta in armonie este recomandat sa alegeti piese de mici dimensiuni carte sa completeze spatiul.

De obicei, aveti tendinta sa alegeti teme sociale amuzante care sa va inveselesca dimineata cand va treziti si sa aveti zambetul pe buze.

De regula , dormitorul reprezinta camera de odihna ,de relaxare iar tabloul amplasat din aceasta incapere trebuie sa reflecte acest lucru.

Cei mai potriviti pereti pentru tablouri din dormitor direct peste pat sau pe peretele opus patului.

Cele mai apreciate opere de arta ar trebui sa le amplasati la nivelul ochilor !

Incercati sa puneti piese abstracte care sa aiba culori si fonturi deschise , calde si linistitoare.

Daca iubiti fotografiile, peisajele, fotografiile desaturate atunci este solutia cea mai ideala pentru a decora peretii cu acestea.

Fie ca va desfasurati activitatea de acasa sau intr-un birou, arta este o metoda deosebita pentru  a personaliza incaperea si pentru a oferi inspiratie .

Ce aspecte trebuie sa luati in considerare atunci cand sunteti hotarati sa cumparati un tablou?

In primul rand trebuie sa fiti atenti in ceea ce priveste dimensiunile. Nu este recomandat  sa umpleti peretii cu tablouri de dimensiuni mari daca camera este ingusta .  Estre esential sa le potriviti in functie de cat de voluminoasa este camera si de obiectele din jurul acesteia.

In al doilea rand ,alegeti culorile potrivite pentru ca reprezinta o parte destul de insemnata atunci cand  asezati tablourile pe pereti . De exemplu, puteti alege culori calde precum: galbenul, portocaliul, rosul si astfel nu veti da gres cu nimic .

De asemenea , un tablou poate sa reprezinte cadoul ideal pentru persoana pe care o indragiti. Fie ca este un tablou clasic , fie ca este personalizat,  intotdeauna asigurati-va ca alegeti cu gust si cel mai important este sa imbinati frumosul cu placutul .

Asadar, un tablou este obiectul de decor potrivit pentru orice incapere  si nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta pentru ca aduce un plus energie si ofera un aspect placut casei.