18 June 2024

Cum puteti alege cele mai interesante tablouri?

Pe langa faptul ca ne gandim la aspectul taloului, un factor care va influenta semnificativ estetica pe care dorim sa o oferim, va fi rama. Ramele sunt diferentiate prin materialul din care sunt realizate, culoarea si grosimea sau dimensiunea. In plus, toate acestea trebuie sa fie echilibrate cu vopseaua potrivita.

Daca vrem sa optam pentru un stil mai minimalist si mai simplu, vom pune o rama subtire, sau vom renunta complet la rama si vom folosi un tablou canvas asa cum sunt cele de la tablofy.ro. Se pot utiliza si rame ale carei culori nu ies prea mult in evidenta. In acest fel, tabloul in sine nu isi pierde importanta.

Pe de alta parte, daca dorim sa imbunatatim tabloul, putem pune o rama mai ostentativa care capteaza atentia tuturor celor care trec pe acolo.

Tablouri pentru camera de zi

Camera de zi este un spatiu al casei care va permite sa faceti nenumarate combinatii decorative  cu tablouri. Totul va depinde de peretele pe care doriti sa le instalati.

Un perete care ofera un spatiu bun este partea din spate a canapelei. O optiune buna este de a plasa trei tablouri aliniate, desi le puteti plasa, de asemenea, punandu-le la inaltimi si dimensiuni diferite. In acest caz, le puteti pune oricum doriti astfel incat sa se obtina o imagine echilibrata.

Pentru tavanele inalte cu canapele care nu sunt foarte mari, este foarte bine sa plasati doua sau trei randuri de imagini in partea de sus.

Dablourile au fost, timp de secole, piese de decor prin excelenta. Ele au capacitatea de a da personalitate spatiilor si de a modifica aproape complet interiorul. Prin urmare, atunci cand le alegeti, exista cateva sfaturi care ar putea fi destul de utile.

Decorarea este una dintre cele mai distractive sarcini de indeplinit intr-o casa. Si, desi tine de decizie si gusturi personale, de multe ori nu stii de unde sa incepi.

Adevarul este ca, din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai folosite piese pentru a decora au fost tablourile. Odata cu trecerea timpului si a curentelor artistice, au fost deschise noi game de posibilitati pentru a raspunde tuturor preferintelor.

Tablourile au o putere deosebita. Formele, culorile si tehnicile folosite pentru a le obtine au capacitatea de a transmite emotii intense, precum si de a crea o anumita atmosfera in locul in care sunt plasate.

Uneori, ele pot fi puse indiferent daca se armonizeaza intre ele sau nu. Dar, oricum ar fi, de cele mai multe ori urmeaza o anumita linie care face parte din acelasi proiect de decorare.

Astazi exista o varietate covarsitoare de stiluri, ale caror caracteristici raspund influentei a numeroase curente artistice lasate de pictorii talentati de-a lungul istoriei.

In timp ce cu multi ani in urma marile picturi puteau fi admirate doar pe peretii claselor superioare si elitelor, astazi ele sunt piese disponibile tuturor iubitorilor de arta.

Unele piese de arta pot arata foarte frumos pe peretele unei case, pot fi in echilibru perfect cu culorile camerei si pot atrage atentia oaspetilor.