20 June 2024

Cum poți alege voalul potrivit pentru rochia de mireasă | edenbride.ro

O viitoare mireasă are foarte multe bătăi de cap atunci când trebuie să își aleagă vestimentația pentru nuntă. Este cu adevărat un stres până reușește să își găsească toate accesoriile de care are nevoie. În prezent sunt foarte multe stiluri de rochii de mireasă, multe detalii și multe țesături pe care fiecare rochie le deține. Lungimea rochiei este o dileme pentru multe viitoare mirese. Dar cu ajutorul unui consultant în rezolvarea acestor probleme și cu anumite detalii cum ar fi formă corpului tău dar și perioada în care se va petrece evenimentul, pe care deja le știi va fi mult mai ușor de găsit. Vei putea fi bucuroasă că ai ales din toate acele rochii mireasă pe cea mai potrivită.

Detaliile pe care le deține voalul trebuie să fie în acord cu rochia de mireasă

După ce am ales rochia, urmează voalul. Acesta este destul de pretențios pentru că este un accesoriu care finisează imaginea perfectă a unei mirese. El este cel care definitivează imaginea ta și te face să arăți deosebit în ținuta aleasă, el completează și pune în valoare rochia. Voalul trebuie să se asorteze atat cu rochia cat și cu forma fetei și cu coafura. Dacă rochia este spectaculoasă pe spate și are detalii frumoase, voalul poate să se termine înainte de acele detalii, sau ca voalul  să fie cât mai transparent ca să se poată vedea toate detaliile rochiei. Poți găși o multitudine de rochii de mireasă reduceri care să se potrivească perfect cu voalul ales.

Dacă rochia este foarte pompoasă, voalul trebuie să fie cât mai simplu și mai delicat pentru ca ținuta să nu fie foarte încărcată. Dar dacă rochia este simplă este indicat ca voalul să fie mai complicat și mai elaborat ca aspectul final să fie unul cât mai deosebit. Sunt o mulțime de stiluri de voaluri, există stilul clasic care este formal, simetric și destul de elaborat. Stilul romantic care este mai mătăsos și care deține destul de multe detalii. Stilul sofisticat în care predomină look-ul eclectic și care  este lipsit de detalii inutile.

Lungimea voalului poate fi stil capelă deoarece acesta formează valuri poate fi purtat împreună cu rochiile cu trenă. Stilul atedrala este cel mai lung voal din câte exista, el poate ajunge și până la 4 metri  și el se asortează cu rochiile clasice. Lățimea voalului este în funcție tot de detaliile rochiei. Dacă rochia are bretele indicat ar fi ca voalul să fie cât mai îngust, dar dacă rochia nu are bretele și vrei ceva care să îți înconjoare umerii ai nevoie de un voal mai lat și cu mai mult volum.