20 June 2024

Cum alegi un buchet perfect de flori?

Vara este anotimpul pe care multi dintre noi il prefera din motiv ca sunt atat de multe flori multicolore si frumos mirositoare.

Chiar daca florile le putem achizitiona in orice anotimp, parca mirosul lor este unul mai puternic in sezonul cald.

Daca participi la un eveniment important sau pur si simplu vrei sa faci cuiva o surpriza si sa ii oferi un buchet de flori de la o florarie Iasi, iata  cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi buchetul perfect:

  1. Alege intotdeauna flori proaspete

Cred ca ti s-a intamplat cel putin o data in viata sa cumperi un buchet de flori care nu rezista nici macar o jumatate de zi. Ei bine, inseamna ca florile au fost culese de foarte mult timp. Cand comanzi flori pentru cineva drag, asigura-te ca florile sunt proaspete si vor rezista mai mult timp. Cu siguranta gasesti cele mai proaspete si frumoase flori la floraria Divaflor.

Culoarea florii este un alt aspect deloc de ignorat, o floare proaspata va avea culori vii. Pe cand o floare culeasa de mult va incepe sa capete un aspect mohorat si pete maronii.

  1. Alege cu atentie locul de unde cumperi florile

Probabil ca ti s-a intamplat de multe ori sa fii pe graba si sa cumperi flori din primul magazin care iti iese in cale sau poate chiar de la semafor sau de pe marginea drumului. Cu cat alegi un magazin cu traditie pe piata, cu atat vei sti ca florile pe care le cumperi isi vor mentine aspectul o perioada mai indelungata de timp. Daca doresti sa oferi cuiva un cadou sub forma unui buchet de flori, alege o florarie de incredere pentru a fi sigur de calitatea buchetului livrat.

  1. Afla care sunt florile preferate ale destinatarului

Cel mai placut cadou va fi un buchet de flori preferat! Insa, pentru aceasta este nevoie sa te documentezi pentru a nu gresi. Totodata, nu cred ca exista o persoana care nu iubeste trandafirii, lalelele sau crinii cei gingasi.

Alege sa oferi emotii pozitive cu ajutorul unui buchet de flori livrat direct la usa si nu vei gresi niciodata!