13 June 2024

Cum alegi cele mai bune cursuri pentru copii? Iata cateva sugestii!

Copiilor le este usor sa invete lucruri noi, sa prinda informatii „din zbor” si sa isi insuseasca diferite cunostinte. De aceea, daca esti parinte, este indicat sa iti inscrii din timp copiii la cursuri care sa aduca o reala imbunatatire a vietii lor.

Pentru a alege cele mai bune cursuri pentru copii, este suficient sa privesti in jur si sa descoperi care sunt calitatile de care va avea nevoie un adult in viitor. De exemplu, ar trebui sa te gandesti ca, in momentul de fata, in cadrul interviului de angajare, se pune accent pe inteligenta emotionala.

Mai exact, in timpul interviului, pe angajatori ii intereseaza daca persoana cu care discuta are skill-uri de comunicare, daca stie sa lucreze in echipa si daca are o personalitate flexibila. Astfel de calitati sunt incadrate in categoria soft skills si sunt esentiale pentru cei care vor sa aiba parte de succes in mediul business.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care Success Academy ofera cursuri pentru copii si adolescenti, in cadrul carora accentul pica pe dezvoltarea personala. Conceptul de dezvoltare personala ar trebui sa se afle in centrul oricarui program educational din moment ce se concentreaza asupra elevului, a relatiei pe care acesta o stabileste atat cu el insusi, cat si cu cei din jur.

Success Academy este prima scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business. Aici, accentul nu pica doar pe dezvoltarea personala, ci si pe imbunatatirea nivelului de engleza al participantilor. In functie de varsta elevilor, acestia se pot inscrie la cursuri pentru copii (in grupa de Juniors, cu varstele cuprinse intre 11 si 14 ani) sau la cele pentru adolescenti (grupa de Teens, cu varstele cuprinse intre 15 si 18 ani).

Alt criteriu important este nivelul de engleza al elevilor. In urma unui test preliminar, acestia vor repartizati in grupa de Incepatori, Intermediari sau Avansati. Indiferent de grupa din care fac parte, Academia garanteaza faptul ca, pana la absolvirea programului, fiecare elev va fi capabil sa gandeasca si sa se exprime cu usurinta in limba engleza.

Un avantaj deosebit este reprezentat de faptul ca programul este tinut de traineri cu experienta de peste 20 de ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale. Pe tot parcursul programului, acestia ofera feedback personalizat atat cursantilor, cat si parintilor acestora. Indrumarea continua chiar si dupa absolvirea cursului, atunci cand elevii primesc sfaturi si recomandari pentru viitor.

Inscrierea la aceste cursuri pentru copii si adolescenti incepe prin participarea la o sedinta demo, pe parcursul careia elevii vad cum se desfasoara o ora obisnuita in cadrul Academiei. In acest timp, parintii discuta cu trainerii si adreseaza intrebari legate de subiectele care ii intereseaza. La finalul intalnirii, copiii si parintii merg acasa, unde iau o decizie in legatura cu participarea la programul de dezvoltare personala.

Desi exista multe cursuri pentru copii, nu le poti alege pe toate si este important sa te concentrezi asupra celor care conteaza cu adevarat. Din acest punct de vedere, Success Academy reprezinta o solutie excelenta, care ofera informatiile practice si teoretice de care orice tanar are nevoie!