17 June 2024

Cu serviciile de colantari auto Carbonsystems, nu veti avea cum sa dati gres!

Aplicarea autocolantului pe autovehicule reprezinta o metoda foarte simpla si accesibila prin care elementele de caroserie ale unui autoturism se pot proteja impotriva intemperiilor precum si impotriva aparitiei ruginii, dar este si o metoda excelenta prin care se poate realiza publicitate deoarece se pot adauga imagini, mesaje, logo-uri si asa mai departe.

Procesul in sine nu este unul complicat, insa, trebuie realizat de profesionisti care dispun de cunostite si uneltele necesare, astfel incat rezultatul sa poata fi unul excelent din punct de vedere estetic si bineinteles, durabil, chiar si in ciuda schimbarilor de vreme sau temperatura.

In cazul in care sunteti la conducerea unei afaceri si aveti asigurate masini pentru firma, atunci trebuie neaparat sa luati in calcul varianta colantarilor auto deoarece va pot aduce foarte multe beneficii.  In acest fel, masinile respective pot sa fie vazute in trafic si astfel, un numar mare de persoane pot afla despre serviciile dumneavoastra, actiune care la final se va materializa in cresterea profiturilor, prin noi si noi clienti. Autovehiculele colantate cu diverse mesaje sau imagini le vedem zilnic peste tot pe strazi iar prin acest autocolant, acestea sunt mult mai usor de zarit deoarece atrag atentia.

Autocolantul poate fi aplicat atat pe masini mici, cat si pe dube, camioane, autoutilitare, inclusiv barci daca este necesar.

Situatia in care se aplica cel mai des colantul pe autovehicule, este pentru a schimba look-ul acestora.

Serviciile de colantari auto sunt cel mai des solicitate de oameni care isi doresc ca autoturismul pe care il detin sa arate mai bine, fiind de cele mai multe ori, schimbata complet culoarea.

Autocolantul a devenit in special in ultimii ani, din ce in ce mai popular, adesea aceasta metoda fiind aleasa in detrimentul revopsirii.

Aplicarea colantului auto este mult mai accesibila in primul rand si in al doilea rand, pentru ca o masina sa fie colantata in totalitate, dureaza cel mult o zi. O revopsire poate sa dureze chiar mai bine de doua saptamani, deoarece etapele de pregatire si vopsire necesita timp.

Atunci cand urmeaza sa colantati un autoturism, tot ce trebuie sa faceti in ceea ce priveste pregatirea, consta in rezolvarea punctelor de rugina ori a zonelor deformate. Aceasta etapa se realizeaza bineinteles si in cazul revopsirii, insa, pe langa a pune la punct caroseria, inainte de a se incepe propriu zis pregatirea tablei, va fi necesara dezasamblarea tuturor componentelor exterioare precum faruri, usi, capota motor sau portbagaj, izolarea interiorului si asa mai departe. Pentru revopsire va fi necesara curatarea vechii vopsele si finisarea elementelor, etapa care iarasi necesita extrem de mult timp.

In cazul aplicarii colantului auto, daca intreaga caroserie este in stare buna, folia se va aplica fara nici un fel de problema direct pe vopsea.

Pentru ca o colantare auto sa fie de cea mai buna calitate si durabila in timp, este necesar sa faceti o vizita unei echipe de profesionisti in domeniu. Ca in orice alta situatie, este nevoie de produse de calitate, in cazul nostru autocolantul, precum si unelte profesionale si bineinteles o mana priceputa care stie cum trebuie sa decurga un astfel de procedeu de colantare.

Cele mai importante avantaje ale colantarilor auto totale, sunt reprezentate de:

  • Schimbarea foarte importanta de look a oricarui autovehicul
  • Protectie impotriva zgarieturilor
  • Protectie impotriva aparitiei rugini
  • Posibilitatea de a inlocui rapid si simplu colantul de pe un singur element daca este necesar
  • Buget necesar mult mai mic in comparatie cu o revopsire
  • Posibilitatea de a alege dintr-o gama extrem de variata de nuante, atat lucioase – metalizate, cat si mate sau in diverse modele de camuflaj de exemplu.
  • Timp de executie a unei lucrari foarte scurt

In materie de aplicari colant auto, servicii de cea mai buna calitate si la preturi extrem de avantajoase, sunt oferite de catre cei de la Carbonsystems.ro.

Echipa Carbonsystems.ro ofera atat servicii de aplicare folie auto scotchgard 3M, cat si folie transparenta, folie mata, folie lucioasa sau imitatie de carbon. In plus, tot la acestia puteti gasi cele mai avantajoase oferte pentru colantari taxi, piese carbon, inscriptionari auto sau produse publicitare si camuflaj.

Accesand Carbonsystems.ro veti putea vizualiza chiar si o galerie in care sunt exemplificate mai multe lucrari de ale acestei echipa, imagini prin intermediul carora cu siguranta veti ramane placut impresionati de cele vazute.

Experienta acestei echipe este una vasta in acest domeniu, ceea ce rezulta o calitate crescuta a proiectelor. De asemenea, in ceea ce priveste serviciile, este de mentionat faptul ca orice manopera care este executata la sediul Carbonsystems beneficiaza de garantie 12 luni. Varietatea tipurilor de colant folosit, chiar daca nu este una formata din multe brand-uri, este totusi vorba despre produse superioare calitativ, Oracal sau 3M din seriile 651 ori 970. Acestea sunt printre cele mai utilizate tipuri de autocolant, fiind printre preferatele clientilor tocmai datorita calitatii superioare.

Personal am apelat de curand la echipa Carbonsystems.ro si sunt extrem de multumit. Am achizitiont un autoturism mai vechi la un pret foarte bun si pe care ulterior am dorit sa il pun la punct din toate punctele de vedere, in special estetic. Astfel, in timp ce cautam am gasit site-ul Carbonsystems.ro si astfel am ajuns clientul lor. In prima faza am fost la o constatare pentru a putea stii cu exactitate problemele exterioare ale tablei, iar dupa ce le-am rezolvat, in numai cateva ore masina a si fost colantata.

Recomand cu toata increderea Carbonsystems.ro iar daca sunteti interesati, va invit sa accesati pagina lor web unde toate detaliile va sunt puse la dispozitie. Nu ezitati sa luati legatura cu acestia, deoarece serviciile lor isi merita toti banii.