24 June 2024

Cu ce jachete și geci din piele ne îmbrăcăm toamna asta?

Vara se apropie de sfârșit, temperaturile au început deja să scadă ușor, iar seara sau dimineața devreme ne gândim la o jachetă de purtat peste hainele de zi. Acesta este momentul în care gecile de piele naturală își primesc din nou atenția cuvenită. Care se anunță a fi cele mai purtate modele în această toamnă și cum le poți asorta, astfel încât să vină în perfectă completare cu ținutele tale, află în cele ce urmează.

 

Tipuri de jachete din piele naturală

Unul dintre marile avantaje ale gecilor de piele este că, indiferent de noutățile modei, acestea păstrează câteva linii clasice, pe care le modernizează ușor. De aceea, gecile de piele nu se demodează și pot fi purtate cu mândrie în fiecare an.

  • Stilul Biker este geaca de piele naturală pentru bărbați cel mai des aleasă datorită liniei simple, modelului fin, care se potrivește minunat ținutelor lejere de vară târzie sau toamnă.
  • Modelul Bomber este adesea ales pentru a fi purtat când deja temperaturile sunt mai scăzute.
  • Geaca de piele Aviator este printre preferatele bărbaților, deoarece contribuie la crearea unei apariții ce emană masculinitate pură.

Iar pentru că majoritatea bărbaților nu includ cumpărăturile printre activitățile lor preferate, aceștia pot să aleagă jachetele din piele de la Vesa, magazin online ce pune la dispoziția cumpărătorilor nu numai produse din piele naturală calitative și frumoase, dar și un ghid de mărimi foarte bine realizat.

Geci din piele pentru fiecare femeie

Dacă ne gândim la o geacă de damă din piele naturală, situația este similară ca în cazul bărbaților, modelele fiind variate, astfel încât să se potrivească tuturor stilurilor vestimentare.

  • Femeile cu un stil de îmbrăcăminte romantic sau boem pot alege o geacă de piele în nuanțe de nude sau maro, care vine minunat alături de rochii înflorate.
  • Renumitul stil country al americanilor a început sa fie din ce in ce mai prezent in vitrinele magazinelor europene, fiind lejer și confortabil. În acest caz, gecile de piele cu franjuri pot fi purtate cu jeanși și cămăși în carouri sau cu o rochie accesorizată cu o curea în talie.
  • Pentru adeptele unui look rock, ce îți oferă un aer încrezător și puternic, oricare din gecile biker, racer sau bomber este ideală.

Întreținerea corectă a hainelor din piele naturală

Confortabile, frumoase și extrem de rezistente, gecile de piele naturală mai vin cu un beneficiu în avantajul tău: o întreținere extrem de ușoară.

  • Geaca din piele naturală poate fi curățată extrem de ușor cu ajutorul unui material moale, ușor umezit.
  • Odată pe an poți apela la o curățare specială a pielii, urmată de o hidratare corespunzătoare. Aceasta ajută pielea să rămână la fel de moale și de maleabilă.
  • În extrasezon, o poți depozita în saci speciali, într-un loc ferit de umezeală, căldură și de razele directe ale soarelui. În acest fel, de îndată ce timpul ei sosește, o poți scoate din dulap, iar ea va arăta ca nouă.

După cum vezi, există câte o jachetă de piele potrivită stilului vestimentar și personalității fiecăruia. Găsește-o pe a ta și poart-o cu încredere în această toamnă. Este momentul perfect pentru a te bucura de toate calitățile oferite de o geacă de piele naturală!