18 June 2024

Cu ajutorul celor de la Papir.ro, veti obtine un birou functional si foarte bine organizat!

Intr-o lume in care totul a devenit tehnologizat ,scrisorile au fost inlocuite de e-mailuri si mesaje trimise pe whatsapp. Sentimentele sunt transmise prin emoticoane, iar stiloul si chiar si pixul au pierdut teren in fata telefonelor, tabletelor si laptopurilor, intr-o perioada in care scrisul de mana este tot mai rar. Si totusi, mai sunt si aceia pentru care mesajele scrise de mana si asternute pe hartie au ramas modul cel mai autentic de a transmite un sentiment,o emotie dar si de a retine mai repede o informatie sau o chestie pe care o au de facut deoarece se va forma o conotatiile intre miscare maini si gandul sau informatia. Astfel, se spune ca retinem doar 10% din ce citim, 20% din ce auzim, 30% din ce vedem, 50% din ce auzim si vedem, 80% din ce facem si experimentam, deci si din ce scriem.

De aceea daca ascultam un documentar sau o lectura si luam notite exista mai mari sanse sa retinem decat daca ascultam sau doar citim. De aceea pentru o cariera de succes cat si pentru trecerea unui examen important este fundamentala o pregatire riguroasa, ce cuprinde luarea de notite sau dezvoltarea de scheme pe hartie in asa fel in cat sa ne fie mult mai usor sa retinem.

Orice punct de lucru, fie el un simplu birou de acasa sau o statie de la locul de munca, are nevoie de un set de accesorii pentru birou, compus din capsatoare, tavite pentru documente, perforatoare, foarfeci, cuttere, clips-uri, agrafe, pioneze sau un suport vertical modern pentru documente si multe altele, plus agende, pixuri, creioane, stilouri, etc. toate de la un producator de incredere, precum veti gasi daca veti accesa magazinul online Papir.ro.

Cu toti stim cat este de important sa avem nu numai o viata ordonata dar si un birou bine pus la punct astfel incat toate lucrurile sa curga lin.

Atat studentii cat si adulti inteleg importanta unor produse de birotica si papetarie de calitate pentru a da un randament cat mai bun si pentru a avea o performata de exceptie, pana si in pix de calitate poate face ziua unui student mai buna. Daca acele banale pixuri sunt de calitate, pot chiar transforma luarea de notite intr-o activitate pe care o faci cu mare placere, fiind astfel si mult mai usor de asimilat informatii.

Pe Papir.ro produsele sunt printre cele mai bune pe care le puteti gasi pe piata, avand un raport calitate/pret mai mult decat avantajos, designul lor unic dar si calitatea le face printre produsele de top din categoria lor. Principiul de baza pe care se bazeaza cei de la Papir.ro consta in satisfacerea pe deplin a nevoilor clientilor, prin daruirea de momente unice de relaxare in timpul scrisului de mana, dar si comoditatea data de catre instrumentele de scris de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand satisfactia unui birou ordonat, organizat, curat si dar si igienizat.