18 June 2024

Contabilitate Bucuresti, serviciu indispensabil in pandemie

Din ce in ce mai mult se recomanda angajatorilor sa puna la punct sisteme ce permit lucrurl salariatilor de la domiciliu. In caz contrar, firma sau institutia respectiva are mari responsabilitati, sarcini care se realizeaza cu sporirea cheltuielilor. Iata o parte din acestea:

-asigurarea dezinfectantilor la intrare, in punctele esentiale de lucru si la baie. Cel putin in firma noastra aceste produse se termina foarte repede si se impune inlocuirea lor, chiar daca fiecare angajat vine in geanta cu propriile sale produse de protectie.

-persoana desemnata special sa masoare temperatura tuturor celor care intra si sa nu permita accesul celor fara masca de protectie sau care prezinta simptomele infectarii cu Covid 19.

-asigurarea distantarii sociale celor care lucreaza. In acest caz de multe ori se suplimenteaza numarul de birouri ca angajatii sa stea la mare distanta unii de altii.

Iata de ce este preferabil sa lasi oamenii sa lucreze de acasa si sa fii scutit de toate acestea, plus ca nu se mai consuma energie electrica, apa, detergenti si nu se mai face curatenie asa de des in cladire.

Acesta este un motiv serios pentru care te sfatuiesc sa soliciti servicii contabilitate Bucuresti de la distanta sau online firmei Realcont.ro care are o vechime de 16 ani pe piata serviciilor de profil din Romania.

Gandeste-te ca poti apela la specialisti de marca, iar acestia nu iti cer nici programe de contabilitate, nici echipamente de serviciu sau spatiu de lucru, ci iti trimit evidentele realizate cu multa constiinciozitate pe adresa de e-mail. Ce poate fi mai avantajos ca acest tip de colaborare?

In afara faptului ca in acest mod vei avea contabilitate la cel mai mic pret de pe piata, ai si numeroase bonusuri ca in urmatoarele exemple:

  1. 3 luni servicii gratuite in domeniul salarizarii, la semnarea unui contract cu firma pentru prestarea de servicii de contabilitate timp de 2 ani. Evident ca tu ca antreprenor vei avea cel mai mult de castigat, stiind ca iti rezervi 24 de luni de contabilie la superlativ si 3 luni calcularea salariilor gratuit. Perioada gratuitatii este trasa la sorti pentru mai multa transparenta.
  2. 1 luna contabilitate gratuita, oferita ca bonus in situatiile de mai jos:
  3. la contacte lunare de 451 de euro fara TVA
  4. la semnarea unui contract cu Realcont.ro pentru oferirea serviciilor de contabilitate pe durata unui an.
  5. Contabilitate la jumatate de pret pentru primele 3 luni la semnarea unui nou contract cu firma respectiva.

Contabilitatea oferita de specialistii firmei Realcont se distinge de  cea banala oferita de salariatii care nu vad in aceasta profesie decat o modalitate de castigare a existentei prin:

-evidente caracterizate de calcule realizate cu maxima acuratete. Beneficiarii serviciilor oferite de firma de mai sus vor sti exact in orice moment si ultimul banut pe care il au in cont si in acelasi timp vor sta fara grija stiind ca legea fiscala este respectata.

In aproape 2 decenii de activitate si mii de evidente contabile, Realcont a avut 0 penalizari din partea organelor de control care au verificat firmele pentru care a lucrat. Aceasta este o uriasa realizare si sporeste nivelul de incredere in profesionistii de la Realcont.

-asigurare in caz de eroare profesionala. Cu toate ca in cei 16 ani de activitate intensa pe piata serviciilor, Realcont.ro nu a avut plangeri de la clientii cu activitate economica intensa, din respect pentru partenerii lor, specialistii firmei de contabilitate sunt printre putinii din tara care au asigurare profesionala.

Acest aspect demonsteaza grija fata de banii clientilor si respectul fata de antreprenorii care le solicita serviciile de contabilitate.

-servicii complexe prin care firma respectiva poate supravietui cu resurse limitate pe timp de pandemie. Angajatorul externalizeaza serviciile de consultanta juridica, de contabilitate si salarizare si mentine angajatii care participa direct la procesul de productie.

Toate acestea se realizeaza la preturi mult mai mici si cu economii substantiale de timp. Pentru angajarea unui contabil cu experienta trebuie infiintata o comisie de examinare, anuntarea concursului pe internet sau in ziare tiparite, alocarea timpului necesar realizarii subiectelor pentru lucrarea scrisa si pregatirii interviului.

In cazul in care ai nevoie de contabil maine, fiindca veteranul firmei s-a imbolnavit sau pensionat, vei avea de asteptat 2-3 saptamani pana la angajarea unui inlocuitor. Parteneriatul cu Realcont.ro te scuteste de toate acestea.

In plus, sunt absolventi excelenti ai facultatilor de profil bine pregatiti teoretic, dar care nu fac fata unor probleme practice, asa ca poti constata dupa un timp ca acel candidat care a luat nota 10 la examenul de angajare nu se descurca si nu isi indeplineste la timp sarcinile de serviciu.

La Realcont ai contabili cu multa experienta profesionala in spate, care lucreaza in echipa, prin urmare, daca unul s-a imbolnavit si este indisponibil, se va gasi cineva la fel de bun sa il inlocuiasca.

Un alt argument la fel de important este acela ca firma de contabilitate functioneaza legal si ca rezultatele ei sunt masurabile. Este de ajuns sa stii ca in prezent tine contabilitatea multor intreprinderi mici si mijlocii de succes si ca managerii acestora sunt pe deplin multumiti de colaborare.

Referintele favorabile pot fi obtinute atat cercetand materiale de pe internet si evaluarile clientilor, cat si citind articole din presa tiparita.

Nicio activitate economica nu se poate desfasura legal si cu succes fara servicii de contabilitate de calitate premium.

Realcont.ro le ofera tuturor solicitantilor, insotite de bonusurile precizate in mod onest pe site. Poti de asemenea sa studiezi tarifele si sa constati singur ca iesi mult mai ieftin cu ei decat angajand personal pentru departamentul contabilitate in plina pandemie.