18 June 2024
transport marfa international

Compania ORIENT organizează transport internaţional de mărfuri rutier, feroviar, aerian sau maritim

Globalizarea economiilor mondiale a dus la o creștere cosntantă susţinută a modalităţilor de transport marfă internaţional. A devenit esenţial pentru majoritatea marilor producători ai lumii să găsească modalităţi eficiente de transport rapid și avantajos ca preţ pentru orice destinaţie de pe glob. De cele mai multe ori, livrarea mărfurilor dintr-un punct în altul implică mai multe modalităţi de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim), iar aici este nevoie de un partener global care poate asigura transportul multimodal al mărfurilor rapid și depozitarea acestora în siguranţă.

Compania ORIENT a fost înfiinţată în 1991 pentru a oferi servicii de transport marfă rutier intern pe teritoriul României, beneficiind și de un service propriu pentru autoturisme și autocamioane. Firma a început cu 5 angajați și s-a dezvoltat continuu, ajungând în prezent la o echipă formată din 79 de angajaţi profesioniști.

Firma ORIENT Spedition oferă astăzi servicii de transport marfă intern și internațional, depozitare mărfuri, transport agabaritic, transporturi feroviare, transporturi maritime, tranporturi aeriene, închirieri macarale, service auto, import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane, precum și transporturi speciale periculoase.

Indiferent în ce domeniu vă desfășurați activitatea și indiferent de categoria de marfă pe care doriți să o transbordați, echipa ORIENT vă pune la dispoziție mijloacele de transport potrivite.

Echipa ORIENT oferă transparență totală în desfășurarea transporturilor, clienții având posibilitatea de a solicita orice tip de informații.

Una dintre cele mai importante firme de transport din România se bucură de o dezvoltare continuă datorită numărului mare de transporturi efectuate, a prețurilor avantajoase și a feedback-ului pozitiv primit din partea clienților.

Echipa

ORIENT se bazează pe o echipă de profesioniști care pune accent pe seriozitate și profesionalism, fiind prezenți de peste 28 de ani pe o piața competitivă.

Echipa Orient este alcătuită din dispeceri foarte bine pregătiți, cu mulți ani de experiență, care se asigură de fiecare dată că bunurile ajung la destinație în timp și în siguranță. Toate transporturile realizate sunt efectuate și monitorizate de către personalul specializat, de la șoferi profesioniști, mecanici auto până la electricieni.

Personalul firmei cunoaște foarte bine procesele de funcționare a firmei adaptându-se foarte bine noilor sarcini de muncă. Angajații sunt recrutați și selectionați după proceduri adecvate potrivit pregătirii profesionale.

Obiective. Misiune. Viziune

Obiectivul principal al companiei este asigurarea serviciilor oricărui tip de transport spre satisfacerea nevoilor clienților.

Viziunea companiei este de a deveni prima opțiune a clienților în ceea ce privește transportul de marfă.

Firma are ca scop furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate în condiții de siguranță și în timp util pentru clienți și dezvoltarea unei relații satisfăcătoare cu clienții bazate pe sistemul win-win.  Compania susține nevoile publicului larg oferind diversitate de servicii pliate pe necesitățile clienților la fel de variate.

În ceea ce privește personalul, firma se bazează pe instruirea angajaților în scopul obținerii de performanță în domeniu.

De ce să alegi ORIENT?

  • Punctualitate (livrarea în timp util a comenzilor)
  • Flexibilitate și adaptare (personalizarea fiecărei oferte)
  • Siguranță și responsabilitate (asigurarea mărfurilor prin acoperirea polițelor de asigurare)
  • Fidelitate (onorarea tuturor comenzilor).