17 June 2024

Clientii aleg servicii de vopsire jante de la profesionisti in domeniu

Jantele adauga o nota finala aspectului masinii voastre, dar jantele personalizate, de inalta calitate, nu sunt fezabile pentru toata lumea. Din fericire, acoperirea cu pulbere pentru janta este o modalitate rapida si rentabila de a imbunatati aspectul jantelor si de a oferi masinii tale lustruirea pe care o cauti, impreuna cu o protectie suplimentara impotriva elementelor.

Vopsirea cu pulbere este un proces care utilizeaza particule de pigment si rasina cu o sarcina electrica pentru a acoperi o suprafata metalica. Aceasta sarcina electrostatica face ca particulele sa adere la suprafata metalului, care este apoi intarita pentru a face particulele sa se topeasca odata cu metalul. In plus, rotile sunt supuse deteriorarii din cauza prafului de frana. Fara protectie, aceste resturi metalice fierbinti iti pot deteriora cu usurinta rotile vopsite, care pot ajunge ciobite si decolorate, atragand un fel de atentie gresit. Din fericire, exista modalitati de a-ti proteja rotile vopsite, cum ar fi acoperirile ceramica pentru roti. Serviciile de vopsire jante oferite de firma srzpowdercoating.ro se numara printre cele mai bune servicii de genul iar clientii sunt mereu multumiti!

Pe langa un finisaj atractiv, fara sudura, acoperirea cu pulbere are cateva beneficii suplimentare care o fac o alegere excelenta pentru jantele, cum ar fi:

Rezistenta la daune

Jantele suporta mult stres in mediul exterior dur. Impreuna cu ciobirea, zgarierea, descuamarea si coroziunea de la elemente, jantele de roti pot suferi si daune de la pietris, pietre si alte resturi de pe drum.

Spre deosebire de vopseaua conventionala, acoperirea cu pulbere creeaza un scut de protectie pe suprafata metalica a jantelor tale, care este rezistent la ciobire, crapare si coroziune. Rezultatul este un finisaj de durata mai lunga, care va rezista elementelor.

Durabilitate

Procesul de intarire al acoperirii cu pulbere implica temperaturi ridicate care topesc particulele impreuna, aderand acoperirea la suprafata metalului. Spre deosebire de vopsea, care se aseaza pur si simplu pe suprafata si poate fi ciobita cu usurinta, acoperirea cu pulbere creeaza o acoperire solida, neporoasa, care este mai groasa si mai durabila. Jantele rotilor vad multa actiune. Coroziunea, ciobirea si descuamarea pot fi cauzate de expunerea la elementele exterioare, ca sa nu mai vorbim de daune cauzate de resturile rutiere, cum ar fi pietre si pietris. Acoperirea cu pulbere creeaza un scut de suprafata neporos, care este mai rezistent decat vopselele lichide traditionale, ceea ce inseamna ca jantele tale vopsite cu pulbere vor putea rezista chiar si celor mai neiertatoare medii de drum. Odata ce particulele de acoperire cu pulbere sunt pulverizate pe jantele, jantele sunt coapte intr-un cuptor la temperaturi foarte ridicate. Acest proces de coacere nu numai ca face ca particulele sa se topeasca, dar de fapt permite ca stratul de pulbere sa se intareasca. Rezultatul final este o acoperire mai groasa si mai durabila a suprafetei. De fapt, in aceleasi conditii, vopsirea cu pulbere dureaza de pana la trei ori mai mult decat vopsirea traditionala.

Eco-Constient

Vopseaua lichida contine compusi organici volatili (COV) care dauneaza stratului de ozon, precum si provoaca probleme de sanatate oamenilor si animalelor cu expunere prelungita. Procesul de vopsire duce, de asemenea, la o multime de deseuri, deoarece este imposibil sa colectati si sa reutilizati excesul de vopsea. Acoperirea cu pulbere nu contine COV si poate fi colectata si reutilizata. Acest lucru are ca rezultat mai putine deseuri si mai putine daune aduse mediului, facandu-l optiunea mai ecologica.

Acoperire uniforma

Jantele pot fi complexe si au adesea zone greu accesibile, in special cu vopseaua conventionala. Acest lucru poate provoca o acoperire neuniforma sau zone care nu sunt deloc vopsite, ceea ce nu numai ca afecteaza produsul final, dar va lasa lucrarea de vopsea susceptibila la ciobire si descuamare.

Incarcarea electrostatica a vopselei cu pulbere, impreuna cu procesul de intarire, asigura faptul ca toate zonele jantelor sunt complet acoperite. Rezultatul este un finisaj neted, uniform care acopera fiecare unghi complicat si zona greu accesibila.

Cost-Eficient

Vopseaua conventionala este mai ieftina decat acoperirea cu pulbere in fata, ceea ce ii face pe multi oameni sa prefere sa-si vopseasca jantele. Cand luam in considerare risipa din procesul de vopsire, acoperirea neuniforma, susceptibilitatea la aschii si zgarieturi si nevoia de repetare, cu toate acestea, vopsirea cu pulbere este mai rentabila pe termen lung.

Straturile ceramice sunt cele mai noi in tehnologia de protectie a vopselei. Spre deosebire de ceara conventionala sau peliculele de protectie a vopselei, un strat ceramic formeaza o legatura chimica permanenta cu vopseaua masinii tale. Acoperirile ceramice moderne de la companii precum srzpowdercoating.ro utilizeaza nanotehnologia avansata pentru a umple golurile din vopsea, creand o suprafata neteda, hidrofobica, care este extrem de rezistenta la deteriorare.

Acoperirile ceramice ofera, de asemenea, un nivel de rezistenta chimica care nu poate fi egalat de alte produse de protectie a vopselei. Lucruri precum insectele, excrementele de pasari si mineralele gasite in apa va pot deteriora masina. Un strat ceramic formeaza un strat protector care impiedica acesti contaminanti sa atinga vopseaua. Companii precum srzpowdercoating.ro ofera chair formulari speciale ale acoperirilor lor ceramice create doar pentru roti si etriere.

Acoperirile ceramice ofera o rezistenta excelenta la caldura. Acest lucru este esential pentru protejarea impotriva deteriorarii cauzate de praful de frana, deoarece aceste particule pot fi foarte fierbinti.

Dupa cum am mentionat anterior, rotile vopsite sunt supuse unei uzari si mai mari decat alte parti ale masinii tale. Lucruri precum pietrele si pietrisul slabit, baltile de pe drum si praful de frana sunt toate pericole care pot pata aspectul rotilor vopsite.

Acoperirile ceramice ale rotii fac suprafata rotii neteda si impiedica contaminantii sa ramana suficient de mult pentru a deteriora vopseaua. In plus, natura hidrofoba a acoperirilor ceramice pentru roti se va asigura ca apa pur si simplu curge si se rostogoleste, facand mai usor sa pastrezi rotile curate.