17 June 2024

Certificatele ISO scurteaza drumul catre castigarea licitatiilor publice

Un antreprenor omenos nu se gandeste numai la propriile beneficii economice, ci ia in calcul si urmatoarele aspecte, in timp ce presteaza activitatea economica pentru care s-a pregatit:

 1. Sa reduca poluarea si sa investeasca in echipamente care diminueaza impactul fabricii sale sau al firmei sale asupra mediului.
 2. Sa le ofere clientilor cele mai bune produse la preturi accesibile. In cazul produselor alimentare sa le garanteze securitatea acestora, concret: ca sunt facute din cele mai bune ingrediente, procesate corect si igienic.
 3. Sa pastreze confidentialitatea datelor oferite de parteneri, de clienti sau de angajati.
 4. Sa asigure un climat sigur la locul de munca si un management al calitatii.
 5. Sa faca economie de resurse.

Toate aceste aspecte nu sunt greu de indeplinit si se regasesc in tipurile de certificari care pot fi solicitate pe site-ul https://iso9001.ro/.

Adresa virtuala de mai sus scurteaza drumul catre castigarea licitatiilor publice.

Din punct de vedere economic, agentii economici nu se pot lauda cu realizarile lor, fiindca traverseaza o perioada de criza economica generata de pandemie, care inca nu a trecut, de criza energetica si de amenintarea razboiului care pluteste in intreaga lume, dar afecteaza in primul rand Europa.

Detinatorii unei firme sau ai unei fabrici/centru comercial sunt multumiti daca au de lucru si daca isi permit sa tina toti angajati la locul de munca si au de unde le plati salariile.

Tocmai de aceea antreprenorii trebuie sa participe la licitatii publice, sa obtina lucrari importante si bine platite, sa isi mareasca numarul clientilor si al partenerilor.

Toate acestea sunt posibile daca antreprenorul are grija ca reputatia firmei sale sa sporeasca si in acelasi timp cu ea si increderea celor din jur in ea.

Certificatul iso este o dovada ca firma respectiva merita toata increderea din lume, fiindca respecta principiile prezentate la inceput.

Vizitatorul care poposeste pe site-ul firmei care emite certificarile va avea surpriza sa fie intampinat de un cadou util in aceste vremuri grele: reducerea cu 50 % a certificarii iso dorite. Cand toate s-au scumpit: energia, asigurarile auto, impozitele pe terenuri, cladiri si masini, motorina, alimentele de baza, cineva se gandeste totusi la oamenii de afaceri si le ofera certificarile iso deschizatoarele atator perspective la jumatate de pret.

Sigur ca solicitantii vor dori sa stie care sunt motivele pentru care trebuie sa apeleze la firma respectiva pentru obtinerea certificarilor si nu la un alt emitent. Cele mai importante argumente sunt:

 1. Firma respectiva isi desfasoara activitatea in Romania de 11 ani, prin urmare are multa experienta.
 2. Numarul clientilor care au solicitat si obtinut certificari este impresionant: 2531.
 3. S-au emis 3412 certificari pana acum, iar solicitantii au fost pe deplin multumiti de oportunitatile pe care le-au obtinut in urma detinerii lor si de transformarile realizate in unitatile detinute.
 4. Agenti economici renumiti la nivel national si mondial fac parte din portofoliul firmei, printre acestia se afla: Jolidon, Ramada Brasov, Casa Auto Valcea, Deloitte.
 5. Obtinerea usoara a certificarilor, fara birocratie si fara drumuri inutile si timp pierdut.
 6. Diversificarea permananenta a certificarilor cu tot ceea ce apare nou si in afara.

De pe site-ul firmei se poate solicita usor  ISO 9001 care demonstreaza managementul calitatii. Clientii care cauta cazare pentru a-si petrece concediul intr-un hotel vor fi interesati sa afle daca unitatea pe care doresc sa o aleaga detine aceasta certificare, fiindca atunci vor fi siguri ca li se acorda confortul de care au nevoie.

Certificatul Iso 9001 garanteaza produse si servicii de calitate, astfel ca afisarea acestui document la receptia hotelului reprezinta asigurarea ca:

-personalul este onesti si isi face datoria;

-in acela loc domneste curatenia, nu sunt paraziti si nici microbi sau praf;

-mancarea se prepara in conditii de maxima igiena;

-apa din piscina este tratata la timp;

-prosoapele si lenjeriile sunt schimbate de cate ori este nevoie.

Certificatul 14001 atesta responsabilitatea fata de mediu si multi clienti responsabili doresc sa vada acest document. Oamenii cheama vidanja sa goleasca puturile absorbante sau fosele septice, dar vor sa stie mai mult de-atat ca acele continuturi capabile sa contamineze panza freatica si solul sunt deversate in locuri sigure.

Securizarea informatiei este garantata de certificatul Iso 27001, fiindca din nicio unitate nu este permis sa se scurga informatia.

Iso 45001 garanteaza securitatea si sanatatea la locul de munca, iar Iso 22 000 siguranta alimentara.

Exista mai multe cai de solicitare a certificarilor Iso si toate sunt usoare:

-un formular online care poate fi completat usor de catre solicitant cu datele firmei sau companiei, cu datele de contact ale solicitantului si cu numele certificarii dorite. Completarea si trimiterea acestuia nu ia mai mult de 4-6 minute.

-telefonic. Comunicarea se desfasoara instant, dar si la formularul de pe site se primeste raspuns urgent.

-prin adresa de e-mail.

Specialistii firmei prezentate mai sus ofera asistenta pe toata perioada procesului de certificare Iso, adica in afara intocmirii dosarului necesar, ajuta si la implementarea transformarilor necesare ca standardele prezente in certificare sa fie atinse.

Certificarile Iso reprezinta depasirea limitelor, rezolvarea constructiva a eventualelor disfunctii, progres si crestarea increderii.

La inceput se investeste in aceste certificate, dar mai tarziu, roadele modificarilor si beneficiile aduse de aceste documente vor amortiza de zeci de ori costul lor.

Certificarile Iso inseamna ca firma sau compania respectiva va avea de lucru in cel mai scurt timp si ca va ajunge in topul celor mai bune firme de profil.

In prezent, firmele si companiile de elita detin doua-trei certificari care se potrivesc domeniului lor de activitate si asa se explica succesul lor pe plan national sau international.