17 June 2024

Cele mai importante motive pentru a vizita Antalya

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Hs1tXq1g4kQ

Antalya este una dintre destinatiile de vacanta preferate de turisti, motiv pentru care la Book Travel sunt disponibile mai multe astfel de locatii si pachete de vacanta. Cu o istorie foarte bogata si peisaje mirifice, Antalya parca isi imbie turistii sa o descopere. Pe buna dreptate, deoarece este una din cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru vara din intreaga lume.

Un peisaj absolut fascinant

Muntii Taurus se intind in jurul ei, avand parca rolul de a proteja plajele mici si superbe care, daca sunt explorate cu rabdare, vor duce direct la ruinele unui imperiu cu o vasta istorie si la ramasitele unor orase antice odata grandioase.

Locul este perfect pentru drumetii

Antalya este locul perfect pentru cei care iubesc aventura pe trasee marete, special concepute pentru drumetii. Traseul de aici are 540 km si dureaza 29 de zile parcurgerea lui integrala. Cei care aleg sa porneasca intr-o astfel de calatorie, se vor bucura de privelisti superbe si vor avea ocazia sa admire ruinele imperiului Lycian.

Citeste si: Orasul egiptean Hurghada

O vizita pe coasta de Turcoaz

Mandria Antalyei este reprezentata de Coasta de Turcoaz. Odata ce turistii ajung acolo vor vedea exact de ce aceasta coasta se numeste astfel. Apa marii are o culoare fascinanta, de turcoaz si se imbina perfect cu nisipul fin care va iesi din valurile linistite. Destinatia este cu siguranta una de vis.

Hotelurile sunt impresionante

Pe langa plaje si pe langa traseele pentru drumetii, Antalya se lauda si cu hoteluri fabuloase, care abia isi asteapta turistii. Cei care planuiesc sa calatoreasca mai ieftin au disponibile hotelurile butic, care ofera cazare la preturi foarte accesibile. Indiferent daca este vorba despre relaxare in natura, in cabanele de munte sau este vorba despre o cafea bauta pe plaja, la un hotel mic de la malul marii, Antalya nu va dezamagi niciodata atunci cand este vorba despre unitati de cazare disponibile.

Acestea sunt principalele motive pentru care an de an, tot mai multi turisti aleg sa vina aici si sa se distreze sau sa se relaxeze pentru a reveni acasa odihniti si incarcati cu energie pozitiva.