21 June 2024

Cele mai bune servicii de car rentals de la premierrentacar.ro  

Imagineaza-ti asta: te intorci din vacanta, avionul aterizeaza pe Otopeni la ora 03.35 dimineata si nu exista niciun taxi in zona care sa te duca acasa sau la gara. Ce faci? Ca sa numai punem la socoteala si toata mascarada care se face cu distantarea sociala si mastile obligatorii? Nu era mai bine sa accesezi un serviciu de car rentals inca din timp? Cu siguranta scapai de probleme.

Din fericire serviciul de inchieri auto a devenit o comoditate tot mai flexibila in Romania, iar firme profesioniste precum premierrentacar.ro inteleg exigentele clientilor si fac tot posibilul pentru a pune la dispozitia lor masini de ultima generatie si servicii complete in materie de inchieri auto.

Chiar daca se intampla sa fi plecat la Barcelona in vacanta, insa ai uitat sa inchiriezi o masina inainte sa pleci, poti accesa site-ul premierrentacar.ro pentru a face programarea de la distanta. Se introduce data preluarii si data de predare, precum si locul de unde va fi preluata si predata masina la sfarsitul contractului. In plus, clientii pot alege ce masina doresc din vasta flota auto premierrentacar.ro.

Ce avantaje au cei care opteaza pentru acest serviciu?

Spre deosebire de autobuz, tren sau tururi ghidate, inchirierea unei masini iti ofera o libertate totala fata de programul tau. Daca doresti sa petreci mai mult timp intr-un loc si mai putin in altul, nimic nu te va opri. Poti schimba planurile oricand doresti sa faci asta.

Sfaturi: Pentru a profita din plin de avantajul de a avea propriul mijloc de transport, primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este tipul de calatorie pe care o vei face. A pleca in vacanta la Bucuresti nu este acelasi lucru cu vizitarea Orasului Brasov sau Cluj. Vei avea libertate, dar numai daca nu trebuie sa faci fata traficului sau sa cauti un loc de parcare. Daca poti evita aceste situatii, te vei bucura sa ai o masina inchiriata, care nu iti va face probleme. Nimic pentru a fi la curent cu programul trenului sau autobuzului si fara cozi la un aeroport. In ceea ce priveste traficul, o modalitate simpla si gratuita de a anticipa potentialele probleme este utilizarea functiilor de trafic din Google Maps sau Apple Maps. Daca il activezi, nu numai ca iti ofera starea curenta a traficului in zona pe care o doresti, dar iti poate oferi informatii despre starea tipica a traficului la o anumita ora si zi. In cateva minute vei fi mai bine informat pentru a lua decizia daca inchiriezi sau nu. Si atunci cand il folositi, este posibil sa fii surprins sa vezi ca traficul intr-un oras este mai bun decat te astepti sa fie.

De asemenea, inchirierea propriei masini te scuteste de a interactiona cu oameni necusnoscuti. Acum, mai mult ca niciodata, nu este o perioada propice pentru a interactiona cu necunoscuti in autobuz si trebuie evitate chiar si serviciile Taxi.

Serviciile de inchirieri auto reprezinta alegerea ideala pentru persoanele ce au nevoie sa calatoreasca eficient si comod pe distante mari. Contextele in care apelam la aceste servicii sunt diverse: fie trebuie sa ne deplasam la un aeroport in alt oras decat acela in care traim si nu are sens sa ne deplasam cu masina personala, intrucat nu o putem “abandona” in aeroport, fie locuim intr-un oras metropola, unde traficul e mereu aglomerat si nu e rentabil sa investim intr-o masina, fie efectiv nu dispunem de un automobil si e avantajos sa inchiriem unul pentru o anumita deplasare. Am adunat cele mai importante avantaje ale inchirierii auto, pentru a avea o imagine completa asupra acestui proces.

Precum am mentionat anterior, exista diverse zone geografice cu trafic extrem de aglomerat, unde lipsa locurilor de parcare este o problema reala si implicit, nu este mereu rentabil sa detii un automobil. Astfel, serviciile rent a car devin o alternativa practica, la care clientul apeleaza doar atunci cand intervine necesitatea deplasarii pe distante lungi. De asemenea, spre deosebire de o masina personala, un automobil inchiriat nu impune cheltuieli, precum taxe de intretinere sau asigurare.

De asemenea, trebuie mentionat ca cel care doreste sa inchirieze o masina trebuie sa aiba varsta de minim 21 de ani, la fel si vechimea permisului de conducere este o alta caracteristica cat se poate de importanta, acesta trebuie sa fie detinut de minim un an de zile. Daca indeplinesti aceste criterii, ii poti contacta pe cei de la premierrentacar.ro pentru a semna un contract de inchirieri auto. Daca insa nu le indeplinesti exista si pentru aceasta categorie de clienti o veste buna: agentia iti poate pune la dispozitie serviciile unui sofer care sa te conduca la destinatie. De asemenea, serviciile sunt disponibile si pentru transferul de la aeroportul din Otopeni, dar si pentru grupuri mai mari de persoane care calatoresc in diferite scopuri.

Desi unii privesc inchirierile de masini precum un moft ce aduce si o cheltuiala substantiala, realitatea este cu totul alta. Inchirierea unui autoturism se poate dovedi in unele cazuri o alternativa foarte economica, in special pe termen lung. Pretul platit scade pe masura ce perioada de inchiriere este mai indelungata, iar clientii pot sa beneficieze de discounturi substantiale.

Serviciul de rent a car se poate dovedi a fi solutia ideala: masini de clasa compacta, ideale pentru traficul agitat al oraselor, cu un consum redus de combustibil. Daca ceea ce se cauta este o masina fiabila pentru o excursie, pentru un „road trip”, exista de asemenea solutii. Inclusiv daca prezenta la un anumit eveniment impune crearea unei prime bune impresii, masinile din clasa lux sau premium reusesc sa multumeasca nevoile clientilor. Practic, indiferent de ocazie se poate gasi masina potrivita.