20 June 2024

Cele mai bune metode pentru combaterea rozatoarelor

Aproximativ 10% din productia globala de cereale este consumata de rozatoare. Acesti daunatori patrund in gospodarii si institutii, unde isi fac cuiburi si pot transmite numeroase boli infectioase si contagioase la oameni si animale. Daca ai observat vizita unor astfel de musafiri nepoftiti, specialistii de la Solution Atac te ajuta sa scapi de rozatoare in cel mai scurt timp posibil. Tu stii care sunt cele mai bune metode pentru combaterea rozatoarelor?

Metode naturale de combatere a rozatoarelor

In primul rand, trebuie sa asiguri un mediu care nu este primitor pentru rozatoare. In acest sens, pastreaza gospodaria curata, fara lucruri aruncate la intamplare, si nu lasa locuri de cuibarit pentru soareci sau sobolani. Verifica exteriorul casei de gauri, fisuri sau crapaturi si etanseaza-le, daca este cazul, deoarece pe aici pot patrunde rozatoarele in interiorul casei.

Poti respinge rozatoarele in mod natural cu ajutorul usturoiului si mentei. Acestor daunatori nu le plac mirosurile emanate de uleiul de usturoi si uleiul esential de menta, deci le poti folosi in locurile prin care ar putea sa se cuibareasca rozatoarele. Specialistii de la Solution Atac iti recomanda ca, daca acestea nu functioneaza, trebuie sa recurgi la capcane sau aparate cu ultrasunete.

Care sunt cele mai bune solutii impotriva rozatoarelor

O metoda excelenta de combatere a rozatoarelor este, evident, pisica. Este mai eficienta decat orice capcana, aparat sau solutie. Pisicile sunt inamicii naturali ai rozatoarelor, pe care fie le vaneaza, fie le alunga. Daca nu vrei sa investesti in solutii chimice de indepartare a soarecilor, adopta o pisica si te va scapa de problema in cateva zile.

Expertii de la Solution Atac detin expertiza si autorizatiile necesare pentru a executa lucrari de prevenire si combatere a rozatoarelor. Prestam servicii DDD – de deratizare, dezinsectie si dezinfectie – la cele mai inalte stndarde, utilizam aparatura de ultima generatie si cele mai eficiente tratamente impotriva daunatorilor.

Pentru rezultate bune impotriva rozatoarelor, echipa de profesionisti de la Solution Atac va incepe prin delimitarea suprafetei infectate, alegerea celei mai eficiente metode de combatere a soarecilor si aplicarea solutiilor in locuri bine stabilite. Se vor folosi capcane din metal, cu orificii sau cu lipici si, unde spatiul permite, se va folosi aer comprimat sau apa sub presiune pentru a indeparta rozatoarele din galerii.

Acolo unde se aplica tratamente chimice, sunt alese substante care sunt toxice doar pentru rozatoare. Agentii de la Solution Atac vin cu explicatii suplimentare: substantele folosite sunt absorbite repede si in totalitate de catre soareci si sobolani si actioneaza rapid si ireversibil. Mai mult, aceste substante raticide nu au gust sau miros si obtin efecte imediate, reducand riscul de transmitere a bolilor infectioase si contagioase catre oameni sau animale.

Batoanele si granulele din comert pot fi utile impotriva rozatoarelor, dar expertii de la Solution Atac precizeaza ca dozajul si anumite particularitati ale tratamentelor trebuie luate in calcul, pentru a nu afecta sanatatea oamenilor si a animalelor domestice.

Pentru a folosi cele mai bune metode pentru combaterea rozatoarelor, apeleaza la specialistii de la Solution Atac. Cere acum o oferta si afla cum poti obtine cosultanta gratuita!