17 June 2024

Ceas barbatesc Longines: cadoul potrivit ca optimismul să sporeasca

Se spune ca speranta moare ultima si ea este de fapt una dintre fatetele demnitatii umane. Oricat ne-am fi de greu in contextul actual, marcat de pandemie, nu ne lamentam tot timpul, ci cautam solutii ca sa depasim incercarile vietii.

Oamenii care ne aud nemultumirile sunt si ei coplesiti de indoieli, de stres, de problemele lor si nu au nevoia sa se incarce, primindu-le si pe ale noastre. Tocmai de aceea, studiile oamenilor de stiinta au demonstrat ca ne simtim mult mai bine langa persoanele optimiste si le cautam compania, din cauza aceasta cei increzatori in ei insisi si in ceea ce ii inconjoara au sanse mai mari de a obtine succesul decat pesimistii.

In piesa de teatru Iona, Marin Sorescu construieste monologul personajului principal avand ca nucleu replica:„Iesin noi cumva la lumina!”

Parafrazandu-l si luand toate masurile care se impun sa repetam si noi increzatori:„Vom scapa noi si de pandemia asta!”

Ne aflam in cea mai frumoasa perioada a anului, in clipele in care ne facem bilantul anual, dar si in luna cadourilor si ne gandim cu drag la ce daruri am putea sa le facem celor din jurul nostru, celor cu care impartim casa si masa, celor care ne sunt prieteni si care conteaza pentru noi.

Este bine sa fim echilibrati fiindca:

-multe dintre cadourile foarte scumpe se intretin cu cheltuiala si prin ceea ce daruim nu trebuie sa amplificam stresul celor dragi. De exemplu, o masina necesita carburanti, achitarea impozitului, reparatiile ulterioare, asigurarea, construirea unui garaj.

-lucrurile foarte ieftine si inutile nu ne fac cinste si ne descalifica. In ceea ce ma priveste incerc mereu sa daruiesc ceea ce mi-ar face placere mie sa primesc. Imi plac florile, dar nu mi-ar conveni sa imi ofere cineva un buchet de mii de lei, fiindca se ofilesc repede si este pacat de banii acestia care se obtin cu multa truda.

– un ceas barbatesc Longines reprezinta cadoul ideal si am suficiente argumente in favoarea acestei alegeri.

In primul rand, oricine are nevoie de un ceas care sa arate precis data si ora. Parca va aud spunand ca toate dispozitivele au ceas, dar sa stiti ca si ele se pot deregla sau pot ramane in urma. Ceasul elvetian arata exact ora si in timp, erorile sale nu sunt mai mari de +- 1 minut.

Eu detin un telefon performant, dar nu pot sa reglez perfect ceasul care este cu 9 minute in urma fata de ora Bucurestiului.

Asta inseamna ca intotdeauna trebuie sa calculez acele minute ca nimeni sa nu aiba de suferit, cand imi desfasor activitatea.

Cu ceasul barbatesc Longines, detinatorul sau nu va avea astfel de probleme.

In al doilea rand, produsul este placut la privit si pe site-ul magazinului, dar mai ales in cutia in care vine ambalat si la mana.

Un barbat elegant poarta ceasuri elvetiene de lux asortate la costumul fin si la pantofii din piele naturala scumpi. Daca mai lasa in urma sa un parfum cu esente lemnoase placut sau cu parfum de ocean, va cuceri multe inimi si va fi considerat un etalon al elegantei.

Ceasul elvetian iti ofera acea autonomie care inseamna incredere maxima. Nu esti nevoit sa scoti dispozitivul si sa te orientezi in timp, prin urmare nu esti dependent de el, ci ai ceasul la indemana.

Nu uita ca telefonul se poate bloca sau se poate inchide, fiindca se descarca. Un ceas elvetian nu te tradeaza niciodata si ofera mainii tale un aer de noblete.

Inca nu ti-am spus cel mai important argument. Hai sa vedem care este!

Ceasul elvetian reprezinta o valoarea la nivel mondial. Este ca si cum ai avea o cantitate mare de aur pe care o poti vinde si daca te afli la capatul lumii si iesi din impasul financiar, in cazul in care te confrunti cu el.

Datorita acestei bijuterii vei primi o suma de bani suficienta sa te ajute catva timp sa supravietuiesti, fie ca il vinzi, fie ca il amanetezi.

Oamenii de la tara numesc acest aspect: „a avea pe ce sa pui mana, cand te afli in necaz” si ei se refera si la bunuri care pot fi valorificate pentru a se obtine niste bani, dar si la alimente.

Consatenii mei aveau animale in batatura, borhot pentru obtinerea alcoolului, fructe, terenuri arabile sau pentru constructie, iar la nevoie le vindeau. Ce poti avea la oras? Cred ca ati inteles ca un ceas, niste bijuterii si electronicele se pot transforma rapid in banii de care ai nevoie, apoi banii in electricitate, in semnal la telefonul mobil si televizor, in hainute si mancare.

A darui cuiva drag un ceas inseamna:

-a-i oferi o bijuterie pe care sa o poarte cu mult drag.

-a-i oferi sansa de a nu pierde timpul si de a gestiona fiecare secunda din viata. Nu poate fi dar mai minunat ca acesta.

-a-i pune la dispozitie un depozit in bani pentru un viitor incert. Ceasul poate fi vandut sau amanetat in schimbul unui imprumut consistent, iar la inapoiarea acestuia si a dobanzii datorate, obiectul de valoare este rascumparat.

Sper ca ti-am oferit suficiente argumente sa cumperi un ceas barbatesc elvetian pentru cel drag si sa investesti si tu banii intr-un ceas de lux.

Intra acum pe site-ul magazinului de ceasuri elvetiene Helvetia.com si vei beneficia de urmatoarele avantaje:

-plasarea comenzii de la domiciliu.

-livrarea produselor la adresa indicata gratuit.

-consultanta gratuita, fiindca vei vedea multe ceasuri frumoase si iti va fi greu sa alegi singur.