Printre echipamentele absolut necesare in bucataria unui restaurant, a unei cantine sau a unei unitati de fast food se numara o friteuza profesionala, cu ajutorul careia maestrii bucatari pot pregati rapid multe specialitati apreciate si comandate frecvent de romani. Este vorba despre diferite retete pe baza de carne de pui, dar si despre chiftelute, cartofi prajiti sau gogosi.
De ce toti chefii prefera sa gateasca la friteuza profesionala?
Cele mai noi modele disponibile la Fresco Expert sunt deosebit de performante si asigura numeroase avantaje referitoare la gustul mancarurilor, la rapiditatea prepararii acestora sau la posibilitatea de a economisi combustibil. Iata cateva dintre beneficiile pe care le ofera si pentru care sunt atat de apreciate!
• atunci cand trebuie sa multumesti un numar mare de clienti intr-o perioada scurta de timp, nu ai nevoie de dispozitive complicate, ci vrei ca totul sa fie cat mai simplu. Acest criteriu este indeplinit de o friteuza profesionala, care este, in esenta, o cuva incalzita cu ajutorul curentului electric sau al gazului, in care se pune ulei. Cand acesta se incinge, in el este cufundat un cos cu alimentele ce trebuie prajite.
• atat gustul, cat si aspectul mancarurilor astfel preparate ii incanta chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Asta se datoreaza faptului ca felurile de mancare se prajesc uniform, la aceeasi temperatura, fara sa fie posibil vreun accident sau vreo greseala;
• rapiditatea cu care sunt pregatite mancarurile cu ajutorul noilor modele de friteuza profesionala este impresionanta. Astfel, fluxul de lucru din bucatarie este mult imbunatatit, iar clientii dumneavoastra nu se vor plange niciodata ca au fost serviti la prea mult timp dupa ce au comandat.
• economiile realizate prin folosirea acestui echipament sunt consistente, fapt a carui importanta devine tot mai mare, intr-o perioada in care preturile sunt in crestere. Astfel, devine posibil sa realizati economii tocmai datorita faptului ca o mare cantitate de mancare este pregatita intr-un termen scurt.
• materialele de calitate utilizate, indeosebi structura realizata din inox garanteaza faptul ca echipamentul va oferi cel mai bun randament o perioada indelungata de timp, chiar si in conditii de folosire zilnica.
Cele mai apreciate modele de friteuza profesionala
In magazinul online Fresco.ro sunt disponibile peste 60 de modele performante, care isi pot dovedi utilitatea intr-un restaurant, o cantina sau o unitate cu autoservire. Ele sunt realizate de producatori internationali de prestigiu, al caror nume reprezinta in sine o garantie a celei mai bune calitati, precum Electrolux Professional si Virtus Group GmbH.
Sunt disponibile 39 de modele cu alimentare electrica, cu una sau doua cuve de diferite capacitati. De exemplu, puteti achizitiona o friteuza electrica pentru patiserie, de banc, prevazuta cu robinet de golire si avand capacitatea de 25 de litri. Sau puteti alege un echipament cu doua cuve a cate 10 litri fiecare, realizat de aceeasi firma, cu structura din inox si cu posibilitatea de control al temperaturii prin intermediul unui termostat.
Fresco Expert va ofera si 25 de modele cu alimentare pe gaz, precum un echipament autonom produs de Electrolux, cu capacitatea de 15 litri, cu o cuva in forma de „V“, arzatoare externe si un cos. Blatul de lucru este realizat din inox, dintr-o bucata cu grosimea de 1,5 milimetri.
Alegeti modelul potrivit de friteuza profesionala, electrica sau pe gaz, si atat angajatii, cat si clientii vor fi pe deplin multumiti!
Nu rata
Adio cearcăne: cum funcționează procesul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic?
De ce este nevoie de masini de spalat pahare in bucatarii profesionale?
Start-Up Nation 2024: Oportunitatea ideală pentru lansarea unei afaceri în România