18 June 2024

Ce cadouri pentru copii de 3 ani sa oferi?

Am adunat aici cele mai frumoase idei de cadouri potrivite pentru copiii de 3-4 ani si care pot fi achizitionate online in mod convenabil. Poate fi util pentru parintii care doresc sa intocmeasca o lista de dorinte pentru copiii lor, pe care sa o impartaseasca cu familia si prietenii sau pentru cei care cauta un cadou pentru o anumita ocazie. Odata cu cea de-a treia aniversare, incepe faza de joc constructiv. Veti observa ca copiii vor avea nevoie de mai putine jucarii si vor deveni din ce in ce mai creativi. O patura poate fi folosita pentru a construi o pluta, o gramada de perne devin o pestera. Alege cadouri copii care sa ii incante inca de la primul contact.

Cadouri pentru copii – Masina de pompieri

Am pus aceasta masina de pompieri pe primul loc pentru ca a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit vreodata! Este minunat sa vezi cum se schimba modul in care se joaca cu masina de pompieri. In timp ce inainte se plimba cu ea prin camera si studia toate detaliile ore intregi, astazi inventeaza tot felul de povesti de salvare.

Cadou pentru copii -Nisip magic

Modelarea nisipului ofera o experienta magica. Parintii pe care ii cunosc sunt entuziasmati de ea (si, desigur, si copiii). Este un produs natural (98% nisip). Secretul din spatele nisipului modelabil este un agent de legare special. Acest nisip magic ramane mereu umed si poate fi reutilizat. Se pot face castele si se pot umple forme si mulaje cu el. Formele create se usuca in aer, dar imediat ce atingeti nisipul, acesta devine din nou moale pentru a fi remodelat.

Cadouri copii -Lego Duplo

Lego Duplo este un cadou indispensabil pentru copiii de 3 ani! Cu Lego Duplo, micutii se joaca garantat pentru prima data mai mult de 15 minute, concentrati si entuziasmati de primele turnuri subrede pe care le-au construit. Le place la nebunie. Unii prefera sa construiasca, ca, iar altii prefera sa se joace cu papusi si animale. Nu uitati ca, in jurul varstei de 5-6 ani, multi copii trec de la Lego Duplo la Lego, dar de multe ori caramizile Lego Duplo sunt integrate cu Lego clasic.

Cadou copii – Piese de marmura

Piesele de marmura sunt foarte atractive pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 4 ani, dar dupa primele zile de uimire pot deveni plictisitoare. Intotdeauna se pot construi noi trasee, ceea ce reprezinta o mare provocare pentru copii. Este posibil ca acestia sa aiba nevoie de putin ajutor la inceput, dar vor invata in curand cum sa construiasca trasee noi si interesante care le vor reinnoi uimirea. Se integreaza perfect cu Lego Duplo si este singura piesa care nu se rastoarna la cea mai mica miscare.

Cadouri pentru copii – Teatru de papusi

Teatrul de papusi este foarte atractiv pentru copiii cu varste de peste 3 ani. Transmite ceva magic si copiii incep sa urmareasca primele povesti simple. In mod clar, ca parinte, va trebui sa fii dispus sa inventezi povesti, sa schimbi vocile, sa implici copilul… pe scurt, sa pui putina creativitate.  Dar stati linistiti, micul teatru va fi mai tarziu una dintre atractiile casei.