21 June 2024

Ce avantaje ai daca alegi piese auto obtinute din dezmembrari?

Indiferent de specificatiile cu care vin “inzestrate” de catre producatori, masinile sunt fara indoiala principalele mijloace de trasnport la care apelam, ori de cate ori ne vedem nevoiti sa ajungem rapid dintr-un punct intr-altul. Ar fi practic imposibil sa ne mai imaginam cum ar arata aceasta lume moderna fara existenta masinilor. Acesta este si motivul pentru care un autoturism se situeaza pe lista achizitiilor prioritate pentru foarte multi dintre noi. Concomitent insa, suntem constienti de faptul ca investitiile in masini nu se opresc in momentul achizitiei, ci intretinerea si uneori chiar si reparatiile, pot presupune costuri destul de ridicate.

Acest lucru a dus la o crestere incredibila a popularitatii pieselor auto obtinute din dezmembrari, pentru ca soferii au cautat dintotdeauna solutii care mai de care mai avantajoase prin care sa isi repare propriile masini. Daca in trecut, conducatorii auto au fost la inceput sceptici in privinta calitatii acestor piese, in prezent lucrurile s-au schimbat radical, piesele auto obtinute din dezmembrari au devenit un standard. Iata cateva avantaje ale alegerii acestora!

Functionalitate excelenta

Dat fiind faptul ca este vorba despre piese second-hand, este oarecum firesc ca soferii sa fie oarecum sceptici in privinta calitatii, insa piesele auto obtinute din dezmembrari, ce pot fi achizitionate intr-un  numar mare de la www.dezmembrari-piese-auto.ro, nu reprezinta nicidecum un compromis in materie de calitate. De ce? Pentru ca fiecare componenta auto extrasa prin procesul de dezmembrari auto, este atent verificata de catre o echipa de oameni pregatita specific pentru a le testa intens.

Preturi avantajoase si garantie

Pisele auto obtinute din dezmembrari mai au insa un avantaj major si anume acela ca au un pret de achizitie mult mai avantajos decat cel practicat in cazul pieselor auto noi. Acest aspect transforma piesele auto din dezmembrari intr-o alegere echilibrata in ceea ce priveste calitatea si pretul. Mai mult decat atat, aceste piese beneficiaza si de perioada de garantie, astfel ca in situatia in care apar anumite neconformitati, acestea pot fi reparate sau inlocuite.

Posibilitatea de a gasi chiar si piese rare

Nu mai reprezinta niciun fel de secret faptul ca in timp, sansele de a regasi anumite piese auto scad drastic, astfel ca in astfel de conditii, unica solutie este aceea de a cauta produsul pe piata pieselor auto second-hand. Avantajul de a alege piese auto obtinute din dezmembrari, reiese si din faptul ca iti ofera sansa de a gasi cu usurinta chiar si piese auto rare, ce nu se mai aflai n productie.

Potrivire la culoare

Desi pentru unii soferi acest aspect poate parea irelevant, fiind vorba doar despre culoare, pentru marea majoritate, acest mic detaliu este unul cu o importanta majora. Optand pentru o componenta auto (care se vede, desigur) cu o culoare diferita decat cea a masinii, fie va face automobilul sa arate caraghios, fie te pune in situatia de a aplica un strat de vopsea peste aceasta, lucru care in anumite situatii poate fi foarte costisitor. Optand pentru piesele auto obtinute din dezmembrari, ai toate sansele de a regasi cu usurinta piese auto comatibile din toate punctele de vedere cu autovehiculul pe care il conduci.