13 June 2024

Cauti spatii depozitare mobila? Vezi oferta aici!

In casa unui om se strang atat de multe lucruri nefolositoare. Nu te induri sa pui in tomberon manualele tale scolare, desi esti adult,  fiindca ti se face dor de scoala din cand in cand. Daca lucrezi in sistem, chiar nu le arunci, sa poti face o comparatie intre ce a fost si ce este.

O colega de munca si-a vandut casa parinteasca. Cu banii si-a facut o casa noua in orasul in care s-a stabilit cu familia. Discutam des despre acest lucru. Ea a fost unul dintre acei copii infiati caruia i s-a dat o sansa si a profitat de ea.

-Tata a luptat mult, sa intru la Facultatea de Litere, dar sa si finalizez studiile. Ii straluceau ochii de mandrie, cand le spunea vecinilor unde sunt studenta. Au avut grija de mine si am fost putin suparata ca mi-au ascuns adevarul, dar in rest ii iubesc si ii apreciez nespus!

Stii ce ma doare? Ca am vandut casa si sutele de volume ale mamei au ramas acolo. Va trebui sa le iau cumva. Cartile acelea reprezinta pentru mine o avere si nu as vrea sa se umple de praf sau de igrasie.

In trecut, asa era. Parintele cumpara carti si cumpara pana umplea un perete intreg, iar biblioteca era mostenirea spirituala pe care o lasa copiilor, apoi cartile ajungeau la nepoti, fiindca nu exista biblioteca electronica invizibila.

Sa ai multe carti reprezenta o mandrie. Si acum sunt oameni care vor sa simta hartia in mana sa sublinieze anumite pasaje, sa aiba cartile la dispozitie. Stiu pe cineva care nu adormea, pana nu citea 10 pagini dintr-o carte.

Este educativ sa ai norma la citit, dar sa citesti de drag, nu din obligatie.

Toate acestea imi vin in minte, in timp ce colega mea este suparata ca nu gaseste un spatiu in care sa isi pastreze cartile, fiindca abia si-a mobilat casa noua, familia este numeroasa si nu mai este loc si de biblioteca.

Am promis sa o ajut, fiindca acele carti au ramas de la mama si am tastat spatii depozitare. Am primit raspuns de la motoarele de cautare imediat: vezi oferta aici!

Am citit cu atentie toate informatiile de pe site, sperand ca exista vreo sansa si pentru ea. Nu stiu: sa le duca in biblioteca, sa le duca ambalate in cutii mari sau mai mici si mi-am dat seama ca am obtinut victoria, citind ca primesc in boxele lor si arhive intregi si documente.

Cartile sunt admise la Boxe-depozitare.ro, asadar mostenirea spirituala era salvata.

Poate ai si tu sute de volume la care nu poti renunta. Recent un academician drag mie a plecat in lumea celor drepti, lasand acasa o biblioteca uriasa. Daca fiul lui ar dori sa zugraveasca in apartament si sa protejeze cartile si documentele, cu ajutorul firmei prezentate mai sus este posibil acest lucru.

Cum se inchiriaza o boxa? Simplu: iei datele de contact de pe site si suni. Programezi ziua in care doresti sa duci la depozit mobila, cartile si in cazul in care nu ai mijloc de transport, iti trimit duba lor care nu te costa absolut nimic, daca accepti sa platesti 2 muncitori care sa stea la dispozitia ta 4 ore cu suma de 400 de lei.

Nici nu iti dai seama cat de castigat vei fi, fiindca ei au putere si experienta si nu mai esti nevoit sa alergi dupa oameni care sa te ajute!

Daca ai nevoie de mai multi muncitori, firma dispune de 50 de specialisti priceputi care au ajutat si la manipularea unor obiecte de patrimoniu. Boxe-depozitare este firma care a rezolvat 15 000 de mutari de la infiintare pana acum, iar 10% dintre ele s-au desfasurat in conditii grele, adica pe repede inainte sau clientul locuia la etajul sapte sau opt.

Cine doreste sa vada cum vor fi depozitate lucrurile sale in depozit, are la dispozitie doua solutii eficiente:

  1. Sa se uite pe pozele din galerie sa vada spatiul perfect curat in care nu intra praful, soarele si nu este umezeala.
  2. Sa viziteze depozitul si sa analizeze la fata locului o boxa goala. I se va spune ca materialul din care este facuta este ignifug si ca exista o singura cheie a boxei pe care o primeste cel care are mobila in ea.

Lucrurile pot fi lasate aici o jumatate de an, un an sau doi-trei ani. Preturile sunt deosebit de avantajoase, iar cine rezerva o boxa pentru 6 luni cu plata in avans, are o reducere de 5 %, iar cine o rezerva pentru un an, platind in avans, obtine o reducere de 10 %.

Cred ca tot ce ai auzit te-a multumit pe deplin si te-a convins ca aici este locul ideal in care sa iti depozitezi mobila sau cartile.

In boxe nu ai voie cu animale vii, cu alimente si substante periculoase.

Dar tot mai am o veste buna pentru tine! Nu arunca scaunele sculptate corora li s-au rupt un maner, fiindca se pot restaura si pot capata un aspect de vis!

Laga depozit exista un atelier de reconditionare a mobilei de arta de serviciile caruia vei fi foarte multumit.

Nu aruncati nimic din casa, ci duceti mobila masiva din lemn si cartile la depozit, pana veti sti exact ce veti face cu ele!

Nu avem voie sa aruncam munca unor oameni si trecutul lor.

Sa nu ai emotii legate de ambalarea mobilei sau a electrocasnicelor, fiindca specialistii care iti stau la dispozitie demonteaza impacheteaza, ridica si asaza!