13 June 2024

Cartusele compatibile, solutia pentru printuri de calitate premium

Tinem la dispozitivele noastre, fiindca sunt luate cu multa sudoare  si in plus avem mare nevoie de ele. Zilele trecute am incheiat un curs online si mi s-au cerut documente peste documente:

-un dosar complet cu acte printate l-am depus la forum superior care s-a ocupat de organizarea cursurilor

-alt dosar scanat l-am trimis formatorului prin e-mail.

-o cerere de recuperare pentru timpul in care nu am putut participa la curs, fiindca nu am avut conexiune la internet a trebuit sa  scanez si sa o trimit prin e-mail, dar si sa o completez si sa mai fac un drum cu ea sa o depun si in format tiparit.

Stau la 11 kilometri de oras, asa ca mi-am dat seama ce buna este la casa omului o imprimanta si mai ales cat de utile sunt cartusele compatibile comandate de pe site-ul magazinului Cartushop.ro.

De multe ori nu ma deranjeaza cheltuiala in sine, cat timpul pe care il pierd sa scot la imprimanta sau sa scanez actele respective.

Pentru asta fac o ora dus, o ora intors, plus statul la coada, fiindca da, uneori este coada la centrele de imprimare. Cel putin un sfert de zi se pierde in acest mod si ar fi mult mai comod sa am imprimanta acasa si sa printez tot ce am nevoie dupa pofta inimii.

De ce nu mi-am cumparat imprimanta pana acum? Simplu: m-am gandit ca alerg dupa cartus si stiu cat de greu le este oamenilor care au constiinta ecologica sa scape de cartusul vechi. Asa facem noi, oamenii, punem in cumpana totul si alegem cum ni se pare mai eficient. Acum insa sunt multe motive care m-au determinat sa cumpar imprimanta si sa comand un cartus compatibil de pe site-ul celui mai bun magazin de profil din tara.

Iata care sunt acestea:

  1. Nu doresc sa mai ies in oras la fel de des ca inainte. Pana la aparitia Covidului 19 imi era mult mai usor sa ma duc la centrul de printare. Repede ma lua un cunoscut la ocazie si la intoarcere luam un taxi, pentru a economisi timp. Acum fiecare suspecteaza pe fiecare si oamenii opresc mai greu sa te ia si pe tine in masina lor. Acum 3 zile am venit din oras cu taxiul si simteam ca ma sufoc cu masca pe fata si mai ales la nas. Nu am putut sa nu o tin, mai ales ca si soferul a purtat-o tot drumul.
  2. Cartusele compatibile sunt livrate la domiciliul clientului si nu poate fi bucurie mai mare ca asta. Nu am emotii de cate ori se goleste cartusul, fiindca vine masina acasa si imi aduce altul.

Masina care imi asigura aprovizionarea, ridica de la domiciliul meu si cartusele vechi care ar polua mediul, in cazul in care le-as pune in tomberon. Cartushop.ro s-a gandit responsabil la produsele care pot polua pamantul si panza freatica, de aceea a pus la punct spatii in care sa depoziteze cartusele vechi, astfel incat substantele poluante sa nu se scurga din ele.

  1. Pe site-ul magazinului exista informatii complete despre produse si modul in care acestea ar putea afecta panza freatica.
  2. Magazinul isi desfasoara activitatea legal si emite factura pentru produsele comandate. Mie nu imi deconteaza nimeni cartusele, cu toate ca scot materiale la imprimanta pentru elevii mei, dar celor care au firme le prind bine facturile.
  3. In stoc sunt multe cartuse de calitate premium, la preturi rezonabile. Cumparatorii au de unde sa aleaga.
  4. Produsele comandate se pot achita in mai multe moduri, daca nu doresti sa stai aproape de curier sau nu esti adeptul platii online prin intermediul cardului. Exista o solutie pentru fiecare client in parte ca toata lumea sa fie multumita.
  5. In afara cartuselor, pe site gasesti si produse de birotica si papetarie, periferice si accesorii it. Masina care vine cu imprimanta, iti poate aduce si hartie de calitate premium pentru copiatoare, instrumente de scris, instrumente de arhivare sau lipici de calitate superioara.

In prezent, omul este bine sa aiba la domiciliu tot ce ii este necesar pentru a reduce la maximum iesirile in oras, fiindca este mult mai bine asa. Lectia prudentei este eficienta si trebuie sa o punem neintarziat in practica.

Poti sa te duci cu cererea in folie numai de tine atinsa, fara sa fii obligat sa atingi obiecte sau sa iei obiecte din mana altcuiva.

Cartushop.ro este magazinul care tine la sanatatea ta si care te incurajeaza sa ai grija de tine, grija de cei dragi si grija fata de mediul in care locuiesti. Nu stim cum va evolua pandemia in lume, dar trebuie sa ne continuam activitatile si sa ne facem datoria pe acest pamant, fiindca nu se poate altfel. Conditia de muritor a fost privita cu seninatate de acest popor din cele mai vechi timpuri, cu toate acestea prevederea si grija fata de viata si de sanatate inseamna dovada demnitatii umane.

Sa fim demni si sa ne protejam pe noi si pe cei dragi si toti oamenii care trec prin aceeasi situatie. Sa ne limitam iesirile pe cat posibil, sa purtam masti de protectie, sa evitam aglomeratia si sa mentinem mediul perfect curat!

Voi incepe serviciul in toamna cu imprimanta, cu un cartus bun si cu un magazin serios care va prelua de la domiciliul meu cartusele folosite si le va depozita intr-un loc sigur.

Drumurile mele la oras pentru a printa-scana orice document vor inceta si voi fi o persoana foarte fericita.