20 June 2024

Canapelele, piese de mobilier eficiente

In 2021 vanzarile la canapele  s-au dublat. De ce oare?

  1. Sunt piese de mobilier eficiente. Ele pot fi asezate pe colt sau in mijlocul camerei si pe ele pot sta 4-5 persoane care discuta despre un anumit lucru si doresc sa fie cat mai apropiate. 4-5 scaune ar ocupa mai mult spatiu decat canapeaua.
  2. Par mult mai scumpe decat sunt in realitate si sunt si elegante.
  3. Sunt potrivite si la restaurant, fiindca mai multi clienti stau comod in acelasi rand si ospatarul ii poate servi cu usurinta, dar si in casele oamenilor sau pe holurile marilor hoteluri. In ultimul timp s-au generalizat si in institutii: in cancelarii si sali de asteptare.
  4. Se poate dormi pe ele, chiar si pe cele care nu sunt extensibile poate dormi un om in caz de forta majora.
  5. In prezent, multe modele de canapele tapita sunt la reducere.

Pe site-ul CautMobila.ro se afla zeci de modele de canapele tapitate, din lemn, cu spatiu de depozitare, extensibile sau de gradina in cromatica estivala sau clasica.

Acum este cel mai potrivit moment ca mobila veche sa fie inlocuita cu alta noua, fiindca in acelasi timp cu veche canapea se elimina din casa toti acarienii si microbii din tapiteria acesteia.

Mobila se impune sa fie schimbata periodic, chiar daca este igienizata, atat din motive estetice, dar si pentru asigurarea sanatatii celor care o folosesc.

Canapelele rosii sunt la mare cautare in 2021 fiindca aduc mult optimism in casele oamenilor.

Oferta canapelelor rosii este bogata. Cumparatorii au la dispozitie:

-canapele rosii vin imbracate in piele ecologica usor de intretinut.

-canapele rosii extensibile din catifea. Cei care vor dormi pe ele se vor simti rasfatati de finetea materialului si de suprafata moale a acestora.

-canapele in nuanta capsunei copte, a cireselor rosii si a petalelor de trandafir.

-canapele din piele fina, rosie, cu un design ultrasofisticat.

-canapele de gradina pe structura de otel care se incadreaza foarte bine in peisaj.

Aceste piese de mobilier vor deveni punctele de atractie ale sufrageriei.

Canapea din piele Max Winzer Norwin, 174 cm, roșu costa 13 866 de lei, iar durata ei de viata este foarte mare, in plus frumusetea nu poate sa ii fie alterata de timp.

Pielea de calitate nu permite microbilor sa intre in structura canapelei. Fiecare potential cumparator va gasi cu siguranta marfa pe gustul sau, pentru ca in magazine se afla in stoc si canapele maro, crem, albe, turcoaz, verzi, gri si galbene.

Si piesele de mobilier galbene induc buna dispozitie a celor din casa si dau impesia de spatii calde si luminoase.

Canapelele sunt avantajoase, deoarece cu ajutorul lor li se asigura un loc in casa mai multor persoane, iar apropierea ofera o atmosfera de intimitate si permite dialogul in cele mai bune conditii.

Cine plaseaza o comanda la canapele in acest moment va fi favorizat, fiindca preturile sunt foarte mici, iar modelele uimitor de confortabile si de frumoase.

Canapelele au capacitatea de a face incaperile in care se afla sa para mult mai spatioase decat sunt in realitate.