24 June 2024

Bijuterii Copacul Vieții pentru femei | Ilisio.ro

Bijuteriile cu semnul arborelui vieții au devenit foarte populare, iar această tendință nu pare să încetinească. Arborele vieții a servit ca un simbol puternic pentru multe civilizații din întreaga lume timp de generații. Bijuteriile cu designul arborelui vieții reprezintă o conexiune între cer și Pământ care unește întreaga creație. O reprezentare a interdependenței noastre și a unei forțe de viață superioare. Mama Natură este întemeiată, relaxantă și plină de inspirație, optimism și armonie. Bijuteriile cu motivul arborelui vieții sunt destul de la modă, iar pietrele sunt adesea adăugate pentru a aprofunda semnificația.

Există o mulțime de materiale mitice, istorice și istorice disponibile cu privire la veneratul Arbore al Viețîi. Cea mai bună parte este că există multe bijuterii cu  Copacul Vieții, cum ar fi cercei lungi și sunt disponibile în prezent pentru cumpărare, ca să le puteți folosi pentru a atrage mai multe calități din toate aspectele vieții tale. Puteți folosi o minunată brățară Arborele vieții cu aproape orice rochie și ocazie, deoarece arată atât de uimitor.

Arborele Vieții din Egiptul antic simbolizează ordinea succesivă a evenimentelor care au dat naștere tuturor. Aranjamentul, tehnică și procesul de creație sunt arătate de sfere. Arborele Vieții face referire la tradiția evreiască care simbolizează cunoașterea binelui și a răului. Nu era nimic altceva în Grădina Edenului.

Este arborele din budism sub care Buddha a meditat înainte de a deveni iluminat. Oricine consumă fructele din acest arbore chinezesc, cunoscut sub numele de Piersica Nemuririi, devine nemuritor. Ea reprezintă starea omenirii liberă de păcatul originar și de corupție în creștinism. Coranul se referă la el drept – Arborele nemuririi în Islam. Spre deosebire de cartea sfântă, în paradis există un singur copac și acela este Copacul Vieții.

Energia pozitivă a Pământului

Cerceii cu pomul vieții sunt atrăgătoari și încântători dar au un mare dezavantaj, acela că nu îi vei putea vedea. Dacă purtarea de bijuterii Copacul Vieții au un scop mai profund decât pur și simplu a face o declarație de modă, poate doriți să le expuneți.

Inelele cu Copacul Vieții sunt adesea destul de originale și distinctive. Acestea sunt adesea sub forma unei piese declarative, totuși sunt disponibile și versiuni simple. Un inel cu pomul vieții pe degetul tău servește ca o reamintire continuă a semnificației acestui obiect pentru tine.

Colierul cu pomul vieții este cea mai obișnuită alegere cu un pom al vieții datorită modei unde apare și simetria lor rafinată. Există ceva pentru toată lumea, deoarece acestea sunt produse dintr-o varietate de materiale și într-o serie de modele, de la boho la clasic și la minimalist.

Pandantive Arborele Vieții

Pentru o metodă mai discretă de a păstra emblema aproape, un farmec al pomului vieții este ideal. Acestea costă adesea foarte puțin și se potrivesc bine pe brățări, cercei sau coliere. Brățările din arborele vieții se potrivesc bine cu îmbrăcămintea casual. Arborele vieții este un copac mitic și magic cu o istorie lungă, care este bine cunoscut de multe civilizații. În ciuda faptului că poartă multe nume, este o componentă crucială a tuturor credințelor care sunt practicate acum pe tot globul. Dar toate transmit aceeași noțiune.