20 June 2024

Beneficii multiple pentru cei care folosesc cabine de statie GPL

Producatorul cabine-containere.ro este foarte bine cunoscut de catre antreprenorii romani din toate domeniile pentru avantajoasele sale produse care ofera o alternativa solida pentru constructii temporare sau definitive. Produse precum cabine de statie GPL, care sunt extrem de utile pentru cei care doresc sa deschida o astfel de afacere insa nu doresc sa investeasca intr-o cladire din caramida sau beton. Cabina de statie GPL este avantajoasa din mai multe motive, insa pretul este printre cele mai avantajoase beneficii de care se bucura clientii. Materialul folosit la fabricarea acestor cabine se numeste fibrociment. Fibrocimentul este un material foarte rezistent la apa, cat si la incendiu, nu este afectat de niciun fel de gandaci, nu adaposteste insectele, poate fi vopsit cu vopseluri plastifiate la interior, iar la exterior cu vopseluri acrilice pentru suprafete exterioare.

Constructiile realizate din containere sunt la ora actuala cea mai rentabila solutie pentru a obtine un spatiu utilitar ce ofera tot confortul necesar. Datorita modularitatii elementelor folosite, ele pot fi asociate si extinse in cele mai variate moduri, cu aplicabilitati practice diverse. Pot fi cabine de paza, sediu de birouri sau administrativ, organizare de santier, magazin, atelier si chiar locuinta personala. Pot fi conectate la utilitati, pot fi dotate cu instalatii sanitare si sisteme electrice, reusind sa ofere toate facilitatile necesare exigentelor noastre actuale de vietuire.

Datorita perioadei foarte scurte in care se poate realiza constructia si datorita costurilor de achizitie extrem de mici, ele pot fi o alternativa economica la multe dintre nevoile de locuire actuale. Pentru a beneficia de cele mai avantajoase conditii si de un montaj de calitate este bine sa apelati la o firma cu experienta, asa cum este Cabine Containere, ce poate garanta calitatea lucrarilor executate. Apeland la ei, va puteti bucura de cele mai bune constructii din cabine containere si case din containere.

Site-ul Cabine Containere este o solutie foarte rentabila pentru cei care doresc ridicarea unor constructii care apoi sa fie destinate spatiilor de depozitare sau spatiilor comerciale. Avantajul de a folosi cabine containere sau prefabricate este ca nu vor fi necesare alte documente de la arhitect. Datorita caltatilor lor deosebite, aceste constructii sunt din ce in ce mai apreciate. Iata care sunt principale motive:

-fiind realizate din elemente prefabricate, timpul de montare si aducere la varianta optima de folosire este unul foarte scurt;

-pentru ca se pot demonta, sunt usor de transportat;

-costructiile realizate din aceste materiale ofera tot confortul necesar, indiferent de anotimp;

-pot indeplini functii diverse;

-datorita modularitatii, ofera posibilitati diverse de personalizare, extindere si inaltare;

-avand o structura robusta, sunt rezistente in timp;

-sunt rezistente la foc, intemperii;

-materialele din care sunt realizate sunt ecologice si reciclabile;

-costul de achizitie este unul foarte mic.

De asemenea, foarte importnat de renitunut, pentru a deschide o statie GPL aveti nevoie sa respectati si alte masuri. Pentru infiintarea unei statii GPL, aveti nevoie de:

– personal autorizat ISCIR – operatorii care alimenteaza;

– un RSVTI (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor);

– proiect avizat ISCIR pentru deschiderea statiei de distributie GPL;

– proiect de amplasare (certificat de urbanism, avize, autorizatie de construire – chiar daca nu este decat o platforma betonata de cativa metri patrati);

– aviz metrolgic de instalare;

– buletin de verificare cu ultrasunte a rezervorului.

Pentru functionare, aveti nevoie de urmatoarele:

– autorizatie de mediu;

– autorizatie ISCIR;

– autorizatie de la Pompieri;

– buletine de verificare a prizelor de pamant (anual);

– buletin de verificare metrologica (anual);

– operatori care sa aiba carnetele ISCIR cu verificarea anuala valabila.

Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decat cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari, fiind omologate international. Rezervorul este realizat din material special tratat chimic pentru a evita fisurile in caz de accident, este dotat cu un grup de supape care impiedica umplerea cu mai mult de 80% din capacitate, permitand astfel gazului o expandare in caz de temperaturi inalte sau accidente. Totodata, in cazul ruperii in mod accidental a unei conducte de gaz, aceasta sesizeaza debitul crescut de gaz si opreste automat alimentarea. Testele au demonstrat ca o masina pe gaz nu explodeaza, scriu site-urile de specialitate. De asemenea, pentru ca foloseste un carburant fara sulf, benzen, plumb sau alte substante cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizandu-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita, fara depuneri de calamina si de hidrocarburi, noxele emise de motor cu carburator incadrandu-se in normativele EURO 2. De altfel, marile companii de autoturisme sunt direct implicate in dezvoltarea si producerea de motoare ultraecologice, una dintre solutiile imediat aplicabile fiind echiparea autovehiculelor cu motoare alimentate cu GPL.

Este foarte avantajos sa intri in afacerea cu combustibil GPL, deoarece tot mai multe masini din Romania trec pe acest combustibil.

Site-ul cabine-containere.ro  ofera cele mai bune solutii in materie de  cabine de statie GPL. Aceste constructii au folosite inca de la inceputul anilor 40’ de catre soldati, pentru a realiza baze temporare. In prezent se folosec cladirile din containere in toata lumea, fie la realizarea caselor sau a magazinelor. Este mult mai avantajos din punct de vedere financiar sa investiti intr-o astfel de strucutra. Nu numai ca nu vor exista costuri mari, insa timpul de executie va fi minim, iar rezultatul final este intotdeauna spectaculos. Cladirile din fibrociment sau containere sunt o ideea sustenabila de viitor!