18 June 2024

Apeleaza la un centru de asistenta autorizat OMNIASIG – daune constatate rapid, fara batai de cap!

Atunci cand ai o polita de asigurare si suferi o dauna de orice tip, iti doresti ca intregul proces de constatare si solutionare a acesteia sa mearga cat mai rapid si simplu.

Tocmai de aceea, atunci cand treci printr-o astfel de situatie nedorita, trebuie sa stii ca te poti baza pe un centru de asistenta autorizat OMNIASIG daune care te poate ajuta cu pasii necesari. In cele ce urmeaza, vei afla exact, scurt si la obiect, cum te poate ajuta un astfel de centru.

Programare constatare OMNIASIG – daune auto, bunuri si CASCO

Pentru inceput, un centru de asistenta autorizat are un website ce cuprinde toate informatiile de care ai nevoie. In caz ca nu stii ce documente iti trebuie pentru programarea unei constatari daune, centrul iti va pune la dispozitie lista documentelor necesare, in functie de asiguratorul tau.

Asadar, afli cu usurinta de ce acte ai nevoie pentru daune auto, pentru daune aduse bunurilor si locuintelor si pentru daune CASCO.

Constatare OMNIASIG – daune auto, nedeplasabile si cladiri si bunuri

Constatarea daunelor nu este foarte diferita atunci cand alegi sa apelezi la un centru de asistenta autorizat. Totusi, in cazul unei constatari nedeplasabile, un inspector constatator al centrului se va deplasa la locul accidentului.

Mai mult decat atat, colaborarea cu un astfel de centru iti permite accesul la service-uri care iti pot repara masina la standarde inalte de calitate, in cazul unui accident auto. Trebuie mentionat si faptul ca un centru autorizat are la dispozitie mai multe sedii unde te poti adresa pentru aspectele legate de daune OMNIASIG – este deci, foarte accesibil.

Evaluare daune

Desigur, evaluarea daunelor se va face la cel mai inalt standard posibil. Centrul de asistenta Claim Expert dispune de softuri specializate pentru un calcul cat mai corect al acestor daune, precum DAT, Audatex si Eurotax.

Totodata, calcularea daunelor, in principal a celor auto, este efectuata de catre o echipa profesionista, cu o foarte mare experienta in domeniu. Asadar, ai garantia lucrului bine facut atunci cand alegi un centru de asistenta autorizat.

Alte beneficii de care te poti bucura

In primul si in primul rand, centrele autorizate iti ofera posibilitatea de a realiza online toate notificarile si programarile necesare. Nu trebuie sa te deplasezi nicaieri, deci nu pierzi timp. Apoi, in urma evaluarii si rezolvarii constatarii tale din cadrul dosarului OMNIASIG daune, plata se face intr-un termen de 3 zile*.

Centrele cu renume in domeniu, precum ClaimExpert, se gandesc si la confortul tau si al celorlalti soferi. Tocmai de aceea, notificarea, programarea, constatarea, alcatuirea dosarului si remedierea defectiunilor autoturismului se vor realiza simplu, rapid si cat se poate de eficient.

Concluzie

Un centru autorizat OMNIASIG daune te poate ajuta in solutionarea rapida a daunei tale. Totodata, un centru cu servicii moderne, precum Claim Expert, vine si cu garantia experientei in domeniu si lucrului bine facut.

Acestea sunt asigurate de catre cei 145 de agenti activi, de cele 250 puncte de constatare de pe teritoriul Romaniei si de cei 100 inspectori autorizati care sunt gata sa iti sara in ajutor in caz de nevoie.

 

*sub rezerva îndeplinirii unor condiții, respectiv:
Termenul curge după verificarea de către OMNIASIG a evenimentului notificat;
Aceasta nu se aplică polițelor de asigurare a locuințelor cesionate integral către instituții bancare;
Se poate plăti o singură daună rapidă pentru fiecare imobil în timpul perioadei de asigurare.