20 June 2024

Amanetauto.com.ro – adresa imprumutului rapid si fara riscuri

Ma induioseaza si acum pasajul din nuvela psihologica În vreme de razboi de I.L. Caragiale in care o fetita este trimisa pe inserate la carciuma sa cumpere gaz si tuica, dar cumpara totul pe datorie. Stavrache ii vorbeste foarte urat fetitei, spunandu-i:

-Scrie-v-ar popa de parliti sa va scrie!

Si scena induiosatoare nu s-a terminat. Fetita vede un covrig pe tejghea, uscat, uitat demult acolo si cand crede ca carciumarul este ocupat sa puna tuica si gaz in sticle, intinde mana si il baga in san, gandindu-se ca il va manca pe drum.

Vanzatorul o vede insa, i-l ia si ii trage o palma peste obrazul inghetat.

Am inceput in acest mod, fiindca oricine trece prin lipsuri stie cat de umilitor este sa nu ai, sa te rogi de vanzator sa ti se dea lucrurile de stricta necesitate si sa te treaca pe caiet, iar el sa iti vorbeasca urat.

Traumatizant este si sa ai nevoie de bani ca de aer, dar la toti cei care te duci, sa te refuze pe rand. In mod sigur ca toti am trecut prin aceasta amara experienta. Poate am avut de achitat o factura, de cumparat alimente, de onorat o datorie, fiindca am promis celui care ne-a dat ca peste 7 zile vom fi cu banii inapoi.

Uneori, un amic bun sau un frate ia bani din gestiune sa iti dea, fiindca nu te poate lasa sa rabzi si tu nu ai de unde sa ii dai inapoi. Incepi sa nu mai dormi noptile, iti dispare pofta de mancare si te doare capul ingrozitor, fiindca el a fost generos, tu ai promis si risca sa fie descoperit si facut de rusine datorita bunatatii sale…

Cel mai rau este cand cei care ar putea sa iti dea bani te refuza pe rand si mai anulezi o solutie. Apoi cand te duci la ultimul om care ar putea sa te ajute, spune si el:„NU!”

Daca treci printr-o asemenea situatie si ai o masina, necazurile tale au incetat. La adresa https://amanetauto.com.ro/amanet-masini-bucuresti/ obtii in mod garantat imprumutul urgent de care ai nevoie, sa iti linistesti constiinta.

Intra pe site-ul institutiei financiare sa te convingi ca aici nu vei fi refuzat si ca pasii pentru obtinerea imprumutului sunt usori!

Doua lucruri sunt importante:

  1. Masina sa fie in stare buna.
  2. Sa detii acte de proprietate asupra ei.

Primul lucru pe care il ai de facut este sa citesti atent ce scrie pe site.

Oriunde ai face imprumutul, sa stii ca este esential sa te interesezi care sunt conditiile. De pilda, ei sunt onesti si spun fara rezerve ca nu pot da mai mult de 75 % din valoarea masinii, dar banii aceia ii primesti pe loc, cand duci masina la garaj.

Daca aceste doua conditii sunt indeplinite, nu exista refuz din partea acestui creditor. Autoamanet. com se distinge de alti finantatori prin urmatoarele particularitati:

-contractele sunt clare si pot fi citite atent inainte de a fi semnate.

-pe site sunt prezentate comisioanele, perioada de inapoiare a banilor in mod transparent.

-se poate obtine o amanare cu 15 zile a datei scadentei.

-garajele in care sunt pastrate masinile sunt perfect amenajate si bine pazite, fiecare masina sta sub acoperis , astfel ca nicio masina nu poate fi furata de aici.

-clientul este ajutat sa isi vanda masina din garajul institutiei, daca doreste acest lucru.

Imi plac creditorii care ii trateaza pe cei pe care ii imprumuta ca de la egal la egal. Omul care isi aduce masina la sediul Autoamanet.com  asa este tratat si ramane cu o impresie excelenta despre oamenii care lucreaza aici.

Stiu acest lucru de la persoanele care au devenit clienti cu vechime si care de cate ori au nevoie isi aduca masinile aici, in cele 30 de zile fac rost de bani si le iau inapoi, apoi reiau ciclul de cate ori raman fara lichiditati.

La Amanetauto.com te simti in elementul tau si pleci cu banii in ziua in care duci masina, iar ziua aceea depinde numai si numai de tine.

Poti sa potrivesti lucrurile in asa fel, incat sa ai banii cand ai cea mai mare nevoie de ei.

Pentru romani reprezinta un mare ajutor financiar existenta pe piata a unor institutii de acest fel, fiindca multi stau cu masinile in soare si in ploaie si raman si fara bani.

Amanetarea lor inseamna obtinerea unui loc intr-un garaj sigur si confortabil pentru masina, dar si 75 % din valoarea acesteia.

Hai, uita ca ai fost la X, iar acesta te-a refuzat, desi ar fi putut sa te imprumute si te-ai simtit umilitor! Stiu ca inca te mai doare refuzul raspicat, dar ia masina si mergi la adresa furnizata de mine si vei vedea ca acolo nu esti refuzat!

Este asa de greu sa ceri, dar si mai greu este fii refuzat categoric.

Iata de ce te sfatuiesc sa iti iei masuri de precautie sa nu treci printr-o experienta asa de traumatizanta.

Nu este greu sa te interesezi, sa programezi o intalnire si sa pleci cu banii in ziua in care ai cea mai mare nevoie de ei.

Toti clientii acestei firme au fost pe deplin multumiti si au revenit.

Scena cu fetita imi umplea ochii de lacrimi cand o citeam. Ma intreb de ce parintii nu se duceau sa ia ei pe datorie gaz si tuica si trimiteau un copil la un hangiu nemilos?

Rezolva barbateste problemele financiare si pastreaza discretia asupra situatiei tale sociale, mai ales ca Amanetauto.com te ajuta discret sa ai banii la timp!