14 June 2024

Alegeti curatenia!

Traim intr-o societate unde curatenia este absolut necesata, deoarece pastreaza o bariera discreta intre mirosurile urate si potentiali virusi care se pot dezvolta in urma gunoaielor! Magazinul Cosuri-europubele.ro ofera o gama vasta de produse dedicate curateniei, produse precum cosuri inox, cosuri colectare selectiva, europubele sau cosuri rezidentiale.

Aceste accesorii pe care orice locuinta, birou sau parc public ar trebui sa le aiba, sunt modalitatile cele mai curate si simple de a mentine un mediu inconjurator curat. Colectarea deseurilor pentru reciclare in cosuri colectare selectiva este cea mai buna solutie pentru o comunitate sa iti mentina curatenia, dar sa reduca si nivelul gazelor poluante din atmosfera.

Eficienta unui proces de reciclare este afectata de o serie de aspecte diferite. Pentru a produce reciclate de inalta calitate, diferite tipuri de plastic trebuie reciclate separat, subliniind importanta aplicarii ghidului de proiectare pentru reciclare in fazele de productie. Pe de alta parte, consumatorii care iau nota de diverse sfaturi de reciclare si elimina deseurile in conformitate cu liniile directoare locale faciliteaza semnificativ etapele ulterioare ale unui proces de reciclare.

Gama de cosuri parcuri de la Cosuri-europubele.ro este ideala pentru orice parculet, gradina botanica sau parcuri zoo. Aceste produse sunt genul de achizitie pe care orice primarie ar trebui sa o faca. Importanta cosurilor de gunoi publice este esentiala, iar toate tarile civilizate au deja astfel de cosuri pe strada, reducand numarul de hartii si deseuri care de altfel ar fi aruncate pe trotuar.

La un nivel fundamental:

Reciclarea hartiei si a lemnului salveaza copacii si padurile. Da, puteti planta copaci noi, dar nu puteti inlocui padurea tropicala virgina sau padurile antice odata ce acestea sunt pierdute.

Reciclarea plasticului inseamna crearea unui material plastic mai putin nou, ceea ce este cu siguranta un lucru bun, mai ales ca este fabricat de obicei din hidrocarburi cu combustibili fosili.

Reciclarea metalelor inseamna ca este mai putin necesara exploatarea riscanta, costisitoare si daunatoare si extractia noilor minereuri metalice.

Reciclarea sticlei reduce necesitatea utilizarii de noi materii prime, cum ar fi nisipul – pare greu de crezut, dar aprovizionarea cu unele tipuri de nisip incepe sa scada in intreaga lume.

Reciclarea reduce nevoia de a creste, recolta sau extrage noi materii prime de pe Pamant.

Acest lucru, la randul sau, reduce perturbarea si daunele cauzate mediului inconjurator: mai putine paduri taiate, rauri deviate, animale salbatice ranite sau stramutate si mai putina poluare a apei, solului si aerului.

Si, bineinteles, daca deseurile noastre de plastic nu sunt introduse in siguranta in procesul de reciclare, acestea pot fi aruncate sau deversate in rauri si mari si pot ajunge la sute sau mii de kilometri distanta, poluand coastele si caile navigabile si devenind o problema pentru toata lumea.

Realizarea de produse din materiale reciclate necesita mai putina energie decat fabricarea lor din materii prime noi. Uneori este o diferenta uriasa de energie. De exemplu:

Producerea de aluminiu nou din produse vechi (inclusiv cutii si folii reciclate) consuma cu 95% mai putina energie decat producerea de la zero. Pentru otel este vorba despre o economie de energie de aproximativ 70%.

Magazinul Cosuri-europubele.ro ofera cele mai bune preturi in materie de cosuri si europubele asigurand calitatea constanta si siguranta celor care achizitioneaza.