18 June 2024

Alegerea celor mai bune servicii funerare

Pe cat de mult tinem si ne preocupam de bunastarea unei persoane apropiate atunci cand este in viata si facem tot posibilul ca aceasta sa fie fericita, este important sa ne ocupam, atunci cand vine clipa, si de inmormantarea sa.

Pentru ca viata este limitata, multi dintre noi ne facem uneori idei despre cum am vrea sa ne traim ultimle clipe pe acest pamant, cum sa fim amintiti si de catre cine si de asemenea, cum ne-am dori sa fie realizata inmormantarea noastra. Desi un subiect mai ocoloit si despre care multe persoane de feresc sau ezita sa vorbeasca, moartea face parte din ciclul vietii iar noi trebuie sa invatam si sa ne obisnuim cu aceasta idee.

Pentru o inmormantare asa cum trebuie, cel mai indicat in ziua de azi este sa apelam la serviciile unei frime de pomp funebre. Acestea pot fi gasite oriunde insa, nu toate ne pot oferi ceea ce vrem si fara indoiala ca nu ne pot oferi nici aceeasi calitate a produselor si serviciilor lor si acelasi profesionalism. Trebuie asadar, sa alegem cu grija.

Printre numeroasele agentii la caree putem apela cu incredere se numara si Osiris, care se afla pe piata de servicii funerare de peste 20 de ani, timp in care a reusit sa vina in ajutorul celor ce s-au confruntat cu decesul unei persoane dragi cu toate cele necesare realizarii procesului de inmormantare, chiar si a intocmirii documentelor necesare in acest sens, la autoritatile necesare, consultanta funerara si chiar si repatriere, un serviciu pe care nu toate agentiile funerare il ofera alaturi de alte tipuri de servicii. Pot crea astfel pachete cu adevarat complete, pentru persoanele ce au trecut in nefiinta in alta tara si trebuie aduse in tara natala pentru inmormantarea sau alternativ, incinerarea acelor persoane, un proces pe care inca multe persoane il considera neortodox si imoral dar care pe de alta parte reduce cu mult costurile implicate precum si timpul necesar desfasurarii intregului proces. La urma urmei, oricum am fi inmormantati, ajungem in cele din urma, in aceeasi forma.

Asa cum si cei de la Osiris ne spun, imormantarea unei persoane este la fel de unica ca si viata sa iar organizarea inmormantarii unei persoane dragi este si un bun prilej de a-i arata cat tinem la aceasta. Ne sunt puse la dispozitie in acest sens numeroase pachete funerare, atat gratuite cat si cu plata, specifice atat pensionarilor cat si altor categorii de persoane. Acestea pot fi astfel achitate cu talonul de pensie, agentia fiind capabila sa se ocupe de toate aspectele birocratice necesare.

Exista doua pachete ce pot fi achitate integral cu talonul de pensie, numite sugestiv „pachet mediu acasa” si „pachet mediu spital”, ce contin atat servicii cat si obiecte funerare necesare, precum:

 • Sicriu echipat complet
 • Cruce din lemn scrisa
 • Transport sicriu la comiciliu, pentru pachetul acasa
 • Toaletare decedat, pentru pachetul acasa
 • Asezare decedat in sicriu
 • Constatarea decesului, pentru pachetul acasa
 • Realiazarea actelor necesare pentru inmormantare, pentru ambele pachete
 • Imbalsamarea decedatului
 • Aducerea actelor acasa
 • Transport funerar la biserica sau la domiciliu
 • 12 sau 24 batiste cu lumanare si banut
 • 20 sau 24 doliu piept
 • 12 pachete cu mancare
 • 2 prosoape cu lumanare, pentru preot si dascal
 • 1 sticla de vin si 1 sticla de ulei
 • Colaci: cap, preescura, arhanghel
 • Coroana de flori de 60 de fire, pentru pachetul spital

Pe langa acestea, mai exista si alte 3 pachete ce contin anumite servicii si articole funerare. Pahetul Standard, cu un pret de 2000 de lei, pachetul Premium, cu un pret de 3500 de lei precum si pachetul Boston cu un pret de 9500 de lei, destinat celor ce doresc cele mai bune si mai complete conditii pentru inmormantarea unei persoane decedate.

Desigur, exista si situatii in care nu toate cheltuielile unui pachet din cele Gratuite pot fi acoperite de talonul de pensie si astfel, costurile suplimentarea vor fi suportate de catre clienti. De asemnea, fiecare dintre pachetele prezente pe site au mai mult scop informativ, serviciile si articolele funerare putand fi adaugate sau inlaturate dupa dorinta clientilor, realizandu-se pachete personalizate. In acest sens, si preturile finale pot fi cu totul altele. Acestea se vor comunica desigur catre clienti o data ce toate serviciile si articolele sunt alese de catre acestia.

Fiind vorba despre o echipa de profesionisti si o agentie cu experienta, aflata de multi ani in domeniu, toti clientii, indiferent de pachetele alese si de serviciile si articolele dorite, se pot astepta la a primi doar cele mai bune solutii. Astfel, se folosesc acelasi tip de obiecte atat pentru pachetele gratuite cat si pentru cele premium sau Boston. Singura diferenta este adusa de catre numarul acestora, diversitatea lor si a serviciilor. Grija la detalii este si ea absoluta, fiind utilizate cele mai bune solutii in acest sens astfel incat cei apropiati persoanei decedate sa stie ca este pe maini bune si sa aiba astfel un minim de confort si liniste sufletesti.

Toate informatiile necesare, despre servicii, pachete si alte aspecte de baza ale unei inmormantari pot fi gasite direct pe site-ul lor, la link-ul https://osiris.ro/. De asemenea, putem intra foarte rapid, oricand, in contact teleponic cu ei.

Alegand o agentie profesionista, deja cu experienta, avem siguranta ca o persoana draga care a trecut in nefiinta va beneficia de cele mai bune conditii pentru inmormantarea sa si transportul pe ultimul drum.